volleyball Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Για την προσφορά δείχνεις τον κωδικό στο κατάστημα, τον οποίο τον παίρνεις δωρεάν μέσα από το App της Vodafone. Ισχύει για έναν καφέ της επιλογή σου. Αναλυτικά για τους όρους εδώ: https://thankyou.vodafone.gr/offer/897 Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων στους όρους, οι κωδικοί είναι περιορισμένοι, ενώ αναφέρει και κάποια καταστήματα που δεν συμμετέχουν στην προσφορά για δωρεάν καφέ. 8 7
kaktos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ισχύει κανονικά και σε cu! Πήρα 2 κωδικούς, έναν από το σταθερό και ένα από το κινητό! Ευχαριστώ πολύ!
FatMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, παίζει και άλλη προσφορά από coffee island για αύριο που είναι παγκόσμια ημέρα καφέ. Με την αγορά ενός καφέ ποικιλίας Buena Vista κάνουν δώρο ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι καφέ. Πληροφορίες εδώ: https://coffeeislandnews.moosend.com/show_campaign/93f2dcfb-9a19-4ed2-b3d2-5b392e9595e2/7228e2a1-b25b-419c-b979-ad4f8caa76e0/ Επίσης έχουν διπλάσιους πόντους (για όσους είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης) και επιπλέον εκπτώσεις στην αγορά καφέδων. 1
geodimis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, volleyball είπε , ενώ αναφέρει και κάποια καταστήματα που δεν συμμετέχουν στην προσφορά για δωρεάν καφέ. Δεν αναφέρει το κατάστημα της πλατείας φιλικής εταιρίας (Αγ. Βαρβάρα) στο Π. Φαληρο που δε συμμετέχει (και μη σώσει βασικά άδειο είναι τον έχει φάει ο kioskys δίπλα)
kaktos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, geodimis είπε Δεν αναφέρει το κατάστημα της πλατείας φιλικής εταιρίας (Αγ. Βαρβάρα) στο Π. Φαληρο που δε συμμετέχει (και μη σώσει βασικά άδειο είναι τον έχει φάει ο kioskys δίπλα) Και σκεφτόμουν να πάω σε αυτό σε λίγο...
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Έχω 6-7 κωδικούς. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και παίρνει από έναν
SterThess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos- είπε Έχω 6-7 κωδικούς. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και παίρνει από έναν ευχαριστώ πολύ τον φίλο για τον κωδικό.... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από SterThess 1
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 έχω και εγώ 1 να δώσω μιας που υπήρχε αλλαγή στα πλάνα
Captain Nemo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, panos- είπε Έχω 6-7 κωδικούς. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και παίρνει από έναν Αν υπάρχει ακόμα θα ήθελα ευχαριστώ 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Coffee island ιλιον/αγιου νικολαου Δεν δεχεται τους κωδικους , αντιθετως γαμωσταυριζει την vodafone με τις προοθητικες της ενεργειες 🤣
alexander098 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Και σερρες λενε οτι δεν τους ενημερωσαν απο τη cu. Δικαιολογια ή οχι εγω ξερω οτι ταλαιπωρια γινονται αυτες οι "προωθητικες ενεργειες"
Eyedentify Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Σε κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κανένα πρόβλημα, αμέσως το δέχτηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα