Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα πριν καποιο καιρο ενα προβλημα με τον κερσορα στα windows (10), σε ανυποπτο χρονο κατα τη διαρκεια του scrolling κολλαγε σε ενα σημειο για μερικα κλασματα του δευτερολεπτου και στη συνεχεια κινούταν πολυ πιο γρηγορα απο το κανονικο στη θεση που θα επρεπε να ειναι αν δεν ειχε κολλησει (ακολουθωντας και την διαδρομη). Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γενικο freeze αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Το προβλημα συνεχιστηκε και μετα την αγορα καινουριου ποντικιου (ιδιο μοντελο με το παλιο) και σταματησε οταν αλλαξα ολο τον υπολογιστη. Τωρα, μερικους μηνες μετα εμφανιστηκε παλι. Δοκιμασα να βαλω mousepad μηπως φταιει η επιφανεια του γραφειου αλλα τιποτα.

Any ideas?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spH3RiCal είπε

Το προβλημα συνεχιστηκε και μετα την αγορα καινουριου ποντικιου (ιδιο μοντελο με το παλιο) και σταματησε οταν αλλαξα ολο τον υπολογιστη.

Δηλαδή δεν έχεις κρατήσει τίποτα από τον παλιό υπολογιστή; Ούτε ssd, ούτε κουτί, ούτε τροφοδοτικό, ούτε έναν σκληρό δίσκο; Το μόνο κοινό hardware είναι ίδια μάρκα ποντίκι;

Δημοσ.

Τα μονα που εχω κρατησει ειναι το psu, ενας ssd που εχω τα games και 3 hdd που χρησιμοποιουνται μονο για αποθηκευση αρχειων. Τα windows μπηκαν σε καινουριο ssd.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spH3RiCal είπε

Τα μονα που εχω κρατησει ειναι το psu, ενας ssd που εχω τα games και 3 hdd που χρησιμοποιουνται μονο για αποθηκευση αρχειων. Τα windows μπηκαν σε καινουριο ssd.

Ωραία. Αποσύνδεσε αν θες όλους τους αυτούς τους τέσσερις δίσκους, εκτός από τον καινούργιο που έχει το λειτουργικό δηλαδή, και παρατήρησε αν σταματάει το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα το κανω μολις βρω λιγο χρονο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι προβλημα εντεινεται οταν εχω ανοικτο τον mozilla και ειδικα οταν φορτωνει tabs.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spH3RiCal είπε

Θα το κανω μολις βρω λιγο χρονο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι προβλημα εντεινεται οταν εχω ανοικτο τον mozilla και ειδικα οταν φορτωνει tabs.

Αν μιλας για το pc της υπογραφης σου με 4gb  δεν πας πουθενα.

Δημοσ.

Εβγαλα τελικα τους δισκους αλλα η αληθεια ειναι οτι εδω και 2 μερες εχει σχεδον σταματησει. Χωρις δισκους ειναι οκ το ιδιο και μετα με. Μαλλον θα ξαναεπανελθω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως ξαφνικα εξαφανιστηκε το προβλημα, ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε παλι εδω και μερικες μερες χωρις να εχω αλλαξει κατι (software η hardware) απο την προηγουμενη φορα.

Δημοσ.

Καλως ηρθες ξανα , γραψε τι mb-cpu-ram-gpu-psu φορας καθως ποιο ειναι το ποντικι και ονομασε εναν-εναν τους δισκους ολους , επισης ποια ειναι η ψυκτρα και ποιο το κουτι και με τι ανεμιστηρες

Δημοσ.

Ωραια , αφου εχεις ολα αυτα που εγραψες σκαναρισε τωρα τους 3 δισκους + τους 2 Nvme  που εχεις να δουμε τι μαμουνια θα βγαλουν , με τη σειρα που τα βαζω και τα τρια

malwarebytes

hitmanpro

zemana

Δημοσ.

Αν εχεις αλλο psu αλλαξε το και κοιτα αν εχεις και πάλι προβλημα.

Ειχα τα ιδια συμπτωματα και τελικά στην περιπτωση μου ηταν το τροφοδοτικο (corsair RM750X) το οποιο αντικατασταθηκε εντός εγγυησης, και ολα μια χαρα μετα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bloodraven είπε

Αν εχεις αλλο psu αλλαξε το και κοιτα αν εχεις και πάλι προβλημα.

Ειχα τα ιδια συμπτωματα και τελικά στην περιπτωση μου ηταν το τροφοδοτικο (corsair RM750X) το οποιο αντικατασταθηκε εντός εγγυησης, και ολα μια χαρα μετα.

Ετσι γιατι με την 3080 χλωμο το βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...