Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotini_Kalai είπε

Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι την βοήθειά σας :wub: για την αγορά κινητού τηλεφώνου

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-250 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Meta apps (Fb etc.), web browsing, φωτογραφίες, εφαρμογές GPS

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: καμία προτίμηση 

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): NFC, τουλάχιστον 6GB/128GB

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι (όσο γίνεται με αυτό το budget)

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι

😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; όχι αναγκαστικά 

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι 

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι αναγκαστικά  

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; skroutz / ελληνικές αλυσίδες 

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 😊😊

Σου έχω και άλλη εναλλακτική

https://www.bestprice.gr/item/2156962744/motorola-edge-20-5g-8gb-128gb.html 

https://www.bestprice.gr/item/2157901544/motorola-moto-g32-6gb-128gb.html 

Το δεύτερο έχει και ραδιόφωνο.

7 λεπτά πριν, mp123 είπε

..............όσοι έχουν ξιαομι , ρεαλμι κλπ . 

Όχι ,όσοι προτείνουν A32 που έχει Amoled και νομίζουν ότι είναι καλό επειδή είναι Samsung.

Γούστα είναι αυτά .

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Όχι ,όσοι προτείνουν A32 που έχει Amoled και νομίζουν ότι είναι καλό επειδή είναι Samsung.

Γούστα είναι αυτά 

Άμα ο άλλος είναι άσχετος δεν μπορείς να κάνεις κάτι, άσε τους στην δυστυχία τους να απολαμβάνουν την amoled και να σέρνεται το σύμπαν με τα άθλια τηλέφωνα που αγοράζουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Άμα ο άλλος είναι άσχετος δεν μπορείς να κάνεις κάτι, άσε τους στην δυστυχία τους να απολαμβάνουν την amoled και να σέρνεται το σύμπαν με τα άθλια τηλέφωνα που αγοράζουν.

Ο καθένας έχει την γνώμη του.

Όπως είπα γούστα είναι αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, GATE123 είπε

Σου έχω και άλλη εναλλακτική

https://www.bestprice.gr/item/2156962744/motorola-edge-20-5g-8gb-128gb.html 

https://www.bestprice.gr/item/2157901544/motorola-moto-g32-6gb-128gb.html 

Το δεύτερο έχει και ραδιόφωνο.

Γούστα είναι αυτά .

Τα είχα κοιτάξει κι εγώ (Samsung).... Αλλά δεν 😄

Επεξ/σία από Fotini_Kalai
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, chios είπε

Φίλε μου εδώ μιλάμε για φτηνά κινητα.Ολα τα ίδια  είναι.Στο σπίτι έχουμε για πρώτα κινητα iPhone 13 , 12 mini και 11. Έχουμε και 3 χωρίς κάρτα για οικιακή χρήση με wifi. Samsung a32 , m52 , iPhone 7.Αρα λίγα πραγματάκια ξέρουμε. Συγκρίνοντας τα φτηνά με τα ακριβά για την χρήση που τους κάνουμε οι κυρίες διαφορες είναι στην κάμερα. Όλα τα άλλα σχεδόν τα ίδια. Τώρα πάρετε φτηνιάρικο ξιαομι ρεαλμι και νόμιζε πως είμαι άσχετος με τα κινητά που έχουμε.

Συν αυτό το μόνο ui που μου αρέσει εκτός απο iPhone είναι της Samsung.ουτε διαφημίσεις που διαβάζω ούτε stock android κλπ αηδίες. Σαν τις οθόνες της σαμσουγκ καμία άλλη.Τωρα για επιδόσεις κλπ τι απαιτήσεις να έχει κάποιος με κινητα των 200 ως 500 ευρώ..  Έτσι είναι φίλε ότι πληρώσεις παίρνεις. Έχεις πας σε iPhone και Samsung σειρά s. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Επεξ/σία από mp123
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε κάποια που λες, το θέμα είναι όταν ο άλλος ψάχνει τηλέφωνο μέχρι 250€ κοιτάει να πάρει το καλύτερο δυνατόν, το να αγοράσει ένα π.χ  Samsung και να κολλάει το σύμπαν δεν έχει νόημα. Όταν μπορεί να πάρει realme που έχει καθαρό android πολύ καλύτερο από το UI της Samsung και με τρομερό επεξεργαστή ε θα πάει σε αυτό, η Σάμι στην  mid κατηγορία μόνο το a52s  που καταλάθος έβγαλε αξίζει, σε ακριβα σειρά s δεν έχω εγώ άποψη γιατί κοιτάω πράγματα που δεν έχουν SD card  μπαταρία, που στα περισσότερα ακριβά μοντέλα είναι άθλιες. 

Δημοσ.

Μέχρι 250€, νομίζω πως 1 απο τις καλύτερες επιλογές είναι το Realme 9 Pro και ας έχει οθόνη LCD αντί για amoled, είναι στα 120 Hertz.Αν έχει ρύθμιση για 90 Hertz για εξοικονόμηση της μπαταρίας, ακόμα καλύτερα.

Εχει Snapdragon 695, πολύ καλύτερος απο τον σάπιο Mediatek G80 του Samsung A32 4G.

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-695-vs-mediatek-helio-g80

Για οθόνη amoled και ακόμα καλύτερο επεξεργαστή, η τιμή ανεβαίνει στα 300€+ στο Samsung A52s 5G με τον Snapdragon 778 η σε κάποιο Realme σε αντίστοιχη τιμή.

Μην ξεχνάμε πως όσο καλύτερος ο επεξεργαστής, τόσο καλύτερη και η κάρτα γραφικών η οποία δεν παίζει ρόλο μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στο πόσο γρήγορα θα ανοίξει πχ κάποια σελίδα με πολλές εικόνες κλπ.Ο επεξεργαστής παίζει επίσης ρόλο και στην ποιότητα της φωτογραφίας σε συνεργασία με το λειτουργικό, στο άνοιγμα πολλών εφαρμογών κλπ.Οσα λιγότερα nm, τόσο λιγότερο ενεργοβόρος, μικρότερη κατανάλωση της μπαταρίας και μικρότερη θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

.Αν έχει ρύθμιση για 90 Hertz για εξοικονόμηση της μπαταρίας, ακόμα καλύτερα.

Έχει, το έχουμε το τηλέφωνο στην οικογένεια και είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, εννοείται ότι πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

Δημοσ.
Στις 2/10/2022 στις 5:41 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Μέχρι 250€, νομίζω πως 1 απο τις καλύτερες επιλογές είναι το Realme 9 Pro και ας έχει οθόνη LCD αντί για amoled, είναι στα 120 Hertz.Αν έχει ρύθμιση για 90 Hertz για εξοικονόμηση της μπαταρίας, ακόμα καλύτερα.

Εχει Snapdragon 695, πολύ καλύτερος απο τον σάπιο Mediatek G80 του Samsung A32 4G.

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-695-vs-mediatek-helio-g80

Για οθόνη amoled και ακόμα καλύτερο επεξεργαστή, η τιμή ανεβαίνει στα 300€+ στο Samsung A52s 5G με τον Snapdragon 778 η σε κάποιο Realme σε αντίστοιχη τιμή.

Μην ξεχνάμε πως όσο καλύτερος ο επεξεργαστής, τόσο καλύτερη και η κάρτα γραφικών η οποία δεν παίζει ρόλο μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στο πόσο γρήγορα θα ανοίξει πχ κάποια σελίδα με πολλές εικόνες κλπ.Ο επεξεργαστής παίζει επίσης ρόλο και στην ποιότητα της φωτογραφίας σε συνεργασία με το λειτουργικό, στο άνοιγμα πολλών εφαρμογών κλπ.Οσα λιγότερα nm, τόσο λιγότερο ενεργοβόρος, μικρότερη κατανάλωση της μπαταρίας και μικρότερη θερμοκρασία.

ευχαριστώ πολύ <3

καλησπερα παιδιά! Απλά είδα ότι το real me 9 pro δεν έχει NFC, που οκ, για κάποιους λόγους θα ήθελα να έχει η συσκευή

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fotini_Kalai είπε

ευχαριστώ πολύ ❤️

καλησπερα παιδιά! Απλά είδα ότι το real me 9 pro δεν έχει NFC, που οκ, για κάποιους λόγους θα ήθελα να έχει η συσκευή

Έχει NFC. 

Απλά ξέχασαν να το γράψουν και στα 8GB.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotini_Kalai είπε

ευχαριστώ πολύ ❤️

Εννοείτε ότι έχει nfc το 6/128 έχω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Εννοείτε ότι έχει nfc το 6/128 έχω

Δεν το είχαν γράψει και στο 8gb.

Δημοσ.

Για μένα το πρώτο που πρέπει να κοιτάμε είναι να λειτουργεί σωστά ένα κινητό δηλ να να μην κολλάει να έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις κλπ.

Το δεύτερο είναι η οθόνη την οποία βλέπουμε συνεχώς.

Καλή Amoled και μόνο για να μη βλέπεις το μαύρο γκρι και να έχεις καλές γωνίες.

Όλα τα άλλα παλεύονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@GATE123αρχικά ένα καθυστερημένο ευχαριστώ για απάντησή σου σε άλλο τόπικ. 

Κατά δεύτερον, έχω την εντύπωση ότι το Realme 8 Pro 8Gb/128Gb που είχα πάρει για την κοπέλα μου είχε Amoled, παρότι ήταν κάπου στα 220. Κάνω λάθος; 

Εγώ επειδή μας αφήνει χρόνους το Redmi... 6 που έχω, λέω να πάω προς Realme 9 Pro. Το οποίο όμως στα 211 έχει LCD; https://www.bestprice.gr/item/2157330564/realme-9-pro-8gb-128gb.html#item-content 

Kάτι νομίζω έχω πιάσει λάθος (ή όχι;)

asdfsdf.jpg

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...