Danae7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα online παιδικό βιβλιοπωλείο καθώς με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος του παιδικού βιβλίου. Ωστόσο, επειδή ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος , θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες σχετικά με το τι διαφορετικό θα μπορούσε να προσεγγίσει τον κόσμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα μου. Ευχαριστώ πολύ!
SilentVoice Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Danae7 είπε Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα online παιδικό βιβλιοπωλείο καθώς με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος του παιδικού βιβλίου. Ωστόσο, επειδή ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος , θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες σχετικά με το τι διαφορετικό θα μπορούσε να προσεγγίσει τον κόσμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα μου. Ευχαριστώ πολύ! Οι τιμές. Αν δεν μπορείς να 'χτυπήσεις' τον ανταγωνισμό και να έχεις χαμηλότερες τιμές, δεν βλέπω τον λόγο προσέγγισης στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Αυτός που ψωνίζει διαδικτυακά, μπορεί να κάνει και μια γρήγορη αναζήτηση και γρήγορη ερευνα αγοράς με 2 κλικ.
Danae7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Όσο αφορά τις τιμές σίγουρα δε μπορείς να προσεγγίσεις τον μεγάλων καταστημάτων ή τα πακέτα που προσφέρουν. Θα μπορούσε ίσως μία ωραία συσκευασία, ένα eco-package, ένα παιχνίδι μέσα στο πακέτο να προσεγγίσουν έναν αναγνώστη στην αγορά υλικού;
george1807 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι ξεκάθαρα η τιμή. Αυτα που λες περί eco packaging, ένα παιχνίδι κλπ θα τα δει κάποιος μόνο αφότου παραγγείλει. Ίσως τον ξανακερδίσεις, αλλά την πρώτη φορά δεν θα αγοράσει με γνώμονα πέρα από την τιμή. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από george1807
Danae7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα ξεχάσει την ανάρτηση μου!! Μάλλον θα γυρίσω να δω πάλι τα σχόλια εκεί! Σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα