dkstopo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 καλημερα προσπαθω να κάνω εγκατάσταση τον Hp 1018 σε σταθερο με win 10 και δεν μπορώ πιο συγκεκριμένα τον βρίσκει σαν "άλλη συσκευή" και όταν πάω να τον κάνω χειροκίνητα δεν κανει το απαραίτητα update για να τον εμφανίσει στην λίστα, ο υπολογιστής είναι ενημερωμένος. ξέρει κανείς πως ξεπερνιέται αυτός ο σκόπελος?
dpolal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δοκίμασε να κατεβάσεις το HP Smart App από το windows store και αν δεν μπορέσεις με αυτό τότε ακολούθησε τις οδηγίες από την ΗΡ εδώ: https://support.hp.com/gr-el/document/ish_3694458-3621354-16
dkstopo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dpolal είπε Δοκίμασε να κατεβάσεις το HP Smart App από το windows store και αν δεν μπορέσεις με αυτό τότε ακολούθησε τις οδηγίες από την ΗΡ εδώ: https://support.hp.com/gr-el/document/ish_3694458-3621354-16 δυστυχώς δεν δούλεψε τιποτα από τα 2 μαλιστα στο app εβαλα και τον λογαριασμό μου της hp και δεν βρηκε ουτε αυτό ούτε εναν plotter που εχω δηλωμενο... ο εκτυπωτης σε διπλα pc με το ιδιο καλωδιο παίζει κανονικά πρεπει να γινει το update στην λιστα των εκτυπωτων από οτι καταλαβα
29gk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Οδηγοι υπαρχουν εως τα 7αρια. Για μεταγενεστερες εκδοσεις μονον μεσω windows και αν. Και βασικα δεν θα παιξει ειδικα με το HP smart ή το Easy start.
Λύση lector Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Κανε μια αποπειρα το παρακατω μπας και παιξει. Κατεβασε το driver για 7 απο εδω https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-laserjet-1018-printer/1814092 και ξεκινα την εγκατασταση με τον εκτυπωτη αποσυνδεδεμενο. Αν το προγραμμα εγκαταστασης λειτουργησει κανονικα, συνδεσε τον οταν σου πει. 1 1
Kthulhou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 12:48 ΜΜ, dkstopo είπε να πας σε κατασκευαστή ΗΡ και να βάλεις τον driver ή generic driver , όχι microsoft click win update όπως λέει και θα κατεβάσει κ τους άλλους κατασκευαστές, θα βρεις τον ΗΡ κλπ κλπ κλπ 1
dkstopo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 τελικα περασε με τα 7αρια... ακόμα δεν κανει update με windows... thanks!!
georgeole Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Kthulhou είπε να πας σε κατασκευαστή ΗΡ και να βάλεις τον driver ή generic driver , όχι microsoft click win update όπως λέει και θα κατεβάσει κ τους άλλους κατασκευαστές, θα βρεις τον ΗΡ κλπ κλπ κλπ Επειδή ποτέ δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση έχω μια απορία: αν η ΗΡ ή η οποιαδήποτε εταιρεία δεν υποστηρίζει drivers για την έκδοση των windows που έχουμε στον υπολογιστή μας, τότε αυτή η ιδέα έχει αποτελέσματα;
Kthulhou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 αν λέει πως ο εκτυπωτής ΔΕΝ υποστηρίζεται στο ΧΨΩ λογισμικό, τότε δεν έχει νόημα αλλιώς έχει generic drivers ή μέσω του win update θα κατεβάσει τους οδηγούς και των κατασκευαστών απο κει κ πέρα, μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με το τι δουλεύεις, αν θα βάλεις PCL6, Postscript ή κάτι άλλο, ΔΕΝ ξέρω ακριβείς διαφορές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα