Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξανανοιγω αυτο το παναρχαιο και κλειδωμενο θεμα για να γραψω την εμπειρια μου στον κοσμο που το γκουγκλαρει και απαντηση δεν βρισκει.

στο ζουμι τωρα.

μου χρειαστηκε λογω φιμωσης.

πηγα σε 2 γιατρους στην Θεσσαλονικη. και οι 2 σοβαροτατοι επαγγελματιες.

ο πρωτος μου εξηγησε τα εξης:

2 τροποι περιτομης:

α) με κλασικο χειρουργειο

β) με λειζερ.

2 τροποι αναισθησιας:

α) με τοπικη (ενεσεις ξυλοκαινης γυρω γυρω, κτλ)

β) με μεθη.

του εξηγησα οτι "μακρυα απο μενα οι ενεσεις.. δεν θελω να καταλαβω τιποτα.. κτλ"

και καταληξαμε οτι το πιο ανωδυνο και το πιο μοντερνο ειναι λειζερ και μεθη.

αναλυτικα οι τιμες που μου ειπε για αυτο:

500 ο γιατρος - 500 η "ενοικιαση" του λειζερ" 100 ο αναισθησιολογος και περιπου στο 200αρι η κλινικη.

συνολο: 1300€ και εισαι με καινουριο λειτουργικο συστημα.

λεω.. ε, τοσο θα κανει.

το λεω σε φιλους... γελάνε.

μου προτεινουν δευτερο γιατρο (στον οποιο και το εκανα μολις σημερα)

και τελικα μου βγηκε: 300 ο γιατρος, 140 η κλινικη.

και τελος.

στο 140 της κλινικης περιεχεται ΦΠΑ.

αρα, για θεσσαλονικη το 2022 η περιτομη με λειζερ και μεθη θα σου βγει απο 450 περιπου μεχρι.. οσο θες!

να διευκρινισω πως οταν λεμε μεθη, εννοουμε οτι κοιμασαι του καλου καιρου, δεν καταλαβαινεις τιποτα,

και ξυπνας καινουριος!

παμε στο μετεγχειρητικό σταδιο τωρα.

κανενας πονος, με το λειζερ.

τσουξιμο μόνο, που μου  κρατησε περιπου μια ωρα μετα αφοτου ξυπνησα, και απολυτως διαχειρίσιμο.

δεν χρειαστηκε να παρω παυσιπονο. περασε.

ετσι φασκιωμενο οπως το εχουν με τις γαζες ειναι δυσκολο να ουρησεις.

οταν το κανεις θα τσουξει η πληγη (λογικο.. ούρα στην πληγη) αλλα δεν πειραζει.

η ολη δυσκολια εγκειται στην ουρηση και στο οτι το εχεις γεμισει με γαζες, τις οποιες πρεπει να τις αλλαζεις μετα απο καθε ουρηση

βαζοντας και μπεταντιν.

ταλαιπωρια δηλαδη, αλλα οχι επωδυνη.

αυτη ειναι η πρωτη νυχτα και ελπιζω να βοηθηθεί καποιος που θα βρεθει στην ιδια θεση.

δεν παραθετω ονοματα ιατρων και κλινικων για ευνόητους λογους.

το ποστ ειναι οδηγος για να ξερετε τι παιζει απλά.

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τοπικη αναισθησία και νυστέρι αλλιως δεν εισαι άντρας😁😋

Εγω πριν 22 χρονια την εκανα δωρεαν αλλα είχα κοινό, ο γιατρος ειχε φερει καμια δεκαρια εκπαιδευομενους να βλεπουν.

Σε χαμομηλι δεν το βουτας; Μονο betadin παιζεις που μετα θελει και πλύσιμο;

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Εγω πριν 22 χρονια την εκανα δωρεαν αλλα είχα κοινό, ο γιατρος ειχε φερει καμια δεκαρια εκπαιδευομενους να βλεπουν.

Σε χαμομηλι δεν το βουτας; Μονο betadin παιζεις που μετα θελει και πλύσιμο;

πρωτη νυχτα. δεν φτασαμε ακομα στα χαμομιλια. 😁

Δημοσ.

Ισχύει ότι όσοι έχουν κάνει περιτομή χάνουν σε ευαισθησία άρα και ευχαρίστηση? Δεν εννοώ εσένα που είχες πρόβλημα, γενικά το λεω

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Ισχύει ότι όσοι έχουν κάνει περιτομή χάνουν σε ευαισθησία άρα και ευχαρίστηση? Δεν εννοώ εσένα που είχες πρόβλημα, γενικά το λεω

Ναι. Μειώνεται δραματικά. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Δεν την χανεις και τελειως, αλλα αργεις και πιθανοτατα να ειναι ειναι πολυ ευχαριστο αυτο για την ..γυναικα..!😁

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dbrillis είπε

χωρίς αναισθησία και με μπαλτά αν είναι άντρας 😆 

Δημοσ.

εγώ θα σχολιάσω γενικά το θέμα κόστους.

Επειδή το έχω δει προσωπικά σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο κόστος για ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες οπότε θέλει ψάξιμο. Κάτι που κάποιος μπορεί να στο χρεώσει 1€, κάποιος άλλος θα στο χρεώσει 10€

Δημοσ.

να συμπληρωσω κατι, γιατι τα πραγματα ειναι ακομη καλυτερα (στο θεμα του μετεγχειρητικού).

η πληγη που σας ελεγα οτι τσουζει με την ουρηση, δεν προερχοταν απο την περιτομη αυτη καθαυτη,

αλλα απο ενα δευτερο προβλημα που υπηρχε σε τμημα της περιοχης, και το οποιο ο γιατρος το ελυσε. (μου το εξηγησε σημερα)

με λιγα λογια, αν προκειται για απλη περιτομη (χωρις το εξτρα συγκεκριμενο προβλημα που ειχα εγω)

ουτε πληγη θα υπηρχε ουτε τιποτα!

και οντως, στο υπολοιπο τμημα (που το προβλημα δεν υπηρχε) απλά δεν υπαρχει πληγη!

τωρα το συνειδητοποιω και ειναι φοβερο!

κοινως, σε μια απλη περιτομη με λειζερ, απο την επομενη ωρα εισαι μια χαρα σα να μην εγινε ποτέ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαστηκε να κανω επεμβαση στιs 26 του μηνα....εξιτηριο πηρα στιs 27(..την επομενη ημερα.)....ειμαι τεσσερειs μερεs χειρουργημενοs..και δοξα τον θεο ολα πηγανε κατ'ευχην...)..αφαιρεση δισκοκοιληs μεταξυ Ο4-Ο5 σπονδυλου(..η κηλη μου πιεζε την ριζα(νευρο)..και με ειχε γονατισει..με αποκορυφωμα τουs τελευταιουs δυο μηνεs που ολη μερα ποναγα υπερβολικα ενοχλητικα...ολα πηγανε καλα δοξα τον θεο..(την εκανα σε ιδιωτικη κλινικη διοτι με καλυψε εξ'ολοκληρου οικονομικα το ομαδικο συμβολαιο απο την εργασια μου....(σε δημοσιο καλα κρασια.....αν ποτε καταφερνα και με βαζανε μεσα..με αναμονη στην αναμονη..)...ολο αυτον τον τελευταιο καιρο που το εψαχνα διαπιστωσα οτι ναι οι τιμεs ποικιλουν..στην δικη μου περιπτωση δεν διαπιστωσα τρελεs διαφορεs στο τι ζητουσαν απο το ενα ιδιωτικο στο αλλο...αλλα διαφορεs υπηρχαν καποιεs ελαχιστεs εκαντονταδεs ευρω...τηs ταξεωs 500 πανω..500 κατω...πλεον ειμαι παρα πολυ καλα..(σαν να μην μου συνεβη ποτε,,σαν να μην πονεσα ποτε.)..με ολικη ναρκωση δηλαδη μεθη εγινε και δεν καταλαβα τιποτα..(κοινωs ταβλα τον υπνο του δικαιου..)....αυτα απο μενα και χαρα μου να δωσω πληροφοριεs χειρουργου που με εκανε ξανα αστερι με μηδεν χιλλιομετρα καινουργιοs απο την αντιπροσωπεια..επειδη εχω δει αναλογα ποστs εδω μεσα σε σχεση με την παθηση που με βασανιζε και εμενα να κλειδωνουν μετα απο λιγο...καλα ειναι να μενουν ανοιχτα για να αλληλοβοηθαμε κοσμο που τυραννιεται....

..σημασια εχει να δινειs λυση στα θεματα που σε βασανιζουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο..

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Like 2
Δημοσ.

...ξυρίζετε τα πόδια σας, βάζετε μολύβι στα μάτια σας, κόβετε τα πουλιά σας...

Ε μα κάπου ήμαρτον

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Feedback, μετά από δυο μήνες χρήσης.

σας έχω ευχάριστα και δυσάρεστα, αλλά πρώτα το γενικό πλαίσιο.

όσοι έχετε αμφιβολίες ή φοβάστε, ξεχάστε τες και κάντε την.

άλλο επίπεδο λειτουργικότητας, ειλικρινά. και δεν έχει να κάνει με το ότι πριν υπήρχε πρόβλημα.

σε σύγκριση και με τότε που δεν υπήρχε, η γενική αίσθηση και η λειτουργικότητα είναι μια κλάση πάνω.

πάμε στο ζουμί.

τα δυσάρεστα πρώτα:

αν φοράτε σορτσάκια με χαλαρό σπασουάρ που δεν σφίγγει, (αν είναι σφιχτό, όλα καλά) τότε η περιοχή γίνεται ενοχλητική.

το ίδιο κι αν φορέσεις φόρμα η πυτζάμα χωρίς σλιπ.

θα μου πεις.. ποιος το κάνει;

λέμε.. αν.

πιστεύω είναι θέμα χρόνου να το συνηθίσει κάποιος, αλλά στον δεύτερο μήνα παραμένει ενοχλητικό.

παραδόξως, δοκίμασα και σορτσάκι μαγιό, αλλά δεν υπήρχε ενόχληση.

κοινώς, δοκίμασα ότι συνδυασμό υπάρχει.

τα ευχάριστα:

φοράς σλιπάκι, και ότι και να κάνεις είναι σα να μην έγινε η επέμβαση ποτέ.

επίπεδο στύσης, μια κλάση πάνω. δεν ξέρω αν παίρνει και πόντους αλλά, μην το γελάτε! 😁

αν ήξερα την διαφορά, θα είχα κάνει την επέμβαση από πιτσιρίκος.

do it man!

και τώρα, μπορούμε να κάνουμε μπάχαλο το τόπικ, ώστε να το ξανακλειδώσουν! 😇

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...