Προς το περιεχόμενο

Siemens x35 Unlockers...

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ψάχνει SP Unlocker για Siemens x35, μπορώ να του στείλω με e-mail και με οδηγίες.<P>Δοκιμασμένο. (Χθες 03:00)<P>Το γράφω, γιατί κάποιοι έψαχναν μαζί μου πιό παλιά και δεν βρίσκαμε.<P><BR>Highlander.<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected]

Δημοσ.

Όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο με κάρτα, κλειδώνουν το τηλέφωνο, έτσι ώστε να μην μπορείς να βάλεις άλλης εταιρίας ή κάρτα με συμβόλαιο.<BR>Αυτό συμβαίνει για 1 χρόνο συνήθως.<BR>Μετά το ξεκλειδώνουν.<P>Λόγοι για ξεκλείδωμα:<BR>1. Βρήκες (άσχετα με ποιό τρόπο) ένα κινητό και θέλεις να βάλεις την δική σου κάρτα.<BR>2. Οι εταιρίες δίνουν προσφορές με συγκεκριμένες συσκευές και κάρτες. Έτσι όποιος είναι αντιπρόσωπος, το ξεκλειδώνει και πουλάει ξεχωριστά, συσκευή και κάρτα.<BR>3. Γιατί δεν γουστάρω να είναι κλειδωμένο κανένα μηχάνημα από κανέναν.......<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected]

Δημοσ.

Auto to klidoma ginete mono an pareis siskeui cosmokarta, b-free, panafon a la carte kai cu.<P>Ama pareis siskeui me pagio einai entaksi.<P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by paravatis:<BR><B>stin ellada file stam. se alles xores ommos mporei na einai kleidomeno akoma kai apo simvolaio</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Bre ti ginete ston kosmo!<P>Pali kala pou den mas ta klidonoun kai edo!<P><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...