Προς το περιεχόμενο

Fake ip

delpetro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν βρίσκομαι Ελλάδα και θέλω να ανοίξω κάτι ιστοσελίδες που δεν μου της ανοιγιστην χώρα που είμαι τώρα  θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να με δείχνει ότι είμαι Ελλάδα αν γίνεται να είναι free ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, delpetro είπε

Καλησπέρα φόρουμ θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν βρίσκομαι Ελλάδα και θέλω να ανοίξω κάτι ιστοσελίδες που δεν μου της ανοιγιστην χώρα που είμαι τώρα  θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να με δείχνει ότι είμαι Ελλάδα αν γίνεται να είναι free ευχαριστώ πολύ.

Εχεις ελληνική σιμ στο κινητό;Δοκίμασε να το κάνεις  hotspot με την ελληνική σιμ.Το έκανα Αγγλία και μπήκα στα vouchers κλπ  που θέλει ελληνική ip.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, delpetro είπε

Υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN που μπορούν να κάνουν αυτό που θες.

Αν κάνεις μια αναζήτηση στην κοινότητα τη λέξη "VPN" θα βρεις πολλά :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις ελληνική σιμ στο κινητό;Δοκίμασε να το κάνεις  hotspot με την ελληνική σιμ.Το έκανα Αγγλία και μπήκα στα vouchers κλπ  που θέλει ελληνική ip.

Αυτο δε σημαινει οτι θα τραβαει data μεσω roaming; Μηπως ερθει καμια υπερογκη χρεωση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Αυτο δε σημαινει οτι θα τραβαει data μεσω roaming; Μηπως ερθει καμια υπερογκη χρεωση;

Φυσικά και θα τραβάει μέσω ροαμινγκ.Ας δει τι χρεώσεις έχει αγοράζοντας πακέτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...