Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Kate10S είπε

Γιατί θίγεσαι? Προσωπικά όταν αγοράζω κάτι στο οποίο δεν δουλεύουν οι βασικές του λειτουργίες και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ μάπα το προϊόν. Οπότε εμένα μου βγήκε μάπα το reamle 8 5g. Εσένα μπορεί να σου βγήκε καλό. 

Στο 9 pro που μου έδωσαν ως αντικατάσταση δεν κρατάει τόσο η μπαταρία όσο στο 8 5g αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα κάνει. Απλά θεωρώ ότι ο ήχος είναι αρκετά κακός. Συγκρίνω με Xiaomi Poco X3 και Huawei P10 που είχα πριν. 

Δεν θίγομαι απλά ερώτηση έκανα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Kate10S είπε

Γιατί θίγεσαι? Προσωπικά όταν αγοράζω κάτι στο οποίο δεν δουλεύουν οι βασικές του λειτουργίες και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ μάπα το προϊόν. Οπότε εμένα μου βγήκε μάπα το reamle 8 5g. Εσένα μπορεί να σου βγήκε καλό. 

Στο 9 pro που μου έδωσαν ως αντικατάσταση δεν κρατάει τόσο η μπαταρία όσο στο 8 5g αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα κάνει. Απλά θεωρώ ότι ο ήχος είναι αρκετά κακός. Συγκρίνω με Xiaomi Poco X3 και Huawei P10 που είχα πριν. 

Ειμαι περίεργος να μαθω γιατί δεν εχεις το poco x3 πλεον... Γιατι πολλα bugs εβγαλε το συγκεκριμένο που παραμένουν αδιορθωτα και εικαζω ο λογος που το ξεφορτωθηκες και καλα εκανες... Αλλα να το συγκρινεις με το realme στο 1ο bug που εβγαλε και διορθωθηκε σε 2 εβδομάδες;;;

Δημοσ.

Εδώ υπάρχουν συσκευές με  πολλαπλάσια τιμή που για να φτιαχτούν προβλήματα περνάει καιρός και μας χαλάει ένα φθηνό τηλέφωνο που άμεσα βγήκε update. Πηγαίνετε στα Xiaomi που ένα φτιάχνει δύο χαλάνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το bug με το φωτεινότητα ή με την αφαίρεση του HDR στο Netflix ακόμα περιμένουμε, μήνες, φιξ σε κινητό 700++ euro. Ποτέ ξανά Realme και γενικότερα BBK. (Και Android 13 που ακόμα έρχεται και σας ας περάσει το roadmap)

Επεξ/σία από laserjesus
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Kate10S είπε

Προσωπικά όταν αγοράζω κάτι στο οποίο δεν δουλεύουν οι βασικές του λειτουργίες και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ μάπα το προϊόν

Δεν μπορείς να θεωρήσεις μάπα ένα κινητό λόγω ενός προβλήματος που προήλθε από μια ενημέρωση συστήματος (το οποίο ήδη διορθώθηκε). Με το ίδιο σκεπτικό, το iphone 14 είναι μάπα διότι η μπαταρία του είναι χάλια λόγω του iOS 16 (θα διορθωθεί με ενημέρωση). 

Αυτά συμβαίνουν στον κόσμο του software. Δεν υπάρχει το τέλειο λογισμικό, άνθρωποι το γράφουν και θα υπάρξουν λάθη. Το σημαντικό είναι να διορθώνονται άμεσα και η εταιρία σε αυτή την περίπτωση έκανε αυτό που έπρεπε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...