nickol-us Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, bebius είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχουμε παραλάβει και λειτουργούμε το pc εδώ και 10 μέρες αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω εντυπώσεις λόγω φόρτου εργασίας. Λοιπόν καταρχάς το Solidworks παίζει άψογα με την 3060 ti, πολύ smooth viewport και μηδέν κολλήματα. Βέβαια δεν έχουμε τίποτα πολύ πολύπλοκα μοντέλα. Θα τεσταριστεί σε δυσκολότερες καταστάσεις μελλοντικά. Το κουτί φοβερό και μου άρεσε που έχει τα fans καρφωμένα σε δικό του controller και ελέγχεις με διακόπτη την ταχύτητά τους. Γενικά αθόρυβο και γρήγορο σύστημα, είμαι φουλ ικανοποιημένος με την Dark Rock 4 η οποία τελικά υποστήριζε τους Intel 12xxx out of the box. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν και ειδικά τον @nickol-us. Τυγχάνει να δουλεύω κι εγώ τώρα σε λάπτοπ που φοράει rtx 3060 και όντως δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ωστόσο δεν έχω καν επιλογή για realview graphics, όπως και δεν έχει τύχει να πετάξω μέσα κανά ωραίο stl που να pushαρει την κάρτα. Στα απλά 3d σχέδια καλά δείχνει να τα πηγαίνει, χωρίς όμως να χρησιμοποιώ υφές κτλ. Εφόσον κάνεις τη δουλειά σου έτσι μια χαρά. Ελπίζω να το χαρείτε και να σας φέρει τα λεφτά του. Καλορίζικος και καλούς σχεδιασμούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα