stafftw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, imr είπε Παρα πολυ ωραια προσφορα. Το φιφα βεβαια ειναι και στο gamepass αλλα για τον περισοτερο κοσμο που θελει να παιζει ενα ποδοσφαιρακι ειναι οτι πρεπει To 23 δε θα είναι day one, συγκεκριμένα το fifa 22 μπήκε Ιούνιο του 2022 και το 21 αντίστοιχα κάπου εκεί Ιούλιο του 21, επομένως είναι 9 μήνες μετά, αν θες να παίξεις το νέο πρέπει να το αγοράσεις. 1 1
k_dinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Κατά τη γνώμη μου, μαζέψτε παραπάνω χρήματα και πάρτε το Χ μόνο και μόνο για το τον 2πλα΄σιο χώρο αποθήκευσης. Η κάρτα επέκτασης κοστίζει όσο ένα series S 1
xaralas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Με εναν απλο εξωτερικο ssd θα εισαι μια χαρα. Παρα πολυ καλή προσφορα, το εχω απο τοτε που βγηκε και ειμαι φουλ ευχαριστημενος απο την κονσολα.
Dt0003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να παίξει σε αυτήν την τιμή σε τίποτα προσφορές Χριστουγέννων / Black Friday εδώ στην Ελλάδα? Με μια αναζήτηση που έκανα εδώ κοστίζει μίνιμουμ 275 χωρίς κάποιο game.
Armoral Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dt0003 είπε Υπάρχει περίπτωση να παίξει σε αυτήν την τιμή σε τίποτα προσφορές Χριστουγέννων / Black Friday εδώ στην Ελλάδα? Με μια αναζήτηση που έκανα εδώ κοστίζει μίνιμουμ 275 χωρίς κάποιο game. Εννοείται ότι κάτι μπορεί να παίξει και τότε, αλλά μάλλον από καταστήματα. Από την άλλη τίποτα δεν είναι σίγουρο. 1
nek4d Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xaralas είπε Με εναν απλο εξωτερικο ssd θα εισαι μια χαρα. Παρα πολυ καλή προσφορα, το εχω απο τοτε που βγηκε και ειμαι φουλ ευχαριστημενος απο την κονσολα. Πως γινεται να εισαι μια χαρα, αφου μονο τα παιχνιδια του one τρεχουν απο απλο εξωτερικο ssd (οπως και στο one), ενω τα παιχνιδια του series καθως και τα παιχνιδια του one που ειναι optimized για series, δεν τρεχουν απο τον απλο εξωτερικο ssd. Μηπως τα εχεις μπερδεψει? Αν σου φαινεται μια χαρα ετσι, το ιδιο και φθηνοτερα θα σου φαινοταν με μεταχειρισμενο one, αφου δεν εκμεταλλευεσαι το series, εκτος αν εισαι ολη την ωρα move game απο/προς internal/external ssd. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από nek4d
michael150583 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 6 hours ago, michael150583 said: Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ Περιλαμβάνει και ένα χειριστήριο η προσφορά η πρέπει να το αγοράσει κανεις έξτρα; Ευχαριστώ Ένα χειριστήριο περιεχει το κουτί. Αν θέλεις δεύτερο πρέπει να αγοράσεις 1
k_dinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, nek4d είπε Πως γινεται να εισαι μια χαρα, αφου μονο τα παιχνιδια του one τρεχουν απο απλο εξωτερικο ssd (οπως και στο one), ενω τα παιχνιδια του series καθως και τα παιχνιδια του one που ειναι optimized για series, δεν τρεχουν απο τον απλο εξωτερικο ssd. Μηπως τα εχεις μπερδεψει? Αν σου φαινεται μια χαρα ετσι, το ιδιο και φθηνοτερα θα σου φαινοταν με μεταχειρισμενο one, αφου δεν εκμεταλλευεσαι το series, εκτος αν εισαι ολη την ωρα move game απο/προς internal/external ssd. Επίσης, όσα παιχνίδια του one τρέχουν από τον εξωτερικό SSD, δεν θα έχουν τις βελτιώσεις των Series S/X. Θα είναι σαν να παίζουν σε one Χ. 1
xaralas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, nek4d είπε Πως γινεται να εισαι μια χαρα, αφου μονο τα παιχνιδια του one τρεχουν απο απλο εξωτερικο ssd (οπως και στο one), ενω τα παιχνιδια του series καθως και τα παιχνιδια του one που ειναι optimized για series, δεν τρεχουν απο τον απλο εξωτερικο ssd. Μηπως τα εχεις μπερδεψει? Αν σου φαινεται μια χαρα ετσι, το ιδιο και φθηνοτερα θα σου φαινοταν με μεταχειρισμενο one, αφου δεν εκμεταλλευεσαι το series, εκτος αν εισαι ολη την ωρα move game απο/προς internal/external ssd. Τα optimised για series τα μεταφερεις στον Internal δισκο, με εναν ssd εξωτερικο γινεται αρκετα γρηγορα η μεταφορα. Μιλαμε για μια κονσολα στα 259€ που παιζει τα ΠΑΝΤΑ και θα κολλησεις σε αυτο; 1
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, xaralas said: Τα optimised για series τα μεταφερεις στον Internal δισκο, με εναν ssd εξωτερικο γινεται αρκετα γρηγορα η μεταφορα. Μιλαμε για μια κονσολα στα 259€ που παιζει τα ΠΑΝΤΑ και θα κολλησεις σε αυτο; Μιας και το ανέφερες... Flight simulator παίζει κανονικά;
xaralas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Μιας και το ανέφερες... Flight simulator παίζει κανονικά; Δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν ειμαι φαν αλλα ναι (60fps 1080p). Eχει και βιντεο στο youtube αν θες να δεις πως τρεχει! 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 29/9/2022 στις 8:19 ΠΜ, nikx είπε ΟΝΕ S με τα μτφ μέσα 99 ευρώ το 19 από το Γερμανικό store. Στις 29/9/2022 στις 9:00 ΠΜ, nek4d είπε Eιχα παρει μονο 2 τεμ, την πατησα 😛 Mαζι και εξτρα επιστροφη απο καποιο Γερμανικο cashback site, καπου 6-7€ στο καθενα 😛 Παρολα αυτα, μονο γραφικη σημασια εχει η συγκριση με οποιαδηποτε νεα προσφορα, δεν εχει καμια ουσιαστικη χρησιμοτητα η αναφορα στο ενδοξο παρελθον, παρα μονο για να "γελαμε". Στις 29/9/2022 στις 9:34 ΠΜ, stafftw είπε Και εγώ είχα ψωνίσει το 2019 το one s all digital με 99€ από microsoft.de αλλά το να συγκρίνουμε μια προσφορά black friday (προ covid) στα 99€ για μια κονσόλα 7ετίας (και μάλιστα ενώ υπήρχε στην αγορά το one x και είχε ανακοινωθεί το series-next gen xbox) με μιά κονσόλας του 2020 είναι άσκοπο τελείως. Πάντως για λέμε και τα σημαντικά ακόμα και στο skroutz έχει την κονσόλα σκέτη 265€ επομένως day one θα σκάσεις και άλλα 60 για να πάρεις fifa 23 digital (δεν παίρνει δισκάκια) συνολικά πάει 325€ επομένως μιλάμε για προσφορά. (και όπως κάποιος ανέφερε πετάς και με 40€ ενα gamepass και είσαι άρχοντας. Εγώ τώρα με 300 ψάχνω μόνο cpu για το pc και δε βρίσκω, τι να λέμε τώρα. Μην ξεχνάμε ότι συγκρίνουμε μια τιμή σχεδόν στο τέλος της ζωής της μιας κονσόλας vs σε ούτε 2 χρόνων κονσόλα
nek4d Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, xaralas είπε Τα optimised για series τα μεταφερεις στον Internal δισκο, με εναν ssd εξωτερικο γινεται αρκετα γρηγορα η μεταφορα. Μιλαμε για μια κονσολα στα 259€ που παιζει τα ΠΑΝΤΑ και θα κολλησεις σε αυτο; Ωπα φιλε, εχω 200 παιχνιδια, αυτην την δουλεια θα κανω, ειπα και πριν, "εκτος αν εισαι ολη την ωρα move game απο/προς internal/external ssd.", που σημαινει αποτρεπτικη διαδικασια για πολλους. Αν εσενα δεν σε πειραζει, οκ, εμενα και αλλους μας πειραζει. 1
VagTz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nek4d είπε Ωπα φιλε, εχω 200 παιχνιδια, αυτην την δουλεια θα κανω, ειπα και πριν, "εκτος αν εισαι ολη την ωρα move game απο/προς internal/external ssd.", που σημαινει αποτρεπτικη διαδικασια για πολλους. Αν εσενα δεν σε πειραζει, οκ, εμενα και αλλους μας πειραζει. Άμα έχεις 200 παιχνίδια αναγκαστικά θα κάνεις αυτή τη διαδικασία η θα τα σβήνεις και θα τα ξανακατεβαζεις . Ούτε το series X ούτε καμιά κονσόλα δεν σε καλύπτει . Ακόμα και σε desktop PC θα πρέπει να δώσεις τα λεφτά της κονσόλας και παραπάνω σε αποθηκευτικό χώρο για να έχεις 200 παιχνίδια παράλληλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα