Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός: OCIS-PORT-2022

Ισχύει μόνο σε λογαριασμούς ΧΩΡΙΣ ενεργή συνδρομή και προυποθέτει την καταχώρηση στοιχείων πιστωτικής κάρτας.

https://el.wikiloc.com/wikiloc/checkoutPremium.do

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση affiliate
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

So, μια υπηρεσία που σε χρεώνει για τις δωρεαν καταχωρίσεις άλλων χρηστών....."αυτος κοιμάται και η τύχη του δουλεύει - premium"...??

Πρώτη φορά που βλέπω την συγκεκριμένη σελίδα, αλλά το σχόλιο είναι κάπως μηδενιστικό.

Αρχικά είναι 10 εύρω τον χρόνο.

Δεύτερον οι διαφημίσεις που έχει είναι στο στυλ promote your business, δηλαδή όχι ενοχλητικά μπάνερς.

Τρίτον δεν είναι τα πάντα πίσω από paywall, αλλά κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες, για τις οποίες κάποιοι δούλεψαν και χρειάζονται κάποια συντήρηση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν φτιάξω μια σελίδα που ζητάω από τον κόσμο να μου σημειώνει αφιλοκερδώς όποιο κέντρο αιμοδοσίας ξέρει, αλλά μετά χρεώνω τις πληροφορίες αυτές σε όποιον τις ψάχνει??

Και βάλω και μπανερακια να εισπράττω??

Θα μπαίνω βέβαια να κάνω κόπι-πάστε(ς) τα κείμενα του κόσμου στο αρχικό, δικό μου ποστ στο οποίο θα έχω τη λίστα αλφαβητικά, άρα θα χρειάζεται δουλειά / συντήρηση από εμένα

Spoiler

Αν το insomnia γίνει μόνο με συνδρομή για όλα τα section του που δημιουργουν threads τα μέλη, πχ για πληροφορίες για επισκευές etc και που απαντάνε μέλη σε μέλη για λύσεις προβλημάτων / απορίας ??

Θα πληρωνες ?

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Αν φτιάξω μια σελίδα που ζητάω από τον κόσμο να μου σημειώνει αφιλοκερδώς όποιο κέντρο αιμοδοσίας ξέρει, αλλά μετά χρεώνω τις πληροφορίες αυτές σε όποιον τις ψάχνει??

Και βάλω και μπανερακια να εισπράττω??

Θα μπαίνω βέβαια να κάνω κόπι-πάστε(ς) τα κείμενα του κόσμου στο αρχικό, δικό μου ποστ στο οποίο θα έχω τη λίστα αλφαβητικά, άρα θα χρειάζεται δουλειά / συντήρηση από εμένα

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν το insomnia γίνει μόνο με συνδρομή για όλα τα section του που δημιουργουν threads τα μέλη, πχ για πληροφορίες για επισκευές etc και που απαντάνε μέλη σε μέλη για λύσεις προβλημάτων / απορίας ??

Θα πληρωνες ?

Δε σου χρεώνει τις πληροφορίες που καταχώρησαν άλλοι δωρεάν (μονοπάτια). Αυτές μπορείς να τις δεις και χωρίς συνδρομή.

Σου χρεώνει πρόσθετα features, δυνατότητες, που κοστίζουν για να στηθούν και να συντηρηθούν.

Τέλος, οποιαδήποτε πλατφόρμα έχει μια υποδομή που κοστίζει και προσφέρει έστω το παραμικρό value, ακόμα και αν οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν αποκτήθηκαν δωρεάν, πρέπει κάπως να εξασφαλίσει τους πόρους που χρειάζεται.

Επεξ/σία από l3ft3r1s
  • Like 2
Δημοσ.

εγω παλι δεν εχω καταλαβει.

κατεβαζω δωρεαν την εφαρμογη και δινοντας την πιστωτικη μου καρτα με χρεωνει κανονικα 10€?

Για να ξερουμε τελικα αν ειναι ή οχι προσφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Euromaster είπε

εγω παλι δεν εχω καταλαβει.

κατεβαζω δωρεαν την εφαρμογη και δινοντας την πιστωτικη μου καρτα με χρεωνει κανονικα 10€?

Για να ξερουμε τελικα αν ειναι ή οχι προσφορα.

Εγώ μπήκα στο site και έφτιαξα ένα λογαριασμό. Μετά πήγα στο link του premium που γράφει πάνω ο OP. Εκεί η σελίδα ζητούσε την κάρτα μου και έλεγε ότι δίνει 14 μέρες free trial και μετά θα χρεώσει 10 ευρώ.

Πάτησα εκεί που έλεγε για code και εμφανίστηκε ένα πεδίο που πέρασα τον κωδικό που γράφει πάνω και μετά το free trial πριν την πρώτη χρέωση έγινε 6 months. Στη συνέχεια μου ζήτησε η τράπεζα να επαληθεύσω πληρωμή 0,00 ευρώ και ολοκληρώθηκε η εγγραφή. Στη συνέχεια πήγα profile -> products και έκανα ακύρωση του reccuring subscription όπου μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

Αναφορά σε κείμενο

Το πρόγραμμά σας θα ακυρωθεί, αλλά θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο μέχρι τη λήξη της περιόδου τιμολόγησης στις 1 Απριλίου 2023.

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.

Είναι κανονικά προσφορά, 6 μήνες τζάμπα premium.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η πιο γνωστή εφαρμογή με μονοπάτια! Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που σου δίνει το premium είναι live navigation στα μονοπάτια αντίστοιχα με το Google Maps σε δρόμους (δίχως premium μπορείς μόνο να δεις τη διαδρομή στο χάρτη) και αναζήτηση μονοπατιών που διέρχονται από ένα σημείο που σε ενδιαφέρει (δίχως premium σου δείχνει μόνο το σημείο εκκίνησης).

Όσοι ασχολούμαστε με πεζοπορία, ορειβασία, ορεινό τρέξιμο, mountain bike, φαράγγια και γενικώς outdoor activities είναι σχεδόν βέβαιο ότι πληρώνουμε το premium. Για τις δυνατότητες που σου δίνει με 10€ το χρόνο, είναι σχεδόν αδιανόητο να ανεβαίνεις βουνό και να μην το χρησιμοποιείς. Παλιότερα πλήρωνες τουλάχιστον 10€ ανά περιοχή για να αγοράσεις φυσικούς χάρτες, χωρίς να έχεις ούτε live navigation ούτε τίποτα.

Όποιος δεν κάνει τίποτα από outdoor activities, μάλλον δεν την ξέρει καν την εφαρμογή και δεν έχει και λόγο να τη μάθει :P

Επεξ/σία από jimex
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...