Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/9/2022 στις 10:58 ΜΜ, cyberguy είπε

Μια χαρά τιμή έχει. Την προηγουμενη που έχω ήδη την είχα πάρει 1300 ευρώ και θα πάω στο νέο μοντέλο μόλις βρεθεί απόθεμα

Sorry αλλά όταν το άρθρο λέει πως "αντιμετωπίζεται το πρόβλημα" της αυξημένης τιμής των 1300 ευρώ με την τιμή των 1100 ευρώ, είναι λογικό να υπάρξει μια ειρωνεία. Σε αυτό το εύρος τιμών, αυτή η διαφορά δεν κάνει την.....διαφορά. Όποιος βρίσκει τα 1300 ευρώ πολλά, βρίσκει και τα 1100 πολλά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Strat8 είπε

Sorry αλλά όταν το άρθρο λέει πως "αντιμετωπίζεται το πρόβλημα" της αυξημένης τιμής των 1300 ευρώ με την τιμή των 1100 ευρώ, είναι λογικό να υπάρξει μια ειρωνεία. Σε αυτό το εύρος τιμών, αυτή η διαφορά δεν κάνει την.....διαφορά. Όποιος βρίσκει τα 1300 ευρώ πολλά, βρίσκει και τα 1100 πολλά. 

+1

Έτσι είναι...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δ ξέρω για πόσο καιρό τώρα δίνουν κουπόνι κ πέφτει κάτω από 1000 γύρω στα 989 μαζί με έξοδα αποστολής. Αξίζει λέτε ή καλύτερα το πιο ακριβό μοντέλο;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είναι free sync αλλά μπορείς να το κάνεις update ενώ το DW  που είναι Gsync όχι.

Μόνο το πλαίσιο το φέρνει για την ώρα και το έχει 1250 ευρώ 😁

Δημοσ.
Στις 7/2/2023 στις 3:11 ΠΜ, psaraki23 είπε

Δ ξέρω για πόσο καιρό τώρα δίνουν κουπόνι κ πέφτει κάτω από 1000 γύρω στα 989 μαζί με έξοδα αποστολής. Αξίζει λέτε ή καλύτερα το πιο ακριβό μοντέλο;

Αν εχεις nvidia πανε με το gsync. Αλλιως freesync που δουλευει και με amd και με nvidia. 

39 λεπτά πριν, giorgosZMG είπε

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είναι free sync αλλά μπορείς να το κάνεις update ενώ το DW  που είναι Gsync όχι.

Μόνο το πλαίσιο το φέρνει για την ώρα και το έχει 1250 ευρώ 😁

Πανακριβο ακομα το freesync μοντελο. Ειναι niche κατηγορια και την βαρανε ενω περνεις LG oled 40αρα με λίγοτερα. Εχουμε δρομο ακομα για oled ultrawide εκει στα 500-600 θα ειναι λογικες τιμες. Μεχρι στιγμης VA ultrawide 3440x1440 και ειμαστε αψογα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...