PanagiotisPC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα Huawei Mate 10 Lite και τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο: παρόλο που έχω απεριόριστα ΜΒ και πολύ καλό σήμα, δεν μου λειτουργούν ορισμένες εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο ίντερνετ (π.χ. oasa, όπως και άλλες), ενώ όταν συνδέομαι στο Wi-Fi του σπιτιού, παίζουν κανονικά. Να σημειώσω ότι: - Μίλησα χθες με το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου ανέφεραν ότι το κινητό εκπέμπει κανονικά και ότι δεν βλέπουν εκείνοι κάποιο πρόβλημα - Εφαρμογές όπως messenger, facebook, viber, παίζουν κανονικά, αλλά δεν παίζουν εφαρμογές που απαιτούν ίντερνετ (κυρίως ελαφριές σελίδες παίζουν από chrome - έχω δοκιμάσει και firefox, μια από τα ίδια) - Έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση λογισμικού. Τι μπορεί να συμβαίνει;
κουξκουκ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Κανε μια διαγραφή προσωρινής μνημης σε κάθε εφαρμογή που δεν σου παίζει η κοίτα μήπως για κάποιο λόγο έχουν βγεί τα δικαιώματα για δεδομένα σε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές
KyrGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δες στις ρυθμίσεις αν βρεις κάπου στα δίκτυα " χρήση δεδομένων" με λίστα των εφαρμογών σου για να τικάρεις την πρόσβασή τους
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 για το telematics, ισχυει κάτι βλακεία έχει γίνει, το παρατήρησα κ εγω με κοσμοτε σε p30 lite, δεν εμφάνιζε με τίποτα τα λεωφορεια και τα προγράμματα ορισμένων διαδρομών, μόλις μπήκε στο wifi επαιξε κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα