iaptyx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκπληκτικά σχόλια στο insomnia χαχα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι είναι ένα AI image generator και το συγχέουν με NFTs κτλ. Για όσους ενδιαφέρονται: τρία είναι τα βασικά διαθέσιμα αυτή τη στιγμή AI image generators: Dall-e, Midjourney και stable diffusion. Tα δύο πρώτα είναι proprietary και απαιτούν συνδρομή. Το stable diffusion δόθηκε στο public domain τέλος Αυγούστου και έχει γίνει χαμός. Με μια μέτρια Nvidia GPU μπορεί να παράξει εικόνες 512x512 σε 10 δευτερόλεπτα. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία και το Midjourney μου άρεσε περισσότερο αν και επί πληρωμή. Η παρακάτω εικόνα παρήχθη σε 30 δευτερόλεπτα με ένα σχετικά απλό prompt: half night elf druid in creative portrait, closeup, heashot, deep stare, slight freckles, classy makeup, shining eyes, detailed hair, strong jaw, defined cheekbones, defined eyes, realistic. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από iaptyx 14 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razimar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iaptyx είπε Εκπληκτικά σχόλια στο insomnia χαχα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι είναι ένα AI image generator και το συγχέουν με NFTs κτλ. Για όσους ενδιαφέρονται: τρία είναι τα βασικά διαθέσιμα αυτή τη στιγμή AI image generators: Dall-e, Midjourney και stable diffusion. Tα δύο πρώτα είναι proprietary και απαιτούν συνδρομή. Το stable diffusion δόθηκε στο public domain τέλος Αυγούστου και έχει γίνει χαμός. Με μια μέτρια Nvidia GPU μπορεί να παράξει εικόνες 512x512 σε 10 δευτερόλεπτα. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία και το Midjourney μου άρεσε περισσότερο αν και επί πληρωμή. Η παρακάτω εικόνα παρήχθη σε 30 δευτερόλεπτα με ένα σχετικά απλό prompt: half night elf druid in creative portrait, closeup, heashot, deep stare, slight freckles, classy makeup, shining eyes, detailed hair, strong jaw, defined cheekbones, defined eyes, realistic. Φαίνεται καλό δεν το έχω τσεκάρει. Εχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλά, μακράν (με διαφορά όμως) τα καλύτερα αποτελέσματα τα έβγαζε το nightcafe. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από razimar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapontikas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Oh yeah 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, iaptyx είπε Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία και το Midjourney μου άρεσε περισσότερο αν και επί πληρωμή Το midjourney που; Το είχα στο discord αλλά εξαφανίστηκε μετά και δεν το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iaptyx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε Το midjourney που; Το είχα στο discord αλλά εξαφανίστηκε μετά και δεν το βρίσκω. Είναι ακόμα στο discord https://discord.gg/midjourney 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενα λινκ θα μπορούσατε να βάλετε...Ξεκινάς με 50 credits για ένα μήνα και μετά κάθε μήνα προστίθενται 15 credits. Μπορείς και να αγοράσεις credit βέβαια. https://labs.openai.com/ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από whoever81 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μεγαλύτερες (και αξιοποιήσιμες πέραν της οθόνης) διαστάσεις μπορούμε με κάποιο τρόπο να παράγουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Το βράδυ που ανακάλυψα το midjourney δεν κοιμήθηκα. Ευτυχώς έληξε το trial! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, iaptyx είπε Εκπληκτικά σχόλια στο insomnia χαχα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι είναι ένα AI image generator και το συγχέουν με NFTs κτλ. Για όσους ενδιαφέρονται: τρία είναι τα βασικά διαθέσιμα αυτή τη στιγμή AI image generators: Dall-e, Midjourney και stable diffusion. Tα δύο πρώτα είναι proprietary και απαιτούν συνδρομή. Το stable diffusion δόθηκε στο public domain τέλος Αυγούστου και έχει γίνει χαμός. Με μια μέτρια Nvidia GPU μπορεί να παράξει εικόνες 512x512 σε 10 δευτερόλεπτα. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία και το Midjourney μου άρεσε περισσότερο αν και επί πληρωμή. Η παρακάτω εικόνα παρήχθη σε 30 δευτερόλεπτα με ένα σχετικά απλό prompt: half night elf druid in creative portrait, closeup, heashot, deep stare, slight freckles, classy makeup, shining eyes, detailed hair, strong jaw, defined cheekbones, defined eyes, realistic. Stable diffusion 1.4 smapler: k_euler με τα δικα σου prompts το εβαλα να κανει generate καμια 20αρια και επελεξα αυτα: Το προβλημα αυτη την στιγμη με το stable difussion ειναι οτι οσο αυξανεις την αναλυση και πας προς 1024x1024 μεχρι και 2048 τα αποτελεσματα γινονται χαοτικα, προσωπα μεσα σε προσωπα κλπ. Εχω βρει οτι μεχρι 640x640 ειναι ανεκτα τα πραγματα, σε realistic καταστασεις, αλλα επειδη ολα ειναι θεμα creativity αν κυνηγας το χαος τα βαζεις ολα στο μαξ και σου πεταει καταστασεις βγαλμενες απο εφιαλτες χαχα. Edit:Ανοιξα ενα θεμα σχετικο: Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Apostol. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iaptyx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, Apostol. είπε Stable diffusion 1.4 smapler: k_euler με τα δικα σου prompts το εβαλα να κανει generate καμια 20αρια και επελεξα αυτα: Το προβλημα αυτη την στιγμη με το stable difussion ειναι οτι οσο αυξανεις την αναλυση και πας προς 1024x1024 μεχρι και 2048 τα αποτελεσματα γινονται χαοτικα, προσωπα μεσα σε προσωπα κλπ. Εχω βρει οτι μεχρι 640x640 ειναι ανεκτα τα πραγματα, σε realistic καταστασεις, αλλα επειδη ολα ειναι θεμα creativity αν κυνηγας το χαος τα βαζεις ολα στο μαξ και σου πεταει καταστασεις βγαλμενες απο εφιαλτες χαχα. Edit:Ανοιξα ενα θεμα σχετικο: Φοβερη δουλειά κάνει και το SD. H εικόνα που ανέβασα είναι 2048x2048 originally την έκανα downscale και compression γαι να την ανεβάσω εδώ. Το SD το τρέχεις locally ή από το beta.dreamstudio.ai; Ωραίο thread στο forum θα συμμετάσχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) prompt: greek insomnia forum experts commenting on dall-e release Efan Dolsfe, Pepeks feelpo Ams, Fom Da Fileam Foffi, Foffoxes Fllidoams Frem. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ νομίζω τα πέτυχε Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 8:40 ΜΜ, whoever81 είπε Ενα λινκ θα μπορούσατε να βάλετε...Ξεκινάς με 50 credits για ένα μήνα και μετά κάθε μήνα προστίθενται 15 credits. Μπορείς και να αγοράσεις credit βέβαια. https://labs.openai.com/ Ίσως χαζή ερώτηση, ίσως είμαι τυφλός, αλλά από που κατεβάζουμε το πρόγραμμα (αν το κατεβάζουμε)? Ή μήπως πρέπει να γραφτώ στο site και μετά γίνεται online η δουλειά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε πρέπει να γραφτώ στο site και μετά γίνεται online η δουλειά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, iaptyx είπε Φοβερη δουλειά κάνει και το SD. H εικόνα που ανέβασα είναι 2048x2048 originally την έκανα downscale και compression γαι να την ανεβάσω εδώ. Το SD το τρέχεις locally ή από το beta.dreamstudio.ai; Ωραίο thread στο forum θα συμμετάσχω Το τρεxω locally μεσω ενος φανταστικου gui που σου κανει και download ολα τα απαιρητητα dependencies. https://nmkd.itch.io/t2i-gui Θελει ομως nvidia rtx και πολλη vram Ο τυπος το κανει update συνεχως, και σε λιγες μερες που θα βγει εκδοση 1.5 του μοντελου θα την εχει σιγουρα. Η εικονα που ανεβασες ειναι απο midjourney? Αν δεν κανω λαθος το midjourney παραγει 512x512 και μετα κανει upscale? Λιγο που δοκιμασα midjourney μετα απο upscale το τελικο μεγεθος ηταν 1664x1644. Οπως και να εχει τωρα μολις αρχιζουν να δειχνουν ικανοτητες τα μοντελα αυτα, και ακομα και τωρα τα αποτελεσματα ειναι φανταστικα. Στην παρουσα φαση δεν τα καταφερνουν με τις μεγαλες αναλυσεις, τα αποτελεσματα ειναι χαοτικα, ευελπιστω να διορθωθει στο μελλον για εχουμε καλυτερο source για upscale. Οποτε και αν θελω να χρησιμοποιησω κατι θα τα κανω upscale με topaz, (το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για εκτυπωσεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα