andreas-mits Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Σκέφτομαι, ίσως δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με το θέατρο, στην θεατρική ομάδα της περιοχής μου. Είναι κάποιος που ασχολείτε είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά να μου πει εντυπώσεις;;
lector Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, andreas-mits είπε Σκέφτομαι, ίσως δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με το θέατρο, στην θεατρική ομάδα της περιοχής μου. Είναι κάποιος που ασχολείτε είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά να μου πει εντυπώσεις;; Το εχω κανει εγω στο παρελθον και ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια. Θα χρειαστει ομως να εχεις αρκετο ελευθερο χρονο στη διαθεση σου. Επισης ειναι χρησιμο να "ταιριαξουν τα χνωτα σου" με την υπολοιπη ομαδα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Για εθελοντικη ενασχόληση, ότι είπε ο προηγούμενος. Για επαγγελματική, μόνο αν σου αρέσει πραγματικά, έχεις περάσει από courses η σπουδές πριν δοκιμαστεις σε πρόβες, είσαι διατεθειμενος να "κοψεις φλέβες" για το επάγγελμα. Αρκεί να αναφέρω πως πριν κάθε κανονική παράσταση περνάς από πολλές πρόβες που φυσικά ειναι απλήρωτες.
andreas-mits Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Και ο αείμνηστος ο Αυλωνίτης δεν είχε πάει σε σχολή και έγινε αυτός που όλοι ξέρουμε!! χαχαχα πλάκα κάνω αν είναι δυνατόν να έχω τέτοιες βλέψεις, έτσι ερασιτεχνικά θέλω να βελτιώσω κάποια πράγματα του εαυτού μου με την ενασχόληση στο θέατρο!! 1
star12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ουτε η καραγιαννη η αειμνηστη πλεον πηγε σε σχολη λολ βασικα το χε πει σε συνεντευξη σε μια εκπομπη οτι το μεγαλυτερο τησ λαθοσ ηταν οτι δε πηγε σε δραματικη σχολη...πιστευω και να πασ και να πληρωσεισ τα μαλιοκεφαλα σου αν δεν το χεισ ειναι χαμενοσ κοποσ και χρονοσ.οτι και να σου μαθαινουν Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από star12
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Όταν λέμε για σχολη δεν εννοώ απαραίτητα την δραματική σχολη που εκεί πηγαίνει η αφρόκρεμα και είναι αρκετά δύσκολη. Υπάρχουν ένα σωρό ιδιωτικές σχολές, αρκει να έχουν αναγνωριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, έχουν βγάλει σημαντικούς ηθοποιούς. Τα δίδακτρα δεν είναι ακριβά τουλάχιστον σε δύο σχολές που κοίταξα. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να το έχεις και να σου αρέσει αλλιώς δεν ασχολείσαι με αυτά. Αρκετοί ηθοποιοί από τις παλιές γενιες ήτανε αυτοδίδακτοι. Μπήκαν από μικροί επειδή σε κάποιο μαγαζί ή κάπου τους είδε κάποιος θεατρανθρωπος και τους έγινε πρόταση να ασχοληθούν επαγγελματικά. Άλλοι δεν είχανε δραχμή και στράφηκαν προς το σανίδι γιατί δεν είχαν τίποτε να χάσουν, τις παλιές εποχές τα λεφτά ήτανε πολλά για το θέατρο. Πλέον αν δεν έχεις ήδη κάποια δημοσιότητα αλλά ούτε και γνωστό να σε προωθήσει στο συγκεκριμενο σύστημα δεν πας πουθενά. Από τις σχολές βρίσκεις κονε από καθηγητες η άλλους παράγοντες και αν είσαι καλός κάτι θα καταφέρεις με πολύ κόπο. Για ερασιτεχνικο, δοκιμάζεις και κάνεις ότι θες, δεν έχεις να χάσεις κάτι, αρκει να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα