Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Πλαστογραφία υπογραφής διώκεται ποινικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όπως έγραψε μέλος ποιό πάνω, ταμίας σε τράπεζα υπογράφει για λογαρισμό σου και εισπράττει το μισθό ή την σύνταξη. Θα βγει η τράπεζα να σου πει ανθρώπινο λάθος ?

Εχει τύχει σε αρκετούς, να σκανάρουν λάθος δέμα και να μπαινει υπογραφή για άλλο δέμα. Αυτό είναι το ανθρώπινο λάθος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Εχει τύχει σε αρκετούς, να σκανάρουν λάθος δέμα και να μπαινει υπογραφή για άλλο δέμα. Αυτό είναι το ανθρώπινο λάθος.

Άλλο το να πάρω δέμα άλλου πελάτη και εκείνος να πάρει το δικό μου ή το δικό μου να παραμείνει στο κατάστημα.

Άλλο όμως το να μην παραλάβω τίποτα και μετά από ώρες να φανεί στο σύστημα ότι έχω παραλάβει. Σε αυτή την περίπτωση πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και δεν έχω τίποτα στα χέρια μου ?

Στην 1η περίπτωση είναι λάθος στην 2η είναι παρατυπία. Άλλωστε ο ταχυμεταφορέας το είπε ξεκάθαρα, εν γνώσει του έκανε ότι έκανε για να μην φαίνεται ότι τελικά δεν παρέδωσε.

Και στην τελική το βρίσκεις σωστό από τις 11 το πρωϊ να σε έχουν στην αναμονή και να μην θεωρήσουν λογικό και ανθρώπινο να ενημερώσουν για να μην περιμένουμε άδικα ?

Δημοσ.

ο υπάλληλος διέπραξε πλαστογραφία, είναι λόγος απόλυσης γιατί είναι ανάξιος εμπιστοσύνης και επίσης περίσσια άνεση;

σίγουρα το έχει ξανακάνει

είναι ποινικό αδίκημα / πλημμέλημα

"τραγική απώλεια" ωραία δικαιολογία του ψευτράκου/πλαστογράφου

Δημοσ.

speedex είναι η μόνη που έχω κακή εμπειρία και εγώ, γενικά επειδή όταν παραγγέλνω από Ελλάδα είναι γιατί το βιάζομαι (αλλιώς έχουμε και amazon ή κίνα) απλά refresh στο κινητό το link του tracking αν δω το μαγαζί να έχει στείλει speedex και τηλ μόλις φτάσει κατάστημα "αφήστε το και θα περάσω να το πάρω το μεσημέρι/απόγευμα" πότε μπορώ τέσπα γιατί αργούν. Έχει τύχει δέμα 3 μέρες να μη το σκανάρουν (και ήταν πριν τον covid) και να είναι στην αποθήκη στην πόλη μου :P

Δημοσ.

Ως αυτοδιορισμενος αντιπροσωπος και υπερμαχος των κουριερ/ταχυδρομων/τροφοδιανομεων,εχω να δηλωσω πως :

99% ο συγκεκριμενος υπαλληλος εχει βιωσει τραγικες απωλειες ισες με ολα τα μελη τεσσαρων τετραμελων οικογενειων.
Ειχα μιλησει με εναν τυπο που ψευτοψαρευε για χρηματα( δε ζητιανευε ακριβως ) σε καποιο μαγαζι,ο οποιος μολις ειχε χασει το παιδι του απο πνιγμο. Στην πορεια εμαθα οτι καθε βδομαδα χανει 1-2 παιδια.Αυτο εγινε το 19,πριν 2 μερες τον ειδα να περναει απο αλλο μαγαζι και μου ειπαν οτι κανει ακομα τα ιδια.

Δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα που το κανει,ουτε η δευτερη,μπορει να το ξερει και καποιος απο την αποθηκη και να τον καλυπτει  ή να τον δικαιολογει.

Εχω μαθει για σκηνικο στο οποιο πελατης εστελνε συστηματικα χρηματα μεσα σε φακελο ,κατι που απαγορευεται, και στο τελος συνεννοημενοι 2 υπαλληλοι πηραν τα χρηματα απο το φακελο.Αντε μετα ο αποστολεας να διεκδικησει ( ποσο μαλλον να αποδειξει )το οτιδηποτε,καθως αυτο που εκανε ηταν παρανομο.

Μην τον λυπαστε,αυτα δε δικαιολογουνται.

Ανθρωπινο λαθος ειναι να χτυπηθει λαθος barcode και να παραδοθει αλλο δεμα.

Αυτος ,μονος του παραδεχθηκε οτι παραδεχθηκε.

Δημοσ.
Στις 30/9/2022 στις 12:55 ΜΜ, Maurikycli είπε

Το να συνεργάζεστε με καμιά πιο αξιόπιστη , δεν παίζει , ε;

δεν υπάρχει αξιόπιστη αφού ανα περιοχή-υποκατάστημα διαφέρει αρκετά η ποιότητα υπηρεσιών

Δημοσ.
Στις 30/9/2022 στις 12:55 ΜΜ, Maurikycli είπε

Το να συνεργάζεστε με καμιά πιο αξιόπιστη , δεν παίζει , ε;

Πες μου ποια θεωρείς αξιόπιστη να σου πω. Έχω ράμματα για τις γούνες όλων με κορυφή πως ΚΑΜΊΑ κουριερ δεν παραδίδει τα δέματα την επόμενη ημέρα όπως οφείλει. Και μιλάμε για αστικές περιοχές και όχι χωριά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μία σωστή κουριερ. Όλες έχουν τραγικά προβληματα και παρόλα αυτά διαφημίζονται ως κουριερ. Μου έχει τύχει να έχουν κολλημένο δέμα Αθήνα 20 ημέρες, να πηγαίνουν δέμα μπαλάκι από κατάστημα σε κατάστημα γιατί είναι απομακρυσμενη περιοχή και δεν θέλουν έξοδα. Να έχουν χάσει δέματα, να αργούν να επιστρέψουν δέματα τα οποία δεν τα δέχονται οι παραλήπτες. Συγκεκριμένα καταστήματα να μην κάνουν παραδόσεις αλλά να κρατούν το δέμα εβδομάδα μέχρι να το βγάλουν, άλλα να στέλνουν μόνο χαρτάκια πως πέρασαν και καλά και δεν σε βρήκαν, να κλείνουν καταστήματα σε Σαντορίνη και Χαλκίδα (γιατί βάρεσε κανόνι ο τοπικός  αντιπρόσωπος) και να σου κρατάνε τα δέματα σε container για 20 ημέρες χωρίς ενημέρωση. Να δίνεις εντολή παραλαβής για δέματα και να την αρνούνται ενώ έχεις καθημερινή συνεργασία μαζί τους. Να κάνουν παράπονα πως τους δίνεις πολλά δέματα!!! Αυτά είναι λίγα από τα περιστατικά με τις 3 μεγαλύτερες κουριερ που έχω δουλέψει. Σοβαρή κουριερ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Εύχομαι να έρθει ένας ξένος μπας και τους πάρει τα σωβρακα αλλά το βλέπω δύσκολο. Δεν υπάρχει πουθενά κλάδος ο οποίος δεν θέλει άλλη δουλειά. Μόνο οι κουριερ αυτό το πράγμα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει αξιόπιστη αφού ανα περιοχή-υποκατάστημα διαφέρει αρκετά η ποιότητα υπηρεσιών

11 ώρες πριν, james01gr είπε

Πες μου ποια θεωρείς αξιόπιστη να σου πω. Έχω ράμματα για τις γούνες όλων με κορυφή πως ΚΑΜΊΑ κουριερ δεν παραδίδει τα δέματα την επόμενη ημέρα όπως οφείλει. Και μιλάμε για αστικές περιοχές και όχι χωριά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μία σωστή κουριερ. Όλες έχουν τραγικά προβληματα και παρόλα αυτά διαφημίζονται ως κουριερ. Μου έχει τύχει να έχουν κολλημένο δέμα Αθήνα 20 ημέρες, να πηγαίνουν δέμα μπαλάκι από κατάστημα σε κατάστημα γιατί είναι απομακρυσμενη περιοχή και δεν θέλουν έξοδα. Να έχουν χάσει δέματα, να αργούν να επιστρέψουν δέματα τα οποία δεν τα δέχονται οι παραλήπτες. Συγκεκριμένα καταστήματα να μην κάνουν παραδόσεις αλλά να κρατούν το δέμα εβδομάδα μέχρι να το βγάλουν, άλλα να στέλνουν μόνο χαρτάκια πως πέρασαν και καλά και δεν σε βρήκαν, να κλείνουν καταστήματα σε Σαντορίνη και Χαλκίδα (γιατί βάρεσε κανόνι ο τοπικός  αντιπρόσωπος) και να σου κρατάνε τα δέματα σε container για 20 ημέρες χωρίς ενημέρωση. Να δίνεις εντολή παραλαβής για δέματα και να την αρνούνται ενώ έχεις καθημερινή συνεργασία μαζί τους. Να κάνουν παράπονα πως τους δίνεις πολλά δέματα!!! Αυτά είναι λίγα από τα περιστατικά με τις 3 μεγαλύτερες κουριερ που έχω δουλέψει. Σοβαρή κουριερ δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Εύχομαι να έρθει ένας ξένος μπας και τους πάρει τα σωβρακα αλλά το βλέπω δύσκολο. Δεν υπάρχει πουθενά κλάδος ο οποίος δεν θέλει άλλη δουλειά. Μόνο οι κουριερ αυτό το πράγμα. 

Η απάντησή μου πήγαινε στο σχόλιο επαγγελματία ότι επιλέγει μια συγκεκριμένη εταιρία κούριερ μόνο και μόνο για το χαμηλό κόστος γνωρίζοντας ότι είναι προβληματική και ότι θα περέπει οι καταναλωτές να το υποστούν.

Το ιδανικό θα ήταν να επιβραβεύονται οι σχετικά αξιόπιστες με την ανάθεση έργου. Μέχρι τότε θα παραγγέλνω στο κοντινότερο ηλ. κατάστημα με φυσικό κατάστημα και θα παραλαμβάνω αυτοπροσώπως.

Κατ' εξαίρεση παρήγγειλα από αμαζον πριν ένα μήνα περίπου , γιατί δεν έβρισκα το προϊόν στην Ελλάδα και μου ήρθε με ελτα κούριερ μία μέρα νωρίτερα.

Με αυτό δεν εννοώ ότι η ελτα κουριερ είναι αξιόπιστη γενικώς. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Η απάντησή μου πήγαινε στο σχόλιο επαγγελματία ότι επιλέγει μια συγκεκριμένη εταιρία κούριερ μόνο και μόνο για το χαμηλό κόστος γνωρίζοντας ότι είναι προβληματική και ότι θα περέπει οι καταναλωτές να το υποστούν.

Το ιδανικό θα ήταν να επιβραβεύονται οι σχετικά αξιόπιστες με την ανάθεση έργου. Μέχρι τότε θα παραγγέλνω στο κοντινότερο ηλ. κατάστημα με φυσικό κατάστημα και θα παραλαμβάνω αυτοπροσώπως.

Κατ' εξαίρεση παρήγγειλα από αμαζον πριν ένα μήνα περίπου , γιατί δεν έβρισκα το προϊόν στην Ελλάδα και μου ήρθε με ελτα κούριερ μία μέρα νωρίτερα.

Με αυτό δεν εννοώ ότι η ελτα κουριερ είναι αξιόπιστη γενικώς. 

Δυστυχώς προκύπτουν προβλήματα τα οποία βγαίνουν στον δρόμο. Καθώς τα περισσότερα καταστήματα των κουριερ είναι franchise, εξαρτάται από αυτόν που τρέχει το κατάστημα τον τρόπο με τον οποίον το κάνει. Έτσι, ενώ κάποιες κουριερ πάνε σφαίρα σε κάποιες περιοχές, σε κάποιες άλλες σε χαντακωνουν. Και την πληρώνει το κατάστημα γιατί πληρώνεις μια υπηρεσία και δεν την έχεις. Πρέπει να δουλεύεις με 3 κουριερ, να μαθαίνεις ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα και να προσαρμόζεσαι. Όταν έχεις ένα μικρό κατάστημα, αυτό είναι αδύνατον. Γιατί δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ ανταγωνιστικες τιμές πχ εάν δουλεύεις με πολλούς πχ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, james01gr είπε

Πρέπει να δουλεύεις με 3 κουριερ, να μαθαίνεις ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα και να προσαρμόζεσαι.

Αυτο ειναι αδυνατον να γινει στην πραξη.

Δημοσ.

Χαλια μαυρα αυτοι ( Speedex ) στην χαλκιδα  ( εξυπηρετουν και μενα στην ερετρια ), προσπαθουν να σε  κανουν να πας στο βουρκο να παραλαβεις μονος σου.
Τα ιδια και χειροτερα σκ@τα ειναι  και η Γενικη ( δεν περνανε και γραφουν ψευδως Αδυναμία παράδοσης - Απών Σημείωμα ) 

Εαν πεις δε για το elta courier απλα το αφηνει στο ταχυδρομειο ερετρειας και σου στελνει μυνημα viber να πας να το παρεις ...

Η μονη σωστοι ειναι η ACS στο βασιλικο που εξυπηρετει εμενα και ποτε δεν εχω προβλημα και γιαυτο πλεον ψαχνω πωλητες που να χρησημοποιουν αυτην και ας ειναι και πιο ακριβοι

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...