liakinen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε No apple, no banana Γενικότερα NO 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Γυναικα νομιζω ειναι Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 @Arkin Άμα φτάσαμε στο να νομίζουμε τι είναι κάποιος φίλε Arkin, άστα χέστα 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Όσον αφορά το rating, στο 2ο βρήκαν κόλπο. Την έβγαλαν R και μετά έκοψαν το PG-13 Once upon a Deadpool που είχε τη πλάκα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 set photos Spoiler Which one do you prefer? Spoiler Jennifer Garner will return as Elektra for #Deadpool 3 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Η Jennifer τότε βέβαια ήταν 33 ενώ τώρα 51 🤔 κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά το καταπληκτικό Logan δεν ξέρω, μου φαίνεται γελοίο το costume. Τουλάχιστον θα είναι και πάλι R rated η ταινία. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μετά το καταπληκτικό Logan δεν ξέρω, μου φαίνεται γελοίο το costume. Τουλάχιστον θα είναι και πάλι R rated η ταινία. I like it, αλλά συνεχίζει να μου φαίνεται περίεργο να έχει το κίτρινο/μπλε (κι ας κρατάει τα μπράτσα μέσα ) κουστούμι ο Jackman, όταν δεν είναι κοντός και buff όπως ο comics Wolverine. Τους έχω σχεδόν σαν ξεχωριστούς χαρακτήρες. Και λέω "συνεχίζει", γιατί και στο X-Men Origins: Wolverine videogame (που πρέπει να ξαναπαίξω γιατί είχε φάση), είχε το κίτρινο/μπλε classic σαν unlockable και φαινόταν...περίεργο σε ψηλό Wolverine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) And now, images of Wolverine fighting Deadpool on set have emerged. Hugh, 54, was back in the classic yellow Wolverine costume as he was seen grappling with Ryan, 46, who at one point was dangling from a high wire. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Χίλιες φορές 2023, παρά την αηδία του 2009 (όπως προείπα, γουστάρω κάργα το παιχνίδι, γιατί το θεωρώ μακράν καλύτερο της ταινίας, αλλά είχε κι εκεί τον "deadpool" για τελικό boss που έσπαγε balls. ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Χίλιες φορές 2023, παρά την αηδία του 2009 (όπως προείπα, γουστάρω κάργα το παιχνίδι, γιατί το θεωρώ μακράν καλύτερο της ταινίας, αλλά είχε κι εκεί τον "deadpool" για τελικό boss που έσπαγε balls. ). Καλα, περιμενε να βγει η ταινια γιατι με την Μαρβελ τελευταια ποτε δεν ξερεις... Θελω να πιστευω οτι 2 τοσο μεγαλα ονοματα θα εχουν πατησει λιγο ποδι για να βγει πιο σοβαρη η ταινια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Καλα, περιμενε να βγει η ταινια γιατι με την Μαρβελ τελευταια ποτε δεν ξερεις... Θελω να πιστευω οτι 2 τοσο μεγαλα ονοματα θα εχουν πατησει λιγο ποδι για να βγει πιο σοβαρη η ταινια. Δεν λέει τίποτα αυτό, συμβόλαια υπογραφουν, ότι θέλουν κάνουν οι παραγωγοί, το βλέπουμε απίστευτα συχνά, εκτος φυσικά άμα είσαι κάνας Tom Cruise. Προσωπικά χειρότερο από το δεύτερο να μην είναι και όλα καλά. Το δεύτερο άλλωστε δεν έλεγε και πολλά, τουλάχιστον σε σχέση με το πρώτο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Λατρεύω Jackman, μου αρέσει πολύ το χαζοχαρούμενο χιούμορ του Reynolds, ο Wolverine αγαπημένος χαρακτήρας μαζί με Spidey οπότε δυστυχώς οι προσδοκίες μου είναι υψηλές..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα