spH3RiCal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Οπως εγραψα ειχα το ιδιο προβλημα και πριν την αναβαθμιση. Αν ηταν το τροφοδοτικο δε θα τα ειχε παιξει γενικοτερα απο την αλλαγη 980 σε 3080?
bloodraven Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Στην περίπτωσή μου στα καλά καθούμενα το pc έκανε επανεκκίνηση. μετά την επανεκκίνηση ο κέρσορας του ποντικιού πήγαινε και δεν πήγαινε κόλλαγε σε διάφορα σημεία της οθόνης και φαινόταν ο υπολογιστής να μην ανταποκρίνεται. Στο bios σε έπαιρνα κανονικά και οι τάσεις του τροφοδοτικού φαίνονταν σωστές, ωστόσο κατά το φόρτωμα των windows είχα τα συμπτώματα που αναφέρεις και εσύ. Αφαιρώντας δύο μηχανικούς δίσκους το PC δούλεψε σωστά για περίπου 5 λεπτά και μετά το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Αφού πέρασαν από το μυαλό μου, κάρτα γραφικών μνήμες, motherboard, επανεγκατάσταση windows ,σκέφτηκα να ξεκινήσω με το πιο απλό που ήταν η αντικατάσταση τροφοδοτικού με ένα παλιότερο που είχα, με την αντικατάσταση τροφοδοτικού το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Στην περίπτωσή σου μπορεί να είναι κάτι άλλο, αλλά αν έχεις κάποιο τροφοδοτικό να κάθεται δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. 1
spH3RiCal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Τελικά μάλλον να φταίει το ποντίκι. Βρηκα μια ρυθμιση στο software του που λεγεται "advanced sensitivity" και την ενεργοποιησα μπας και, επειδη δεν ειδα διαφορα την απενεργοποιησα παλι. Απο τοτε (χθες βραδυ) το προβλημα εξαφανιστηκε. Δε νομιζω οτι εχει σχεση η ρυθμιση αυτη καθ' αυτη αλλα το γεγονος οτι με καθε αλλαγη στις ρυθμισεις το ποντικι φαινεται να κανει κατι σαν reboot για να τις περασει. Ίσως υπηρχε καποιο θεμα με την εσωτερικη του μνημη η απλα ετυχε οπως την προηγουμενη φορα που το προβλημα εξαφανιστηκε δια μαγειας. Εχω την εντυπωση οτι θα ξανα-επανελθω. Στο μεταξυ εκανα και ενα scan με το malware bytes το οποιο βγηκε καθαρο. Τροφοδοτικο δεν μπορω να αλλαξω δυστηχως, δεν εχω αλλο που να σηκωνει αυτο το συστημα. 1
bloodraven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Εύχομαι να είναι το ποντίκι και να ξεμπερδεψες 1
tarantules Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως πριν προβώ σε οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware , το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να φορτώσω μια live διανομή linux.Κατά 99% στην περίπτωσή σου δεν θα έχεις θέμα με το σκάλωμα του ποντικιού αν βάλεις δοκιμαστικά linux με το ίδιο πάντα hardware.Πιστεύω οτι αυτό το σκάλωμα είναι θέμα μη σωστής διαχείρησης των πόρων των windows ή προβληματικός driver. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα