Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι δουλεύω αορίστου χρόνου σε ξενοδοχείο όλο το χρόνο πέρυσι λόγω κοβιντ ήμασταν σε αναστολή κ η φορολογική μου ήταν 4000 χιλιάδες έκανα αίτηση στην άλφα μέσω Web banking για το Quick loan 4000 ευρώ καταναλωτικό και μου το απέρριψαν πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στην τράπεζα με 3 τελευταιες μισθοδοσίας γύρω στα 3300 είναι κ 3 τελευτεα εκαθαρηστηκα υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν κατάλαβα, 1100€ είναι η μισθοδοσία σου; Αν ναι παίρνεις τέτοιο δάνειο εύκολα λογικά.

Ναι 1100 είναι αλλά μέσω Web banking μου το απέρριψε. 

Δημοσ.

Καταστημα να πας μεσω web δεν ειναι σωστη και ακριβης η επεξεργασια νομιζω. Κι εγω σε ξενοδοχειο ειμαι πολλα χρονια αλλα ημουν σε αναστολη 16 μηνες. Μετα Συν-εργασια. Πηρα εγκριση για χρηματοδοτηση αυτοκινητου 22000 χωρις εγγυητη παρολο που τα εκκαθαριστικα των 2 τελευταιων ετων ηταν για κλαμματα. 

Μισθοδοσια στην ιδια τραπεζα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Uptheirons είπε

Καταστημα να πας μεσω web δεν ειναι σωστη και ακριβης η επεξεργασια νομιζω. Κι εγω σε ξενοδοχειο ειμαι πολλα χρονια αλλα ημουν σε αναστολη 16 μηνες. Μετα Συν-εργασια. Πηρα εγκριση για χρηματοδοτηση αυτοκινητου 22000 χωρις εγγυητη παρολο που τα εκκαθαριστικα των 2 τελευταιων ετων ηταν για κλαμματα. 

Μισθοδοσια στην ιδια τραπεζα.

Και εγώ τα ίδια 4000 εκαθαρηστηκο με το ζόρι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...