stefanos_th Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα . η συσκευη ειναι 1+1. μπορω να βαλω twrp χωρις usb ? εχει χαλασει η θυρα και δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο ο υπολογιστης ουτε για file transfer Το εχω με μαγνητακι και φορτιζει επιτυχως. ειχα twrp μεχρι σημερα που εβαλα lineage, ξεχασα και επετρεψα να βαλει το δικο του recovery. και εχει μεινει και χωρις playstore .
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Αν και κανονικα θα επρεπε να εχεις ηδη ενεργοποιησει το adb over wifi... Ειναι root? Αν νια, μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη που να σου επιτρεπει να φλασαρεις την recovery θες, σαν αυτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp
stefanos_th Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οχι δεν προλαβα να κανω root . προσπαθω με το Magisk manager να φλασαρω το twrp-xxxx.img αλλα δεν εχει root Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από stefanos_th
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στα developer options του lineage δεν εχει καποια επιλογη για root? Γιατι εδω (lineage os 14.1 σε ενα παλιο samsung ταμπλετ) εχει κανονικα την επιλογη προσβαση root και υποεπιλογες: απενεργοποιημενη, μονο εφαρμογες, μονο adb, εφαρμογες και adb. Επισης, καπου εχει και ετοιμο toggle για adb μεσω wifi. Το ενεργοποιεις, τρεχεις στο pc ενα adb connect 192.168.1.100 (η ip της συσκευης) και μπηκε.
stefanos_th Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 εχει usb debugging το εχω ενεργο . εχει rooted debugging το εχω ενεργο . αυτο αρκει για να ειναι root ? επισης εχει wireless debugging .
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν το ξερω αυτο που ρωτας. Αν συνδεθεις με adb shell και δωσεις su, σε κανει root? Αλλαζει το prompt και εχει ενα # εκει αντι γαι $, πχ lt013g:/ $ su lt013g:/ # Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από jim_p
GATE123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, stefanos_th είπε οχι δεν προλαβα να κανω root . προσπαθω με το Magisk manager να φλασαρω το twrp-xxxx.img αλλα δεν εχει root https://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html?m=1
stefanos_th Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2022 στις 9:06 ΜΜ, jim_p είπε Στα developer options του lineage δεν εχει καποια επιλογη για root? Γιατι εδω (lineage os 14.1 σε ενα παλιο samsung ταμπλετ) εχει κανονικα την επιλογη προσβαση root και υποεπιλογες: απενεργοποιημενη, μονο εφαρμογες, μονο adb, εφαρμογες και adb. Επισης, καπου εχει και ετοιμο toggle για adb μεσω wifi. Το ενεργοποιεις, τρεχεις στο pc ενα adb connect 192.168.1.100 (η ip της συσκευης) και μπηκε. to adb connect 192.168.2.4 δεν δουλευει . το εχω ενεργοποιησει απο το developer options . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από stefanos_th
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Εννοεις οτι εχεις ενεργοποιησει το adb ή το adb over wifi?
stefanos_th Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, jim_p είπε Εννοεις οτι εχεις ενεργοποιησει το adb ή το adb over wifi? εχω ενεργοποιησει και τα 2 .
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδω σε μενα (lineage 14.1 που εινια android 7.1.2 based) εχει αυτο εδω το tile κατω δεξια για γρηγορη ενεργοποιηση του adb over wifi. Δες μηπως εχει και σενα. Και βγαλε το screenshot σου γιατι φαινεται το σταθερο σου :p Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από jim_p
stefanos_th Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 δεν εχει τετοιο tile εμενα. βλεπω tutorials gia adb connect μπας και βγαλω καμια ακρη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα