Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

χαιρομαι που οι παιχτες γυρνανε την πλατη τους στο cloud gaming. αντε να σταματησουν να πληρωνουν και skins σιγα σιγα.

καμια σχεση. πολυ απλα η προταση της Google δεν ηταν καθολου δελεαστικη, αφου επρεπε να ξαναγορασεις τα παιχνιδια που ηδη ειχες, για να τα παιξεις στην πλατφορμα της. Η αρχη δε του τελους της υπηρεσιας, ειχε ηδη σηματοδοτηθει με το κλεισιμο των gaming στουντιο της. Χωρις αποκλειστικους τιτλους να δελεασεις τους πελατες, δεν εχεις μελλον.

Αυτη την στιγμη το ΧCloud ως κομματι του Game Pass, ειναι το καλυτερο VFM που μπορει να εχει ενας παικτης που θελει να εχει προσβαση στο gaming απο παντου. Υπαρχει και το GeForce Now και το Steam Live, που και αυτες εχουν το κοινο τους.

Μενει να δουμε πως θα κινηθουν Amazon και Apple απο δω και περα, οι οποιοι εινια οι κυριοι ανταγωνιστες σε αυτην την αγορα. Ισως ριξουν καμια βαρβατη εξαγορα publisher στο κοντινο μελλον.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΟ CLOUD GAMING ζει και βασιλευει ....το stadia εκλεισε διοτι ειχε 220 χιλιαδες ενεργους χρηστες γιαυτο πηγε απατο..σε αντιθεση με το GEFORCE NOW που εχει 20 εκατομμυρια ενεργους χρηστες..Χαοτικες διαφορες και ειναι στο παιχνιδι και το XCLOUD της microsoft

• Like 1
Δημοσ.

a-stadia-la haha

amazon σε fire cube προμοταρει κατι blacknut κλπ τι φαση?? ξερει κανεις αν αξιζει? η το geforce now εινια πιο καλο απο xcloud?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Με 10 ευρώ τον μήνα παίζω 60 fps - 1080p σε tv, της πλάκας laptop, παλιό desktop, ακόμα και κινητό. Πόσα λεφτά θέλω για να στήσω αντίστοιχο pc; Και πόσα για αναβάθμιση κάρτας μετά από 3 χρόνια; Να πούμε 1000 ευρώ η πρώτη αγορά +300 (πούλα-αγόρασε) για την επόμενη κάρτα; Ας πούμε 1300 για να βγάλω 6 χρόνια. Στο Geforce Now θα χαλάσω (αν δεν ανέβει η συνδρομή) 11 μήνες (ας πούμε ότι τον Αύγουστο δεν παίζω) x 10ευρώ x 6 χρόνια = 660 ευρώ. Και επειδή δεν παίζω 11 μήνες τον χρόνο, αλλά βαριά βαριά 5, μιλάμε για maximum 400 ευρώ. Εναλλακτικά, ένα PS5 βλέπω ότι κοστίζει 700 ευρώ (και παίζεις μόνο στην tv). Long live Geforce Now!

σιγουρα συμφέρει αν θες ενα pc μονο για να παιζεις και δεν εχεις αλλο λογο να πληρωσεις δυνατο μηχανημα. ομως οι καρτες δεν ηταν παντα απλησιαστες, καποτε εβρισκες καλη καρτα με 250ευρω. να θυμισω μονο bf rx580 απο ελλαδα με 200? Νομιζω καπου τοσο την εδιναν ισως και πιο χαμηλα. 

υπαρχουν ομως ακομη πολλα ΑΑΑ που δεν ειναι μεσα. πχ το cod Βέβαια με το lag που εχουν αυτα δεν θα το επαιζες καν. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Με 10 ευρώ τον μήνα παίζω 60 fps - 1080p σε tv, της πλάκας laptop, παλιό desktop, ακόμα και κινητό. Πόσα λεφτά θέλω για να στήσω αντίστοιχο pc; Και πόσα για αναβάθμιση κάρτας μετά από 3 χρόνια; Να πούμε 1000 ευρώ η πρώτη αγορά +300 (πούλα-αγόρασε) για την επόμενη κάρτα; Ας πούμε 1300 για να βγάλω 6 χρόνια. Στο Geforce Now θα χαλάσω (αν δεν ανέβει η συνδρομή) 11 μήνες (ας πούμε ότι τον Αύγουστο δεν παίζω) x 10ευρώ x 6 χρόνια = 660 ευρώ. Και επειδή δεν παίζω 11 μήνες τον χρόνο, αλλά βαριά βαριά 5, μιλάμε για maximum 400 ευρώ. Εναλλακτικά, ένα PS5 βλέπω ότι κοστίζει 700 ευρώ (και παίζεις μόνο στην tv). Long live Geforce Now!

Ξέχασες τις καταναλώσεις 15-35 watt έναντι 700+ 

36 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Και εγώ το ίδιο.. 100αρα γραμμή με στο box πάει μετρημένο 92, και λαγκαρει.. δε παίζεις σοβαρά games. Το λαπτοπακι μου με τη 2060 πάει μια χαρά, πολύ καλύτερα… Για σοβαρό setup δε συζητάω καν..

Είστε σίγουροι ότι δεν έφταιγε κάποια ρύθμιση? Εγώ με 50αρα και ένα laptop τρίτης γενιάς πήγαινε κορδέλα το csgo και το destiny. Όπως και το xbox cloud με vpn (Ιταλία) 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

Ξέχασες τις καταναλώσεις 15-35 watt έναντι 700+ 

Είστε σίγουροι ότι δεν έφταιγε κάποια ρύθμιση? Εγώ με 50αρα και ένα laptop τρίτης γενιάς πήγαινε κορδέλα το csgo και το destiny. Όπως και το xbox cloud με vpn (Ιταλία) 

1080ti σηκωνεις και με 550w ανετα, υποθετω και την 2080. επισης το cs go παιζει και σε Pentium 3 με tnt riva ολα high settings

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blacckvodka είπε

Ρε αδερφέ πλάκα μας κάνεις , πληρώνεις συνδρομή για να παίζεις ένα παιχνίδι που το τρέχει μηχάνημα δεκαετίας και μάλιστα είναι δωρεάν ;

Τι άλλο θα διαβάσω Θεέ μου . Ασε που σε fps παιχνίδι θα είσαι ο παίχτης bonus των εχθρών !

Πριν την κρίση του 19 αγόραζες τουμπανάκι κάρτα γραφικών με κάτω απο 200€ , σαν την rx580 που ακόμα και σήμερα τρέχει μια χαρά σε 1080p . Ειχα δοκιμάσει το geforce now , δεν με συγκίνησε . Αυτα τα πράγματα είναι για άτομα που δεν μπορούν να έχουν ενα σοβαρό μηχάνημα ή παίζουν πολύ περιστασιακά , ταξιδεύουν είναι φοιτητές κτλ , Δεν είναι λύση για σταθερό gaming στο σπίτι , δεν συγκρίνεται η εμπειρία χρήσης με μια κονσόλα η ενα pc . Μην λέμε οτι θέλουμε.

• Like 6
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...