triplex1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 το επομενο που θα παρεις κοιτα να ειναι καλο για να το αφηνεις αναμενο ολη την νυχτα , υπαρχει και το eshop στην Κρητη https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-v650-gold-v2-full-modular-80-plus-gold-p-PER.588230
variemai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έφερε ένας φίλος μου έναν υπολογιστή του… έβαλα το τροφοδοτικό μου στο κουτί του κ ενώ πήρε μπρος, άναβε το λαμπάκι της cpu στη motherboard του. μετά βάλαμε το δικό του τροφοδοτικό στο δικό μου και πάλι δεν άναβε… άρα λογικά μας χαιρέτησαν τροφοδοτικό και motherboard τουλάχιστον.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από variemai
greekfragma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Κανόνισε να πληρώνεις και μητρική στο φίλο σου 2
variemai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μπα λειτουργεί κανονικά. Θα το πάω στο πλαίσιο για service κ απλά θα αποδεχτώ ότι σκαρφιστούν, εγώ τα παρατάω!
Trigger Happy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, variemai είπε Έφερε ένας φίλος μου έναν υπολογιστή του… έβαλα το τροφοδοτικό μου στο κουτί του κ ενώ πήρε μπρος, άναβε το λαμπάκι της cpu στη motherboard του. μετά βάλαμε το δικό του τροφοδοτικό στο δικό μου και πάλι δεν άναβε… άρα λογικά μας χαιρέτησαν τροφοδοτικό και motherboard τουλάχιστον.. τράβα μωρέ μια καλή (ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ) φωτό την μητρική και στείλτη σε ένα ηλεκτρονικό. θα σου πει αν έχει σκάσει κάτι 😁 από το suspend τουλάχιστον πάντα (μα πάντα) ξεκινάγαμε από τους πυκνωτές της μητρικής.
variemai Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά είχαν πρόβλημα μητρική κ τροφοδοτικό. Αντικαταστάθηκαν και όλα καλά. Απλα βάλαμε την b450m-k II που έχει μόνο δυο ram slots αλλά δε πειράζει. Τώρα πάω να ενημερωθώ για τα ups γιατί δεν έχω ιδέα 😛 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από variemai 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα