Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, η περίπτωση αφορά στενό μου φίλο.

Εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία, εδώ και δύο μήνες, με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Νόσησε με covid και τον ενημέρωσαν πως λόγω της φύσεως της σύμβασης δεν δικαιούται αναρρωτική (!) και η πρόταση τους είναι να χρησιμοποιήσει τις άδειες του ή να βάλει άδεια άνευ αποδοχών. Φυσικά αυτό μου ακούγεται εντελώς παράτυπο. Σήμερα πήγε σε φαρμακείο και διαγνώστηκε και "επίσημα" θετικός. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;

Δημοσ.

Άμα πάει επιθεώρηση και πάρει και τον εοδδυ να πει τι του λένε θα δει πως παίρνει την αναρρωτική και τρώνε κι ένα αυτόφωρο. Ωραία και απλά 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vaas93 είπε

Εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία, εδώ και δύο μήνες, με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Νόσησε με covid και τον ενημέρωσαν πως λόγω της φύσεως της σύμβασης δεν δικαιούται αναρρωτική (!) και η πρόταση τους είναι να χρησιμοποιήσει τις άδειες του ή να βάλει άδεια άνευ αποδοχών. Φυσικά αυτό μου ακούγεται εντελώς παράτυπο. Σήμερα πήγε σε φαρμακείο και διαγνώστηκε και "επίσημα" θετικός. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;

Την αναρρωτική δεν την ζητάς. Την δικαιούσαι.Ούτε καν ρωτάς. Αυτό. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι πλέον και θετικός πας κανονικά στη δουλειά σου. (Αν δηλαδή είσαι ασυμπτωματικός και δεν είσαι χάλια στο κρεβάτι). Κατά τα άλλα το είδος της σύμβασης δεν επηρεάζει το αν δικαιούσαι αναρρωτική. Αν έχεις θέμα υγείας και το πιστοποιεί ιατρός του εφκα μπορείς να πάρεις αναρρωτική (μιλάω γενικά όχι για covid) 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vaas93 είπε

https://www.sepe.gov.gr/ergasiakes-scheseis/nomothesia-ergasiakes-scheseis/astheneia/astheneia-2/apodoches/

Δημοσ.

Εκτός και αν είναι με μπλοκάκι ο φίλος σου (ή τον έχει περάσει έτσι η εταιρία) τότε η εταιρία λέει μαλακίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...