newbie2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγορασω ένα μεταχειρισμένο mini cooper D '16 auto. Μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει αν συνάντησε καθόλου προβλήματα;
sellsoap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω δουλεψει στη ΜΙΝΙ στο εξωτερικο για 2 χρονια, μακρια απο τα ΜΙΝΙ καινουργια ή μτχ, ειναι ολο προβληματα κ βλαβες, φτηνοκατασκευες..... 1
procostas1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, sellsoap είπε Εχω δουλεψει στη ΜΙΝΙ στο εξωτερικο για 2 χρονια, μακρια απο τα ΜΙΝΙ καινουργια ή μτχ, ειναι ολο προβληματα κ βλαβες, φτηνοκατασκευες..... φθηνοκατεσκευές????
Dinos1973 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, sellsoap είπε Εχω δουλεψει στη ΜΙΝΙ στο εξωτερικο για 2 χρονια, μακρια απο τα ΜΙΝΙ καινουργια ή μτχ, ειναι ολο προβληματα κ βλαβες, φτηνοκατασκευες..... Όχι για τα μετα του 2012! μην παραπληροφορειτε! προφανος η εμπειρια σας ειναι πανω στα οχηματα τις 1ης και 2ης γενιας.....
george1807 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Με το F56 που λες θα είσαι μια χαρά.
sellsoap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οσο δε παιρνει και μιλαω και για μοντελα του 20-21, με στατιστικα αξιοπιστιας και βλαβων......ειναι το maχ στους μεσους ορους αξιοπιστιας και αρκετες βλαβες ειναι ακριβες. Αλλα ο καθενας εχει τα δικα του standards (δουλευω 26 χρονια στο auto industry εδω και εξωτερικο και εχω μια μικρη γνωση.....) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από sellsoap
katsapoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Σε ποιο κομμάτι δουλεύεις στην ανάπτυξη? Στην γραμμή παραγωγής? Η συνεργείο αντιπροσωπεία?
george1807 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Αλλά λένε πάντως εδώ https://www.carwow.co.uk/blog/most-and-least-reliable-car-brands-revealed#gref Above - average reliability Η Mercedes ας πούμε φαίνεται να είναι λιγότερο αξιόπιστη. Τι διάβασα και από άλλες έρευνες.
newbie2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, sellsoap είπε οσο δε παιρνει και μιλαω και για μοντελα του 20-21, με στατιστικα αξιοπιστιας και βλαβων......ειναι το maχ στους μεσους ορους αξιοπιστιας και αρκετες βλαβες ειναι ακριβες. Αλλα ο καθενας εχει τα δικα του standards (δουλευω 26 χρονια στο auto industry εδω και εξωτερικο και εχω μια μικρη γνωση.....) και γω γ αυτο προβληματίζομαι, φοβαμαι οτι θα ειμαι συνεχεια στο service με το Mini , χμμμμ. Υπαρχει κάποια εταιρία/μοντέλο αυτοκινήτου που να μη χρειάζεται να τρέχω συνεχεια στο συνεργειο?
Ioannisto Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ειχα το 1.5 diesel του '16, αυτοματο. Το αυτοκινητο στο sport mode ειναι ερωτας κ στο λεει καποιος που ηταν ιδιοκτητης 12 αυτοκινητων κ εχει οδηγησει καμια 40 ακομα. Δυστυχως ομως, οπως πολλοι ερωτες, τελειωσε αδοξα, οταν επαθε βλαβη το αυτοματο κιβωτιο, στα 55.000χιλ. Το κοστος αντικαταστασης (η bmw δεν κανει επισκευη, μονο αντικατασταση) απο την bmw ηταν περιπου 9.000. Ετσι αναγκαστηκα κ το εκανα ανταλλαγη στην αντιπροσωπεια, με αλλο αυτοκινητο, χανοντας πολλα χρηματα.
stathis97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sellsoap είπε οσο δε παιρνει και μιλαω και για μοντελα του 20-21, με στατιστικα αξιοπιστιας και βλαβων......ειναι το maχ στους μεσους ορους αξιοπιστιας και αρκετες βλαβες ειναι ακριβες. Αλλα ο καθενας εχει τα δικα του standards (δουλευω 26 χρονια στο auto industry εδω και εξωτερικο και εχω μια μικρη γνωση.....) Σε αυτοματο σασμαν ποια θεωρεις περισσοτερο αξιοπιστα,εχουν μικροτερο κοστος επισκευης/αντικαταστασης; Με ψήνει I20 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από stathis97
procostas1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, stathis97 είπε Σε αυτοματο σασμαν ποια θεωρεις περισσοτερο αξιοπιστα,εχουν μικροτερο κοστος επισκευης/αντικαταστασης; Με ψήνει I20 CVT αν μπορείς να το υποφέρεις..... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από procostas1
Black Demis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, stathis97 είπε Σε αυτοματο σασμαν ποια θεωρεις περισσοτερο αξιοπιστα,εχουν μικροτερο κοστος επισκευης/αντικαταστασης; Με ψήνει I20 οτιδιποτε με cvt μπορει να μην χαλάει αλλά σαν κιβώτιο ειναι για κλοτσιές (ακομη και τελευταιες γενιες)
george1807 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως το Mini δεν το παίρνεις για την αξιοπιστία (η οποία πλέον από την Τρίτη γενιά υπάρχει) αλλά γιατί σου αρέσει να οδηγείς και εκτιμάς ένα καλά σχεδιασμένο αυτοκίνητο. Το i20 δεν έχει κάποια αντιστοιχία με το Mini. Άλλη κατηγορία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα