Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Haldol είπε

Που πάτε ωρέ χωρίς φυσικά πλήκτρα; Δεν είναι tablet! Είναι e-book reader!

Πάμε άλλη μία! Δεν είναι tablet! Είναι e-book reader! 😢

Βασικός λόγος που'χω κρατήσει (ακόμα!) το απλό Kindle 6" του... 2012 είναι τα φυσικά του πλήκτρα.

αυτό. σε 10ίντσες συσκευή δε χώραγαν 2 πλήκτρα για αλλαγή σελίδων;

12 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή στα πλήκτρα των αρχικών Kindle αλλά τώρα που έχουν αρχίσει να βγαίνουν όλα αυτά τα μεγάλα μοντέλα με στυλό, ίσως θα ήταν ωραία ιδέα να δούμε και εκτενέστερη υποστήριξη για φυσικό πληκτρολόγιο (νομίζω το κάνει ήδη το Boox;) 

εύκολο θα πρέπει να είναι να υποστηρίξει bluetooth keyboard για τις σημειώσεις

το βλέπω πολύ καλή λύση για φοιτητές και ερευνητές που χρειάζονται τις σημειώσεις και το μολύβι

επίσης για κομικ και σκαναρισμένα pdf και τεχνικά textbooks αν είναι αρκετά γρήγορο

για διάβασμα λογοτεχνικών θα κουράσει σε πολλές ώρες λόγω βάρους, που πάντως είναι εντυπωσιακά χαμηλό για το μέγεθος. 

Επεξ/σία από caasi70
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω κάποιο για να διαβάζω τα βιβλία μ αλλά νομίζω είναι πανάκριβο το συγκεκριμένο! Έχετε καμιά πρόταση???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, zahos147 είπε

Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω κάποιο για να διαβάζω τα βιβλία μ αλλά νομίζω είναι πανάκριβο το συγκεκριμένο! Έχετε καμιά πρόταση???

Το συγκεκριμένο δεν είναι απλώς για ανάγνωση βιβλίων αλλά για συγκεκριμένες δουλειές (σημειώσεις κλπ). Για σκέτη ανάγνωση κάτι στα 80-150 ευρώ είναι υπεραρκετό, έχει σημασία όμως και τι είδους βιβλία θέλεις να διαβάζεις. Σκαναρισμένα pdf; Κανονικά pdf; Με γραφήματα ή σκέτο κείμενο; Λογοτεχνικά τύπου epub/mobi; Ελληνικά/Αγγλικά; Υπάρχουν διαφορετικές συσκευές που καλύπτουν την κάθε προτίμηση και προτεραιότητα.

Καλύτερα δες τη συζήτηση που κάνουμε (εδώ και χρόνια) στο:

edit: Βασικά αποφάσισε τι είδους βιβλία θέλεις να διαβάζεις στο ereader και μετά πάρε ό,τι σου πει ο LongTom 😁

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...