christakos07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Εφόσον ανήκεις στον κλάδο παροχής υπηρεσιών και η εταιρεία έχει έδρα το εξωτερικό, δεν επιβαρύνεσαι με ΦΠΑ. Χρειάζεσαι λογιστή. Αν δεν απάντησε αυτό ο γνωστός σου, καλύτερα να αλλάξεις.
JakeKaufman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 12:51 ΜΜ, thanasis00 είπε Να σημειώσω ότι από τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ περνάει μόνο ο ΦΠΑ και πιο συγκεκριμένα ένα μικρό ποσοστό του, όχι ολόκληρος. Οπότε ειδικά για να κερδίσεις από τον ΦΠΑ θα είναι πολύ μικρό το ποσό... Εγώ σταμάτησα να το περνάω γι αυτό το λόγο. τσαμπα κόπος για 1-2 ευρώ το τρίμηνο Στις 30/9/2022 στις 11:34 ΠΜ, shrewdness είπε Δε μου τα έχει πει αναλυτικά. Δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη επιχείρησης. Απλά ρωτάω αν ξέρει κανείς. Θα συμβουλευτώ λογιστή για τη διαδικασία. Δεν πρέπει να συμβουλεύεις λογιστή. Πρέπει να προσλάβεις λογιστή. Δεν είναι once off υπηρεσία
Xvipes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ξέρουμε κανένα καλό λογιστή για τέτοια θέματα; Έχω αλλάξει 3 λογιστές και στους 3 πάντα είχα παράπονα και τους διόρθωνα λάθη. Ξέρω ότι δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που ζητάω, πιο πολύ το γράφω για να δω αν είναι γενικό το κακό με τους λογιστές. 🙄
Skrobo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Xvipes είπε Ξέρουμε κανένα καλό λογιστή για τέτοια θέματα; Έχω αλλάξει 3 λογιστές και στους 3 πάντα είχα παράπονα και τους διόρθωνα λάθη. Ξέρω ότι δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που ζητάω, πιο πολύ το γράφω για να δω αν είναι γενικό το κακό με τους λογιστές. 🙄 Απο την μία, ειναι γενικό κακό. Απο την άλλη, ότι πληρώνεις, παιρνεις. Η λογιστική πλεόν εχει ΠΑΡΑ πολλα πράγματα που πρέπει να κάνει, να ξέρει και για τα οποια πρέπει να ενημερώνετε συνεχώς ενας λογιστής. Αν περιμένεις να ειναι σωστός και τυπικός ο λογιστής και πληρώνεις 100 ευρώ τον μήνα, θα δυσκολευτείς πολύ να βρείς.
Xvipes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 hours ago, Skrobo said: Απο την μία, ειναι γενικό κακό. Απο την άλλη, ότι πληρώνεις, παιρνεις. Η λογιστική πλεόν εχει ΠΑΡΑ πολλα πράγματα που πρέπει να κάνει, να ξέρει και για τα οποια πρέπει να ενημερώνετε συνεχώς ενας λογιστής. Αν περιμένεις να ειναι σωστός και τυπικός ο λογιστής και πληρώνεις 100 ευρώ τον μήνα, θα δυσκολευτείς πολύ να βρείς. Εντελώς τυχαία 100 ευρώ το μήνα δίνω στον τελευταίο που δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ποια θεωρείς είναι μια λογική τιμή γιατί 100 ευρώ δε μου φαίνονται και λίγα για μια απλή εταιρία με 1 τιμολόγιο εσόδων το μήνα αλλά μάλλον κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα