DeareN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Ένα διαμαντάκι κρύβεται μέσα στο Amazon Prime και αυτό είναι η σειρά The Purge, προσωπικά δεν έχω δει τις ταινίες (θα το κάνω κάποια στιγμή) αλλά με τη σειρά έπαθα πλάκα χωρίς να είμαι φαν του είδους. Δεν είναι σπλάτερ, δεν είναι horror, είναι thriller με action και πάρα πολύ αγωνία, παραδόξως πολύ καλογραμμένη από τον James DeMonaco Ακόμα μεγαλύτερο διαμαντάκι είναι η 2η σεζόν από τις 2 συνολικά που πραγματικά τα σπάει, βλέπεται και ανεξάρτητα τελείως της 1ης. Αυτό φαίνεται τόσο από το imdb όσο και από το rotten tomatoes. Δε βρήκα κάποιο θέμα αλλά πιστεύω αξίζει να έχει, εμένα μου άρεσε και η 1η σεζόν αλλά δε συγκρίνεται με τη 2η που είναι κάτι το εξαιρετικό και φαίνεται και στα user reviews 1
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρκετά καλές και οι 2 σεζόν. Τις είχα δει όταν βγήκαν, είχα δει τότε πρόσφατα και όλη τη σειρά Purge. 1
DeareN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αρκετά καλές και οι 2 σεζόν. Τις είχα δει όταν βγήκαν, είχα δει τότε πρόσφατα και όλη τη σειρά Purge. Αρκετά καλές και απορώ γιατί ο κόσμος δεν ασχολήθηκε, ειδικά η 2η είναι πολύ ψηλού επιπέδου και αξίζει από μόνη της ειδική μνεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα