bas754 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Πρόσφατα μου έδωσε φίλος μία evga 2080 ti. Αποφάσισα όλο χαρά νά αντικαταστήσω την gtx 1060 πού είχα. Καλού κακού άλλαξα και τροφοδοτικό από ένα 700w σε ένα 800w. Μέχρι εδώ όλα καλά. Πατάω νά ανοίξει τό πισι και δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη. Οι ανεμιστήρες τής κάρτας δουλεύουν στο φουλ αλλά μέχρι εκεί. Κάνω shut down clear CMOS ελέγχω τά πάντα ένα προς ένα καί ξαναπροσπαθω. Το ίδιο πάλι μόνο πού τώρα γύριζε μόνο ο ένας ανεμιστήρας. Κλείνω αλλάζω τροφοδοτικό... τίποτα. Βγάζω βάζω μνήμες βγάζω μπαταρία γενικά προσπάθησα τά πάντα τίποτα. Βάζω την κάρτα σέ άλλο πισι με ίδιο τροφοδοτικό πάλι τζιφος. Βγάζω την 2080 Βάζω την παλιά κάρτα όλα δούλεψαν αμέσως. Η κάρτα παίρνει ρεύμα από ένα καλώδιο πού διακλαδώνεται σέ 2 8pin καί όχι από δύο ξεχωριστά 8pin. Τό μόνο πού δεν έκανα καθώς δεν είχα full Modular τροφοδοτικό ήταν νά συνδέσω τίς 2* 8pin υποδοχές τής κάρτας με 2 ξεχωριστά 8pin κατευθείαν από το pcu. Kαποια ιδέα, σκέψη, λύση πού θα βοηθούσε ευπρόσδεκτη.
nickol-us Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις κάνει λάθος στη τροφοδοσία της κάρτας, μπορεί να είναι χαλασμένη. Δεν πιστεύω να είσαι τόσο "τυχερός" που δεν έπαιξε ούτε σε 2ο σύστημα. Την κάρτα στη χάρισε; Έτσι πληροφοριακά τα υπόλοιπα specs; Τα psu; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, bas754 είπε Πρόσφατα μου έδωσε φίλος μία evga 2080 ti. Ποιο μοντέλο 2080 ti της Evga είναι ακριβώς; 3 λεπτά πριν, bas754 είπε Καλού κακού άλλαξα και τροφοδοτικό από ένα 700w σε ένα 800w. Ποια είναι αυτά τα δύο τροφοδοτικά; Μάρκες και μοντέλα. Τα βαττ μόνο, δεν λεν τίποτα. Απεγκατάσταση το είχες κάνει το πρόγραμμα οδήγησης της 1060 πρωτού ξεκινήσεις να αλλάξεις τις κάρτες;
bas754 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ποιο μοντέλο 2080 ti της Evga είναι ακριβώς; Ποια είναι αυτά τα δύο τροφοδοτικά; Μάρκες και μοντέλα. Τα βαττ μόνο, δεν λεν τίποτα. Απεγκατάσταση το είχες κάνει το πρόγραμμα οδήγησης της 1060 πρωτού ξεκινήσεις να αλλάξεις τις κάρτες; EVGA GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 XC Gaming Κάρτα Όχι δεν έκανα αποκατάσταση τό προηγούμενο. Τροφοδοτικά δεν θυμάμαι ποια ήταν δεν ήταν όμως μάρκας. Ήταν 80+ απλά και τά 2 H mobo είναι επίσης evga z170 ftw νομίζω Τελευταία προσπάθεια θα κάνω μόλις έρθει ένα φουλ μοντουλαρ τροφοδοτικό ώστε νά βάλω δύο ξεχωριστά 8pin ... Μπας και είναι η τροφοδοσία. Η κάρτα δούλευε στο pc τού φίλου πού μου την χάρισε... 54 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν δεν έχεις κάνει λάθος στη τροφοδοσία της κάρτας, μπορεί να είναι χαλασμένη. Δεν πιστεύω να είσαι τόσο "τυχερός" που δεν έπαιξε ούτε σε 2ο σύστημα. Την κάρτα στη χάρισε; Έτσι πληροφοριακά τα υπόλοιπα specs; Τα psu; Ναι δωρεάν ήταν. Γράφω πιο κάτω τά specs ότι θυμάμαι καθώς δεν είμαι σπίτι. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από bas754
Sakiz105 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, bas754 είπε EVGA GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 XC Gaming Κάρτα Όχι δεν έκανα αποκατάσταση τό προηγούμενο. Τροφοδοτικά δεν θυμάμαι ποια ήταν δεν ήταν όμως μάρκας. Ήταν 80+ απλά και τά 2 H mobo είναι επίσης evga z170 ftw νομίζω Τελευταία προσπάθεια θα κάνω μόλις έρθει ένα φουλ μοντουλαρ τροφοδοτικό ώστε νά βάλω δύο ξεχωριστά 8pin ... Μπας και είναι η τροφοδοσία. Η κάρτα δούλευε στο pc τού φίλου πού μου την χάρισε... Ναι δωρεάν ήταν. Γράφω πιο κάτω τά specs ότι θυμάμαι καθώς δεν είμαι σπίτι. κλείσε/άνοιξε το support
bas754 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε κλείσε/άνοιξε το support Εξήγησε μου τί είναι τό support... δεν το γνωρίζω...🤔
Sakiz105 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, bas754 είπε Εξήγησε μου τί είναι τό support... δεν το γνωρίζω...🤔 csm support εγραψα αλλα το έφαγε
makis269 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 4:35 ΜΜ, bas754 είπε Πρόσφατα μου έδωσε φίλος μία evga 2080 ti. Αποφάσισα όλο χαρά νά αντικαταστήσω την gtx 1060 πού είχα. Καλού κακού άλλαξα και τροφοδοτικό από ένα 700w σε ένα 800w. Μέχρι εδώ όλα καλά. Πατάω νά ανοίξει τό πισι και δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη. Οι ανεμιστήρες τής κάρτας δουλεύουν στο φουλ αλλά μέχρι εκεί. Κάνω shut down clear CMOS ελέγχω τά πάντα ένα προς ένα καί ξαναπροσπαθω. Το ίδιο πάλι μόνο πού τώρα γύριζε μόνο ο ένας ανεμιστήρας. Κλείνω αλλάζω τροφοδοτικό... τίποτα. Βγάζω βάζω μνήμες βγάζω μπαταρία γενικά προσπάθησα τά πάντα τίποτα. Βάζω την κάρτα σέ άλλο πισι με ίδιο τροφοδοτικό πάλι τζιφος. Βγάζω την 2080 Βάζω την παλιά κάρτα όλα δούλεψαν αμέσως. Η κάρτα παίρνει ρεύμα από ένα καλώδιο πού διακλαδώνεται σέ 2 8pin καί όχι από δύο ξεχωριστά 8pin. Τό μόνο πού δεν έκανα καθώς δεν είχα full Modular τροφοδοτικό ήταν νά συνδέσω τίς 2* 8pin υποδοχές τής κάρτας με 2 ξεχωριστά 8pin κατευθείαν από το pcu. Kαποια ιδέα, σκέψη, λύση πού θα βοηθούσε ευπρόσδεκτη. αν θυμάμαι καλά αυτή η κάρτα θέλει Power Connectors 6-pin, 8-pin εκτός αν δεν είναι το μοντέλο που αναγράφεις.
bas754 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 8:31 ΜΜ, makis269 είπε αν θυμάμαι καλά αυτή η κάρτα θέλει Power Connectors 6-pin, 8-pin εκτός αν δεν είναι το μοντέλο που αναγράφεις. Δύο 8pin παίρνει. Τελικά έχει πρόβλημα η κάρτα. Στάλθηκε στην evga καθώς ήταν σέ εγγύηση 5ετων. Αναμένω απάντηση από την εταιρεία.
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδή ήσουν τόσο άτυχος που ενω στου φίλου σου το pc έπαιζε, μόλις την έβγαλε και την έδωσε σ' εσένα χάλασε? Πρίν την στείλεις στην εγγύηση, στην θέση σου απο περιέργεια και μόνο θα την ξανα έβαζα στο pc του φίλου σου όπου και δούλευε κανονικά... Τουλάχιστον ετσι θα σιγούρευες το αν είναι θέμα όντως της κάρτας πλέον(εφόσον δεν δούλευε ούτε εκει), ή οτι το θέμα είναι στο pc σου κτλ κι εχει να κάνει πιθανά με το τροφοδοτικό που όπως είπες ήταν το κοινό σημείο στα 2 pc που δοκίμασες εσύ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα