Kate10S Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το κινητό RealMe 8 5g dual με 6GB μνήμη και 128GB χώρο. Παρατηρώ ακόμη και μετά από hard reset και χωρίς Updates ότι την ώρα της κλήσης αν πατήσω το speaker (μεγάφωνο) ώστε να μπει η κλήση σε ανοιχτή ακρόαση, ο ήχος σταματά. Σαν να κάνει Mute. Σε μουσική ή discord το μεγάφωνο δουλεύει κανονικά. Το έχει συναντήσει κανείς το πρόβλημα? Δοκίμασα και με sim Cosmote, Vodafone & Wind μην τυχόν φταίει κάτι στο δίκτυο αλλά συμβαίνει το ίδιο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από Kate10S
GATE123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως λέω τώρα έχεις ανοιχτό WiFi ή Data? Εάν ναι κλειστά και ξανά δοκίμασε να δεις. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
Kate10S Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μήπως λέω τώρα έχεις ανοιχτό WiFi ή Data? Εάν ναι κλειστά και ξανά δοκίμασε να δεις. Δοκίμασα και με κλειστά, τζίφος.
GATE123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εάν το έχεις πάρει τώρα πρόσφατα (2-3 μέρες) καλό είναι να το πας να το δουν μήπως έχει θέμα.
Kate10S Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εάν το έχεις πάρει τώρα πρόσφατα (2-3 μέρες) καλό είναι να το πας να το δουν μήπως έχει θέμα. Ναι, το Σάββατο που μας πέρασε το πήρα από κατάστημα Γερμανός. Δυστυχώς δεν βλέπω να την γλιτώνω την επίσκεψη. Θα τους πάω πίσω. Απλά ρώτησα εδώ μήπως είναι γνωστό το θέμα, γιατί πρώτη φορά επέλεξα Realme. Δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή κλήσεων αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πάντως!
GATE123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Kate10S είπε Ναι, το Σάββατο που μας πέρασε το πήρα από κατάστημα Γερμανός. Δυστυχώς δεν βλέπω να την γλιτώνω την επίσκεψη. Θα τους πάω πίσω. Απλά ρώτησα εδώ μήπως είναι γνωστό το θέμα, γιατί πρώτη φορά επέλεξα Realme. Δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή κλήσεων αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πάντως! Και εγώ το Realme 8 έχω αλλά όχι το 5G και μου κάνει εντύπωση. Για να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει για να δω. Αύριο πήγαινε. Edit: δοκίμασα το δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν μιλάς ακούγεται σαν αντίλαλος.
Vorteli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα...έχω και εγώ πρόβλημα με το κινητό realme 8 5G...εδώ και τρεις μέρες που έγινε αναβάθμιση του λογισμικού,δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση
GATE123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα μετά την αναβάθμιση έγινε το κακό. Οπότε εάν είναι αυτό τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα προστοπαρών μέχρι να έρθει η επόμενη αναβάθμιση και στρώσουν τα πράγματα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
kostaslr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ το realme 8 5g 64 και εδώ και δύο ημέρες μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση στη version 3. Κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση επίσης το εικονίδιο με τον καιρό δεν λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας και τέλος σήμερα δεν μου φόρτισε την μπαταρία στο 100% αλλά στο 80%. Προς το παρόν αυτά είναι τα προβλήματα που συνάντησα δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάτι άλλο ακόμα. Μάλλον η αναβάθμιση έφερε προβλήματα.
laserjesus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Με τέτοια θέματα δεν βλέπω να μένει ψηλά στις προτάσεις πλέον η Realme 1
GATE123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, kostaslr είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ το realme 8 5g 64 και εδώ και δύο ημέρες μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση στη version 3. Κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση επίσης το εικονίδιο με τον καιρό δεν λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας και τέλος σήμερα δεν μου φόρτισε την μπαταρία στο 100% αλλά στο 80%. Προς το παρόν αυτά είναι τα προβλήματα που συνάντησα δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάτι άλλο ακόμα. Μάλλον η αναβάθμιση έφερε προβλήματα. Καλά για την ανοιχτή ακρόαση το είπαμε. Στον καιρός μπαίνεις μέσα και τον κοιτάς. Για την μπαταρία μήπως έχεις βάλει τίποτα και "κόβει" στο 80% ? 2 ώρες πριν, laserjesus είπε Με τέτοια θέματα δεν βλέπω να μένει ψηλά στις προτάσεις πλέον η Realme Καλά δεν έγινε και κάτι τραγικό. Εδώ μεγάλες εταιρείες και έχουν χειρότερα θέματα(πράσινες οθόνες κλπ)
laserjesus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, GATE123 είπε Καλά για την ανοιχτή ακρόαση το είπαμε. Στον καιρός μπαίνεις μέσα και τον κοιτάς. Για την μπαταρία μήπως έχεις βάλει τίποτα και "κόβει" στο 80% ? Καλά δεν έγινε και κάτι τραγικό. Εδώ μεγάλες εταιρείες και έχουν χειρότερα θέματα(πράσινες οθόνες κλπ) Καλά ναι τραγικό δεν έσκασε καμία μπαταρία αλλά Nord αλλά πάλι είναι θέμα γιατί μπορεί να πάρει από 1 ε;Ω πολλά update για να φτιάξει.. εδώ αλλά θέματα των Realme περιμένουμε μήνες (αυτόματη φωτεινότητα, Netflix κτλπ)
kostaslr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, laserjesus είπε Καλά ναι τραγικό δεν έσκασε καμία μπαταρία αλλά Nord αλλά πάλι είναι θέμα γιατί μπορεί να πάρει από 1 ε;Ω πολλά update για να φτιάξει.. εδώ αλλά θέματα των Realme περιμένουμε μήνες (αυτόματη φωτεινότητα, Netflix κτλπ) Κοίτα πως μου δείχνει τον καιρό στην επιφάνεια εργασίας.. Για την μπαταρία όχι δεν έχω ρυθμίσει κάτι. 16 λεπτά πριν, kostaslr είπε Κοίτα πως μου δείχνει τον καιρό στην επιφάνεια εργασίας.. Για την μπαταρία όχι δεν έχω ρυθμίσει κάτι.
GATE123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, kostaslr είπε Κοίτα πως μου δείχνει τον καιρό στην επιφάνεια εργασίας.. Για την μπαταρία όχι δεν έχω ρυθμίσει κάτι. Μπες στο κόκκινο βελάκι που σου δείχνω Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
Theodoros13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας . Και εγώ μετά την αναβάθμιση ανοιχτή ακρόαση γιοκ. Το πατάς και μετατρέπεται σε mute. Ελπίζω να το διορθώσουν γρήγορα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα