vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας φιλοι μου....τι γινεται μ αυτους? Σημερα μπαινοντας στο μειλ να δω τα μνμ που εχω, ειδα & αυτο: Και να ηταν μονο αυτο....καθε μερα ολο & κατι θα βρω...Σκεπτομαι ποσοι ανυποψιαστοι την <<πατανε>>...Εννοειται, ολα αυτα τρωνε-απο μενα- μπλοκ & διαγραφη. Οι αθλιοι, δεν κουραζονται να μας στελνουν τετοιου ειδους μνματακια, μια απο τραπεζα. μια απο εφορια κλπ...κλπ...καλο μεσημερι!
teot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν μπορώ να πώ η Εφορία είναι δίκαια προς τους πελάτες της... 🤣🤣🤣 Αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε..... 🤣 Όλοι το ίδιο ποσό παίρνουν επιστροφή..... 634,13.....
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 χαχαχα .....εισαι ωραιος φιλε μου...σ ευχαριστω!!!!
teot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vounisios είπε χαχαχα .....εισαι ωραιος φιλε μου...σ ευχαριστω!!!! Το εχω δει άλλες 3 φορές σε γνωστούς μου και σε όλους το ίδιο ποσό..... Βεβαια αυτο το "αγαπητέ πελάτη" βγάζει μάτι.... να μην πω και το "εφορία".... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από teot
fredd0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Παλια με τους πριγκιπες απο τη Νιγηρια ειχε πιο πολυ πλακα ... η νεα γενια ειναι για σφαλιαρες, 0 δημιουργικοτητα
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, fredd0 είπε Παλια με τους πριγκιπες απο τη Νιγηρια ειχε πιο πολυ πλακα ... η νεα γενια ειναι για σφαλιαρες, 0 δημιουργικοτητα Σωστος!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vounisios είπε Γεια σας φιλοι μου....τι γινεται μ αυτους? Σημερα μπαινοντας στο μειλ να δω τα μνμ που εχω, ειδα & αυτο: Και να ηταν μονο αυτο....καθε μερα ολο & κατι θα βρω...Σκεπτομαι ποσοι ανυποψιαστοι την <<πατανε>>...Εννοειται, ολα αυτα τρωνε-απο μενα- μπλοκ & διαγραφη. Οι αθλιοι, δεν κουραζονται να μας στελνουν τετοιου ειδους μνματακια, μια απο τραπεζα. μια απο εφορια κλπ...κλπ...καλο μεσημερι! Οσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και απατεώνες.
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και απατεώνες. Συμφωνω!!!
1comment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Όλα αυτά τα μεηλ σας έρχονται και σε gmail; Ρωτώ γιατί έχω yahoo και gmail και μόνο στο yahoo βλέπω τέτοια.
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, 1comment είπε Όλα αυτά τα μεηλ σας έρχονται και σε gmail; Ρωτώ γιατί έχω yahoo και gmail και μόνο στο yahoo βλέπω τέτοια. Ποιο είναι το βασικό σου και ποιο βάζεις σε παραγγελίες, εγγραφές σε sites κτλ?
vounisios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα....Σαν κυριο μειλ, εχω το Yahoo, και εδω μου ερχονται ολα....Στο Gmail δεν μου ερχεται τιποτα, εξ αλλου αυτο δεν το δινω πουθενα.. Εχω & ενα τριτο, το Outlook της Microsoft, ουτε αυτο το χρησιμοποιω πλεον, οποτε, ουτε εδω μου ερχεται τιποτα. αυτα τα νεα μου οσο αφορα τα μειλ μου.
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vounisios είπε Στο Gmail δεν μου ερχεται τιποτα Το google mail έχει υιοθετήσει αυστηρότερα - σε σχέση με παλιά - φίλτρα, σε σημείο δε όπου φιλτράρει email, που δεν πρέπει (μη spam δηλαδή). Ίσως λοιπόν ένας λόγος, να είναι και αυτός.
vounisios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ισως εχεις δικιο....τωρα ομως θα πρεπει να κανω αλλαγη απο Yahoo σε Gmail....Θα το δω...Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!
asdfnikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ένα από αυτά τα mail της εφορίας είχαν σημείωση "Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στο 213 .... " και είχαν γράψει το τηλέφωνο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου 🥴
chaosmaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Πλάκα πλάκα εγώ έχω 170€ επιστροφή από την εφορία. Iban έχω δηλώσει. Θέλει κάποια άλλη διαδικασία για να τα βάλουν; γιατί δε τους βλέπω πρόθυμους να τα βάζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα