Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 minutes ago, gpgalanis said: Έχει ανακοινωθεί το PG rating; Ναι, R 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι, R Παλι καλα, βαλανε μυαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 minute ago, Ntinaras said: Παλι καλα, βαλανε μυαλο. Κανονικά το R έπρεπε να έχει επίπεδα, όπως το XL, XXL, XXXL κτλπ στα μεγέθη ρούχων. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου ακριβως. R μπορει να παρει και επειδη λενε πανω απο μια φορα την λεξη f##k, με βαση τον κανονισμο. soft R θαναι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Εκεί στην Heinz πήγαν τη διαφήμιση ένα κλικ παραπέρα 😄 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε Spoiler Ωραία φαίνετα η Lady Deadpool. Θέλω να έχουμε την ενήλικη πλέον Χ-23 να παλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου ευκολα μπορει να φτασει το 1δις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Εγω παντως θα παω σινεμα να το δω. Αν με απογοητευσει, θα κοψω μαχαιρι ολες τις superhero movies. Εχω να δω marvel, απο το avengers endgame , που το σιχαθηκα. Και απο τοτε ουτε torrent δε κατεβαζω για superhero. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Ε όχι και σίχαμα το Avengers, η τελευταία σοβαρή/καλή superhero ταινία για μένα. Τα σιχάματα είναι τα τελευταία Thor κλπ που είναι εντελώς γελοία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου παρολο που εχω ελπιδες για κατι καλο....θα περιμενω λιγες μερες για καποια αρχικα reviews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε παρολο που εχω ελπιδες για κατι καλο Είσαι ρομαντικός τυπάς έτσι?! Προσωπικά καμια ελπίδα για οτιδήποτε Disney, Marvel, Netflix, Sony, Amazon και οτιδήποτε άλλο που παράγει σκουπίδια εδώ και χρονια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Έκλεισα με την παρέα για το γαμώτο, αλλά τελευταία φορά που θα δούμε στις αίθουσες superhero Marvel ή DC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ε όχι και σίχαμα το Avengers, η τελευταία σοβαρή/καλή superhero ταινία για μένα. Τα σιχάματα είναι τα τελευταία Thor κλπ που είναι εντελώς γελοία. Ειχε παρα πολλη wokιλα, cringe ατακες, και πολυ προβλεψιμο. Τα 2 πρωτα τα λατρεψα, αλλα στο endgame ειπα τελος η marvel για μενα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 39 minutes ago, Ntinaras said: Ειχε παρα πολλη wokιλα, cringe ατακες, και πολυ προβλεψιμο. Τα 2 πρωτα τα λατρεψα, αλλα στο endgame ειπα τελος η marvel για μενα. Για εμένα είχε γελοίο και ηλίθιο σενάριο. Ειδικά μετά το έπος του IW. Καλύτερα να τελείωνε με αυτό το Thanos saga. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα