delpetro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα φόρουμ θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν βρίσκομαι Ελλάδα και θέλω να ανοίξω κάτι ιστοσελίδες που δεν μου της ανοιγιστην χώρα που είμαι τώρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να με δείχνει ότι είμαι Ελλάδα αν γίνεται να είναι free ευχαριστώ πολύ.
1ns0mn1a Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) install https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en#downloads edit/add @ torrc (\\Tor Browser\Browser\TorBrowser\Data\Tor\) ExitNodes {GR} StrictNodes 1 trial Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από 1ns0mn1a 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, delpetro είπε Καλησπέρα φόρουμ θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν βρίσκομαι Ελλάδα και θέλω να ανοίξω κάτι ιστοσελίδες που δεν μου της ανοιγιστην χώρα που είμαι τώρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να με δείχνει ότι είμαι Ελλάδα αν γίνεται να είναι free ευχαριστώ πολύ. Εχεις ελληνική σιμ στο κινητό;Δοκίμασε να το κάνεις hotspot με την ελληνική σιμ.Το έκανα Αγγλία και μπήκα στα vouchers κλπ που θέλει ελληνική ip. 1
kormos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, delpetro είπε Καλησπέρα φόρουμ θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν βρίσκομαι Ελλάδα και θέλω να ανοίξω κάτι ιστοσελίδες που δεν μου της ανοιγιστην χώρα που είμαι τώρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να με δείχνει ότι είμαι Ελλάδα αν γίνεται να είναι free ευχαριστώ πολύ. Υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN που μπορούν να κάνουν αυτό που θες. Αν κάνεις μια αναζήτηση στην κοινότητα τη λέξη "VPN" θα βρεις πολλά
lector Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις ελληνική σιμ στο κινητό;Δοκίμασε να το κάνεις hotspot με την ελληνική σιμ.Το έκανα Αγγλία και μπήκα στα vouchers κλπ που θέλει ελληνική ip. Αυτο δε σημαινει οτι θα τραβαει data μεσω roaming; Μηπως ερθει καμια υπερογκη χρεωση;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, lector είπε Αυτο δε σημαινει οτι θα τραβαει data μεσω roaming; Μηπως ερθει καμια υπερογκη χρεωση; Φυσικά και θα τραβάει μέσω ροαμινγκ.Ας δει τι χρεώσεις έχει αγοράζοντας πακέτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα