Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ. Καλή η realme αλλά οι αναβαθμίσεις της χαλιά. Φίλη έχει realme 7 με android 11 και realme ui2 χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Koumik είπε

Τα ίδια και εδώ. Καλή η realme αλλά οι αναβαθμίσεις της χαλιά. Φίλη έχει realme 7 με android 11 και realme ui2 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες τα πάνε καλύτερα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες τα πάνε καλύτερα?

Εγώ πιστεύω, όσο βγάζει καινούρια μοντέλα, τόσο θα αρχίσουν τα θέματα να πληθαίνουν. 

Και όχι μόνο αυτή. Οπως έγινε και με τις υπόλοιπες. 

Δημοσ.

Από την προηγούμενη έκδοση στο realme ui 3 έχει εξαφανιστεί και η επιλογή προτιμώμενο δίκτυο από τις επιλογές στην κάρτα sim. 

Δημοσ.

Δεν βλέπω αντίδραση από realme.  Σε κάνα μήνα  μπορεί να βγει η λύση από κανένα youtuber. Κρίμα για την εταιρεία γιατί το κινητό πέρα από τα προβλήματα με software που έχουν προκύψει με τις αναβαθμίσεις δεν είναι κακό... Θα χάσουν πολύ κόσμο αν συνεχίσουν έτσι!

Δημοσ.

Στο δικό μου (όχι το 5G) δεν έχω πρόβλημα.

Νομίζω αυτό με το 5G το έχει, αλλιώς θα το είχα και εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επικοινώνησα με την RealMe μέσω του chat support που έχουν στο site τους και μου ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση. Έλεος...! Τελικά το κινητό το πήγα πίσω στο Γερμανό και μου έδωσαν το Realme 9 pro. Σε αυτό δουλεύει κανονικά η ανοιχτή ακρόαση.

Πρώτη φορά πήρα κινητό Realme κατόπιν θετικών κριτικών στο σκρουτζ και βγήκε μάπα... (δεδομένου του προβλήματος με την ανοιχτή ακρόαση).

Τώρα στο 9 pro όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά ο ήχος του κινητού πολύ χάλια. 

Επεξ/σία από Kate10S
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kate10S είπε

Παιδιά επικοινώνησα με την RealMe μέσω του chat support που έχουν στο site τους και μου ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση. Έλεος...! Τελικά το κινητό το πήγα πίσω στο Γερμανό και μου έδωσαν το Realme 9 pro. Σε αυτό δουλεύει κανονικά η ανοιχτή ακρόαση.

Πρώτη φορά πήρα κινητό Realme κατόπιν θετικών κριτικών στο σκρουτζ και βγήκε μάπα... (δεδομένου του προβλήματος με την ανοιχτή ακρόαση).

Τώρα στο 9 pro όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά ο ήχος του κινητού πολύ χάλια. 

Δηλαδή εμείς που το έχουμε σχεδόν 1 χρόνο και δεν μας έχει βγεί "μάπα" ?

Τουλάχιστον βγήκε κάτι θετικό από όλη την ιστορία.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, GATE123 είπε

Δηλαδή εμείς που το έχουμε σχεδόν 1 χρόνο και δεν μας έχει βγεί "μάπα" ?

Τουλάχιστον βγήκε κάτι θετικό από όλη την ιστορία.

Γιατί θίγεσαι? Προσωπικά όταν αγοράζω κάτι στο οποίο δεν δουλεύουν οι βασικές του λειτουργίες και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, θεωρώ μάπα το προϊόν. Οπότε εμένα μου βγήκε μάπα το reamle 8 5g. Εσένα μπορεί να σου βγήκε καλό. 

Στο 9 pro που μου έδωσαν ως αντικατάσταση δεν κρατάει τόσο η μπαταρία όσο στο 8 5g αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα κάνει. Απλά θεωρώ ότι ο ήχος είναι αρκετά κακός. Συγκρίνω με Xiaomi Poco X3 και Huawei P10 που είχα πριν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...