Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα έχουμε όλοι οπτική ίνα και GBit internet στο σπίτι και το κυριότερο cloud servers στην Αθήνα με lossless AV1 ή καλύτερο video σε 10-15 χρόνια από τώρα το ξανασυζητάμε. Αυτή τη στιγμή όλες αυτές οι λύσεις απευθύνονται σε casual gamers, τύπους που παίζουν turn based games και γενικά παιχνίδια που το input latency δε παίζει πολύ ρόλο.

Όσο αναφορά τα έξοδα ένα Xbox Series S και αγορασμένο Gamepass μέσω vpn δε θα στοιχίσει ούτε 500 ευρώ και θα σου βγάλει 3-4 χρόνια με σχεδόν όλα τα AAA day 1.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kirileman είπε

Με 10 ευρώ τον μήνα παίζω 60 fps - 1080p σε tv, της πλάκας laptop, παλιό desktop, ακόμα και κινητό. Πόσα λεφτά θέλω για να στήσω αντίστοιχο pc; Και πόσα για αναβάθμιση κάρτας μετά από 3 χρόνια; Να πούμε 1000 ευρώ η πρώτη αγορά +300 (πούλα-αγόρασε) για την επόμενη κάρτα; Ας πούμε 1300 για να βγάλω 6 χρόνια. Στο Geforce Now θα χαλάσω (αν δεν ανέβει η συνδρομή) 11 μήνες (ας πούμε ότι τον Αύγουστο δεν παίζω) x 10ευρώ x 6 χρόνια = 660 ευρώ. Και επειδή δεν παίζω 11 μήνες τον χρόνο, αλλά βαριά βαριά 5, μιλάμε για maximum 400 ευρώ. Εναλλακτικά, ένα PS5 βλέπω ότι κοστίζει 700 ευρώ (και παίζεις μόνο στην tv). Long live Geforce Now!

Για 1080p αγόραζες την gtx 1060 6gb το 2016 με 250 ευρώ και ακόμα και σήμερα θα έπαιζες αξιοπρεπώς σε αυτήν την ανάλυση 👍

5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ρε αδερφέ πλάκα μας κάνεις , πληρώνεις συνδρομή για να παίζεις ένα παιχνίδι που το τρέχει μηχάνημα δεκαετίας και μάλιστα είναι δωρεάν ;

Τι άλλο θα διαβάσω Θεέ μου . Ασε που σε fps παιχνίδι θα είσαι ο παίχτης bonus των εχθρών !

Πριν την κρίση του 19 αγόραζες τουμπανάκι κάρτα γραφικών με κάτω απο 200€ , σαν την rx580 που ακόμα και σήμερα τρέχει μια χαρά σε 1080p . Ειχα δοκιμάσει το geforce now , δεν με συγκίνησε . Αυτα τα πράγματα είναι για άτομα που δεν μπορούν να έχουν ενα σοβαρό μηχάνημα ή παίζουν πολύ περιστασιακά , ταξιδεύουν είναι φοιτητές κτλ , Δεν είναι λύση για σταθερό gaming στο σπίτι , δεν συγκρίνεται η εμπειρία χρήσης με μια κονσόλα η ενα pc . Μην λέμε οτι θέλουμε.

Ακριβώς αυτό👍 ρχ580 και gtx 1060 είναι κάρτες του 2016 και ακόμα και σήμερα τρέχουν με αξιοπρεπέστατα settings τα παιχνίδια σε ανάλυση 1080p

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, safridia είπε

Αυτο δεν ηταν που θα κατεστρεφε το Nintendo Switch με την ανυπερβλητη τεχνολογικη του υπεροχη;
Καποιοι ακομη επιμενουν να βλεπουν το gaming σαν αθροισμα πολυγωνων και ρυθμους ανανεωσης της οθονης.

τι ; δεν είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεραστίων διαστάσεων ήττα για τη Google.
Δεν μιλάμε τώρα για αποτυχία σε πρότζεκ τύπου wave ή κανένα πειραματικό προϊόν. Μιλάμε για ήττα με συνοπτικές διαδικασίες (2 χρόνια) σε έναν στρατηγικής σημασίας τομέα.

Επεξ/σία από apos
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, apos είπε

Τεραστίων διαστάσεων ήττα για τη Google.
Δεν μιλάμε τώρα για αποτυχία σε πρότζεκ τύπου wave ή κανένα πειραματικό προϊόν. Μιλάμε για ήττα με συνοπτικές διαδικασίες (2 χρόνια) σε έναν στρατηγικής σημασίας τομέα.

Σωστός 

Δημοσ.

Αν επιστρέψει τα χρήματα για τις συσκευές και τα παιχνίδια που αγοράσαμε τότε θα έλεγα πολύ γενναιόδωροι εκεί στην google. Θα πάρω refund για παιχνίδια που δεν παίζω πια και μου έμεινε το chromecast τσάμπα. Not bad. 

Δημοσ.

Πόσο θα μου άρεσε να δω και το GOG σε κάτι αντίστοιχο. Με έμφαση στα παλιά, κλασικά παιχνίδια που θα είναι πανάλαφρα στο streaming.

Δεν θα μου άρεσε όμως σε καμία περίπτωση να σταματήσει και η επιλογή για Download εξαιτίας όλων αυτών των streaming υπηρεσιών. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, lofter είπε

Είχε κανείς εμπειρία να μας μεταφέρει εντυπώσεις; 

Ναι. Έχω το premiere εδω και ένα χρόνο. Όταν το πήρα λες και είδα ξανά φως μετά από πολύ καιρό που σταμάτησα να παίζω παιχνίδια παρόλο που έχω gaming laptop(rtx2060) και ps3 με 30 τίτλους. Γραφικά 4Κ, μηδέν lag, το χειριστήριο λες και από αλλο πλανήτη. Τεράστια ευκολία στη σύνδεση και τα μενού. Δεν είχε πολλά παιχνίδια αλλά η συνδρομή φτηνή. Ψιλό ακριβά τα παιχνίδια αλλά θα τα έχεις εφορου ζωής, υποτίθεται...

Κρίμα είχα την εντύπωση ότι η google ενδιαφέρθηκε πραγματικά αλλα από ότι φαίνεται ήταν ένα πείραμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που δοκίμασα πρόσφατα το Geforce now είχα 49ms latency. Δεν το λες και κακό. Για single player παιχνίδια είναι μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...