giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, babisa είπε Τι αυτοκίνητο είναι? Renault Clio III.
babisa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οριστε! Πες το απ την αρχη ! Σου το στρωνει ο μαστορας γιατι στο κανει εξαερωση οποτε πας Και το προβλημα δεν ειναι στην αντλια την ανω μπορει στην κατω αλλα σιγουρα οχιστο ποδι σου ποσα κυβικα ειναι? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από babisa
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, babisa είπε Οριστε! Πες το απ την αρχη ! Σου το στρωνει ο μαστορας γιατι στο κανει εξαερωση οποτε πας Και το προβλημα δεν ειναι στην αντλια την ανω ουτε την κατω και φυσικα ουτε στο ποδι σου ποσα κυβικα ειναι? 1200. Δε μου ανέφερε πάντως κάτι για εξαέρωση. Οκ, είναι κάπως πιο περιπλεγμένο βέβαια το θέμα, γιατί άλλαξα μηχανικό και στον συγκεκριμένο που το τσέκαρε, μου το πήγε ένας φίλος ηλεκτρολόγος (τον άνθρωπο δηλαδή, δεν τον γνωρίζω). Αλλά μου αναφέρθηκε, μέσω του ηλεκτρολόγου, ότι "το έκανε ο μηχανικός 2 βόλτες και λέει έστρωσε". Να παίχτηκε εξαέρωση και να μη μου το ανέφερε; Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αλλάζουμε και τον κάτω και στρώνει; Άρα, γι'αυτό μπορεί να ένιωσα ότι αυξήθηκε και η απόσταση, όπως ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, αλλά χωρίς να μπορώ φυσικά να είμαι σίγουρος; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από giorgos147
babisa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Το κατω δυσκολα το αλλαζεις ομως.. Χωρια το κοστος αγορας,ειναι και το κοστος αντικαταστασης γιατι πρεπει να κατεβει το σασμαν Και ενα βασικο θεμα που εχουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι αυτη η ρημαδα η βαλβιδα που εχει στο σωληνακι που παει απ την αντλια στο πομπακι.. 1
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλιστα. Άρα, απ'όσο καταλαβαίνω, δεν είναι ούτε ελατήρια, ούτε λίπανση κλπ. Οπότε, το αφήνω ως έχει μέχρι να με αφήσει τελείως η κάτω αντλία. Το να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω μόνος εξαέρωση κάπως, το θεωρώ ανούσιο γιατί δε γίνεται να κάνουμε αυτή τη δουλειά κάθε λίγο.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, giorgos147 είπε Μάλιστα. Άρα, απ'όσο καταλαβαίνω, δεν είναι ούτε ελατήρια, ούτε λίπανση κλπ. Οπότε, το αφήνω ως έχει μέχρι να με αφήσει τελείως η κάτω αντλία. Το να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω μόνος εξαέρωση κάπως, το θεωρώ ανούσιο γιατί δε γίνεται να κάνουμε αυτή τη δουλειά κάθε λίγο. Eπειδή το δοχείο των υγρών είναι κοινό με των φρένων μην κάνεις κάτι μονος σου.Εχεις δει να χαμηλωνει η στάθμη;
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eπειδή το δοχείο των υγρών είναι κοινό με των φρένων μην κάνεις κάτι μονος σου.Εχεις δει να χαμηλωνει η στάθμη; Έχανα υγρά φρένων μέχρι πριν λίγες ημέρες (σε σημείο να ανάβει λαμπάκι για breaking fault), γι'αυτό και το πήγα και στον μηχανικό.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgos147 είπε Έχανα υγρά φρένων μέχρι πριν λίγες ημέρες (σε σημείο να ανάβει λαμπάκι για breaking fault), γι'αυτό και το πήγα και στον μηχανικό. Και όλα αυτά γιατί δεν τα λες απο την αρχή;Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε; 2
babisa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, giorgos147 είπε Έχανα υγρά φρένων μέχρι πριν λίγες ημέρες (σε σημείο να ανάβει λαμπάκι για breaking fault), γι'αυτό και το πήγα και στον μηχανικό. Αρα χανει;; Εχει υγρασια το σασμαν απο κατω;;
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, giorgos147 είπε Edit: Ο ήχος μοιάζει πάρα πολύ με αυτόν του βίντεο στο 0:20. Ιδιος ηχος στο δικο μας, σε πολυ μικροτερη διαδρομη (προς το τελος δλδ το κανει), και μου εχει πει απλα καποια στιγμη θελει ελατηριο/συρμα/whatever 1
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και όλα αυτά γιατί δεν τα λες απο την αρχή;Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε; Γιατί το ερώτημα αφορούσε άλλο πράγμα, γιατί ήταν στον μηχανικό μέχρι πριν 2 μέρες που τα κοίταξε όλα αυτά, γιατί δε γνώριζα ότι τα υγρά είναι κοινά μεταξύ συμπλέκτη και φρένων. Παιδιά, το ότι πήρε την πορεία που πήρε το θέμα, είναι γιατί δε γνωρίζω. 2 λεπτά πριν, babisa είπε Αρα χανει;; Εχει υγρασια το σασμαν απο κατω;; Δε βλέπω κάτι. Τα υγρά πάντως, είναι 1-1.5 δάκτυλο κάτω από το μαξ. Το θέμα είναι και πόσο τα είχε γεμίσει και αν με τη λειτουργία του κινητήρα αυτά κυκλοφόρησαν και χάθηκε λίγη στάθμη.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, giorgos147 είπε Δε βλέπω κάτι. Τα υγρά πάντως, είναι 1-1.5 δάκτυλο κάτω από το μαξ. Το θέμα είναι και πόσο τα είχε γεμίσει και αν με τη λειτουργία του κινητήρα αυτά κυκλοφόρησαν και χάθηκε λίγη στάθμη. Αδερφέ τα υγρα φρένων και συμπλέκτη δεν κυκλοφορουν με την μηχανή.,κάτι έχεις μπερδέψει.Η στάθμη πέφτει μονο όταν φθείρονται τα τακάκια καθώς αυξάνει η έκταση του εμβόλου φρένων και όταν έχεις διαρροή.Αν πέσει η στάθμη αρκετά μπαίνει αέρας στο κύκλωμα,ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Συμπληρώνεις μέχρι να πάει στο ΜΑΧ και παρακολουθείς.
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αδερφέ τα υγρα φρένων και συμπλέκτη δεν κυκλοφορουν με την μηχανή.,κάτι έχεις μπερδέψει.Η στάθμη πέφτει μονο όταν φθείρονται τα τακάκια καθώς αυξάνει η έκταση του εμβόλου φρένων και όταν έχεις διαρροή.Αν πέσει η στάθμη αρκετά μπαίνει αέρας στο κύκλωμα,ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Συμπληρώνεις μέχρι να πάει στο ΜΑΧ και παρακολουθείς. Ναι, μίλησα τώρα μαζί του και μου είπε το ίδιο σχετικά με το συμπλήρωμα. Ρε σεις, δε γνωρίζω μηχανολογία αυτοκινήτων. Το ότι πήρε τέτοια έκταση το θέμα, είναι γιατί το ένα έφερε το άλλο και απ'όσο φαίνεται πολύ σωστά φτάσαμε εδώ, γιατί όντως είχα αυτό το θέμα με τα υγρά κατά το προηγούμενο διάστημα. Όπως και να'χει, το παρακολουθώ και βλέπω. Το θετικό είναι ότι απ'όσο φαίνεται, δεν ευθύνομαι εγώ. Σας ευχαριστώ όλους σας για το χρόνο σας! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα