spH3RiCal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Είχα πριν καποιο καιρο ενα προβλημα με τον κερσορα στα windows (10), σε ανυποπτο χρονο κατα τη διαρκεια του scrolling κολλαγε σε ενα σημειο για μερικα κλασματα του δευτερολεπτου και στη συνεχεια κινούταν πολυ πιο γρηγορα απο το κανονικο στη θεση που θα επρεπε να ειναι αν δεν ειχε κολλησει (ακολουθωντας και την διαδρομη). Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γενικο freeze αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Το προβλημα συνεχιστηκε και μετα την αγορα καινουριου ποντικιου (ιδιο μοντελο με το παλιο) και σταματησε οταν αλλαξα ολο τον υπολογιστη. Τωρα, μερικους μηνες μετα εμφανιστηκε παλι. Δοκιμασα να βαλω mousepad μηπως φταιει η επιφανεια του γραφειου αλλα τιποτα. Any ideas?
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, spH3RiCal είπε Το προβλημα συνεχιστηκε και μετα την αγορα καινουριου ποντικιου (ιδιο μοντελο με το παλιο) και σταματησε οταν αλλαξα ολο τον υπολογιστη. Δηλαδή δεν έχεις κρατήσει τίποτα από τον παλιό υπολογιστή; Ούτε ssd, ούτε κουτί, ούτε τροφοδοτικό, ούτε έναν σκληρό δίσκο; Το μόνο κοινό hardware είναι ίδια μάρκα ποντίκι;
spH3RiCal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Τα μονα που εχω κρατησει ειναι το psu, ενας ssd που εχω τα games και 3 hdd που χρησιμοποιουνται μονο για αποθηκευση αρχειων. Τα windows μπηκαν σε καινουριο ssd.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, spH3RiCal είπε Τα μονα που εχω κρατησει ειναι το psu, ενας ssd που εχω τα games και 3 hdd που χρησιμοποιουνται μονο για αποθηκευση αρχειων. Τα windows μπηκαν σε καινουριο ssd. Ωραία. Αποσύνδεσε αν θες όλους τους αυτούς τους τέσσερις δίσκους, εκτός από τον καινούργιο που έχει το λειτουργικό δηλαδή, και παρατήρησε αν σταματάει το πρόβλημα. 2
spH3RiCal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Θα το κανω μολις βρω λιγο χρονο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι προβλημα εντεινεται οταν εχω ανοικτο τον mozilla και ειδικα οταν φορτωνει tabs.
triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, spH3RiCal είπε Θα το κανω μολις βρω λιγο χρονο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι προβλημα εντεινεται οταν εχω ανοικτο τον mozilla και ειδικα οταν φορτωνει tabs. Αν μιλας για το pc της υπογραφης σου με 4gb δεν πας πουθενα.
spH3RiCal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Οχι αυτο εχει φυγει εδω και πολυ καιρο. Ειμαι με 12600Κ, 16GB DDR5 και m2 pci4 ssds.
spH3RiCal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Εβγαλα τελικα τους δισκους αλλα η αληθεια ειναι οτι εδω και 2 μερες εχει σχεδον σταματησει. Χωρις δισκους ειναι οκ το ιδιο και μετα με. Μαλλον θα ξαναεπανελθω. 1
spH3RiCal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Οπως ξαφνικα εξαφανιστηκε το προβλημα, ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε παλι εδω και μερικες μερες χωρις να εχω αλλαξει κατι (software η hardware) απο την προηγουμενη φορα.
triplex1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλως ηρθες ξανα , γραψε τι mb-cpu-ram-gpu-psu φορας καθως ποιο ειναι το ποντικι και ονομασε εναν-εναν τους δισκους ολους , επισης ποια ειναι η ψυκτρα και ποιο το κουτι και με τι ανεμιστηρες
spH3RiCal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 12600KF, ROG Strix B660, 16GB Ram, 3080, Silverstone Strider 850W, ενας m2 pci4.0, ενας pci3.0 και 3 HDDs. Το ποντικι ειναι το sharkoon drakonia black.
triplex1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Ωραια , αφου εχεις ολα αυτα που εγραψες σκαναρισε τωρα τους 3 δισκους + τους 2 Nvme που εχεις να δουμε τι μαμουνια θα βγαλουν , με τη σειρα που τα βαζω και τα τρια malwarebytes hitmanpro zemana
spH3RiCal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Εβγαλα παλι τους hdd για δοκιμη, το προβλημα υπαρχει και χωρις αυτους. Θα κανω τα scans, αν και μου φαινεται longshot.
bloodraven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Αν εχεις αλλο psu αλλαξε το και κοιτα αν εχεις και πάλι προβλημα. Ειχα τα ιδια συμπτωματα και τελικά στην περιπτωση μου ηταν το τροφοδοτικο (corsair RM750X) το οποιο αντικατασταθηκε εντός εγγυησης, και ολα μια χαρα μετα. 1
triplex1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, bloodraven είπε Αν εχεις αλλο psu αλλαξε το και κοιτα αν εχεις και πάλι προβλημα. Ειχα τα ιδια συμπτωματα και τελικά στην περιπτωση μου ηταν το τροφοδοτικο (corsair RM750X) το οποιο αντικατασταθηκε εντός εγγυησης, και ολα μια χαρα μετα. Ετσι γιατι με την 3080 χλωμο το βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα