Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fotini_Kalai είπε

Εχθές ήρθε στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό αλλά στην έκδοση 8/128.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν είμαι κανένας power user αλλά με συμβουλή άλλου ατόμου στα χρήματα που το πήρα 190 ευρώ αποτελεί από τις καλύτερες επιλογές. Η επόμενη έκδοση redmi note 11 pro 4G ίσως να είναι τελικά υποβάθμιση, τουλάχιστον στις δυνατότητες που χρειαζόμουν.

Η macro κάμερα στο 11αρι έχει υποβαθμιστεί. Δεν τραβάει 4K βίντεο, ούτε και έχει αργή κίνηση όσο το 10αρι. Επίσης δεν έχει ανεξάρτητη θέση για microSD κάρτα σε περίπτωση που θες το κινητό με δύο SIM.

Δεν ξέρω εάν το 11αρι έχει ράδιο σε περίπτωση που το χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Κοντά στα 250 υπάρχει το OnePlus Nord CE2 5g

Με amoled nfc 5g  καλύτερο επεξεργαστή και από realme και από xiaomi motorola κτλ κτλ του ίδιου μπάτζετ, παίρνει και την αναβάθμιση για το android 12, κινητό του 2022 με γρήγορη φόρτιση στα 65w και μπαταρία για 2 μέρες..

Τα παίρνεις λίγο πολύ όλα με λίγα λόγια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donalhioy είπε

Κοντά στα 250 υπάρχει το OnePlus Nord CE2 5g

Με amoled nfc 5g  καλύτερο επεξεργαστή και από realme και από xiaomi motorola κτλ κτλ του ίδιου μπάτζετ, παίρνει και την αναβάθμιση για το android 12, κινητό του 2022 με γρήγορη φόρτιση στα 65w και μπαταρία για 2 μέρες..

Τα παίρνεις λίγο πολύ όλα με λίγα λόγια..

Με καθόλου service εάν πάθει κάτι.

Από εγγύηση 1 χρόνο που σου δίνει το κατάστημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GATE123 είπε

ουτε service επισημο :) ουτε και ανταλλακτικα διαθεσιμα μπαινουν aftermarket επιλογες.

Δημοσ.
Στις 26/11/2022 στις 3:41 ΜΜ, learner είπε

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν είμαι κανένας power user αλλά με συμβουλή άλλου ατόμου στα χρήματα που το πήρα 190 ευρώ αποτελεί από τις καλύτερες επιλογές. Η επόμενη έκδοση redmi note 11 pro 4G ίσως να είναι τελικά υποβάθμιση, τουλάχιστον στις δυνατότητες που χρειαζόμουν.

Η macro κάμερα στο 11αρι έχει υποβαθμιστεί. Δεν τραβάει 4K βίντεο, ούτε και έχει αργή κίνηση όσο το 10αρι. Επίσης δεν έχει ανεξάρτητη θέση για microSD κάρτα σε περίπτωση που θες το κινητό με δύο SIM.

μα δεν με ενδιαφέρει το 11..... έχει NFC?

Στις 26/11/2022 στις 3:41 ΜΜ, learner είπε

πιθανότητα να το αγοράσω με τιμολόγιο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GiannisWalker είπε

Γνώμη για το Samsung A33 κανείς ? Ενδιαφέρομαι για κινητό με ταβάνι 270-300 μαξ

αφού φτάνεις μέχρι 300 τότε μπορείς το Α52s ή το αντίστοιχο realme, που είναι κλασεις ανώτερα από το Α33. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Fotini_Kalai είπε

πιθανότητα να το αγοράσω με τιμολόγιο

το 11αρι το έγραψα για να σου πω ότι σε σύγκριση με το 10αρι (στα πράγματα που το ήθελα πάντα) ΙΣΩΣ να είναι υποβάθμιση. Δηλαδή παρόλου που η εταιρεία έβγαλε το 11αρι ίσως ακόμα το 10αρι να αποτελεί καλύτερη επιλογή σε κάποια πράγματα.

Ναι το 10αρι που έχω έχει NFC. Στο σκρουτζ βέβαια έχει και εκδόσεις που δεν γράφουν NFC. Μπορεί όντως να υπάρχουν τέτοιες εκδόσεις ή έκαναν λάθος και δεν το γράφουν.

Με το καλό να επιλέξεις. 🙂

Επεξ/σία από learner
  • Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξα και το redmi note 10 pro 8gb/256gb στα 270 που έχει το eshop. Παρόλο που είναι 2021 μοντέλο θα ήταν καλύτερη επιλογή λέτε? Χρήση λίγο από όλα κάνω. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το δεύτερο μαγαζί στο best price λέει ότι τα προϊόντα του έχουν 2 χρόνια εγγύηση 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GiannisWalker είπε

Πρόσεξα και το redmi note 10 pro 8gb/256gb στα 270 που έχει το eshop. Παρόλο που είναι 2021 μοντέλο θα ήταν καλύτερη επιλογή λέτε? Χρήση λίγο από όλα κάνω. 

Για αυτό μιλάω κι εγώ.... Αν είναι όμως να φτάσεις τα 270 του eshop γιατί δεν επιλέγεις το Galaxy a52s ή το Motorola edge 20 ή Realme GT Master Edition 5G;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Donalhioy είπε

Το δεύτερο μαγαζί στο best price λέει ότι τα προϊόντα του έχουν 2 χρόνια εγγύηση 

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στα OnePlus.

Μόνο από Amazon και στο επίσημο σάιτ της OnePlus.

Λες να μην ξέρω ?

1+6 έχω από τους πρώτους αγορασμένο από το επίσημο σάιτ.

Και στα Xiaomi το ίδιο πράγμα λένε.

Αυτό είναι ΑΠΆΤΗ 

Επεξ/σία από GATE123
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου την... έδωσε με τις μηδέν προσφορές Black Friday / Cyber Monday για σοβαρά κινητά έως στα 300 ευρώ και σκέφτομαι να προχωρήσω στο Realme 9 Dual SIM (8GB/128GB) στα 219 ευρώ. Τι τραγικές διαφορές να έχει με το Realme 9 Pro (ή και το Pro+); 

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Κατασκευαστή
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
178 gr

Επεξεργαστής & Μνήμη

Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,4 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
4+4
Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 680
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,4 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Τύπος
Super AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Macro 2MP, Ευρυγώνιος 108MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 16MP
Δυνατότητες
Bokeh Effect, HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C, Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
33 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Accelerometer, Face ID, Light Sensor, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
160,2 mm
Πλάτος
73,3 mm
Πάχος
7,99 mm

Η σύγκριση από Best Price:

5.jpg.b64d6fb7c26bdca0561e87b57a1a06a4.jpg4.jpg.6bc8f90191106395e81b9810b4887cda.jpg3.jpg.94918cf196b0727fa6d941f1767eaed5.jpg2.jpg.f7e81b4b4b2c9c193ad9307f5e1031a0.jpg1.jpg.3ba88702352df9710b0a6d102e13d5cc.jpg

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...