k_dinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως με το Series X και έναν 2TB εξωτερικό βολεύομαι. Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσουμε όλο το game pass τοπικά. Τα υπόλοιπα τα έχω κάνει uninstall, αλλα δεν έχω θέμα γιατί έχω οπτική ίνα και δεν είναι μεγάλο θέμα, οτι θέλω κατεβαίνει την ίδια μέρα. To flight simulator παίζει κανονικά στο Series S, απλώς είναι 120gb η απλή έκδοση. Το red dead redemption 2 είναι και αυτό 125gb και το forza άλλα 100gb 3
nek4d Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, k_dinos είπε Εγώ πάντως με το Series X και έναν 2TB εξωτερικό βολεύομαι. Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσουμε όλο το game pass τοπικά. Τα υπόλοιπα τα έχω κάνει uninstall, αλλα δεν έχω θέμα γιατί έχω οπτική ίνα και δεν είναι μεγάλο θέμα, οτι θέλω κατεβαίνει την ίδια μέρα. To flight simulator παίζει κανονικά στο Series S, απλώς είναι 120gb η απλή έκδοση. Το red dead redemption 2 είναι και αυτό 125gb και το forza άλλα 100gb Πολυ σωστα, οπως βολευεται ο καθενας. Οπτινη ινα, μεγαλη δουλεια, σε μενα στο νησι με τα 50mbps max, προτιμω κατεβασμα τοπικα. Παλι καλα να λεω, μεχρι το 2016 ειμασταν στα κουτσουρεμενα 24mbps adsl! Και ειμαι Σαντορινη (σε "μεσαια" περιοχη, δηλ ουτε κεντρο Φηρων που εχει παραπανω ταχυτητες, ουτε ομως απομακρυσμενη που εχει χαμηλοτερη ταχυτητα), δεν θελω ουτε να φανταστω τι γινεται σε αλλα μη δημοφιλη νησια... 1
michael150583 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά ενώ διαλέγω Ελλαδα, στην συνέχεια βλέπω Deutschland.... Σίγουρα στέλνει Ελλάδα;
denthnpalevw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, michael150583 είπε Παιδιά ενώ διαλέγω Ελλαδα, στην συνέχεια βλέπω Deutschland.... Σίγουρα στέλνει Ελλάδα; Έτσι παρεγγειλα εγώ. Με επικοινωνία άλλαξε η χώρα σε Ελλάδα και είναι στον δρόμο και έρχεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα