panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Να προσθεσω μετα στο 《αν πατε σινεμα》: θα "συγκινηθείτε" με τους τιτλους τελους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Η ταινία ήταν πιστή στα κόμικ και στους δύο χαρακτήρες. Αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι δηλαδή. Μέσα στην ταινία βλέπουμε και μια εκδοχή του Wolverine με το ύψος του από τα κόμικ 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Η ταινία ήταν πιστή στα κόμικ και στους δύο χαρακτήρες. Αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι δηλαδή. Μέσα στην ταινία βλέπουμε και μια εκδοχή του Wolverine με το ύψος του από τα κόμικ 😂😂😂 Είχε πολύ γέλιο αυτή η σκηνή:-) Μεταξύ άλλων ήταν και παρωδία προς τα κόμικ και αυτό που εκφράζουν κάποιοι ότι πρέπει ντε και καλά να αντικατοπτρίζει η ταινία το κόμικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Την είδα και εγώ χθες. Πολύ απολαυστική ταινία, απίστευτο γέλιο, εκτίμησα τα anti-woke στοιχεία και την γενικότερη σάτιρα απέναντι στην σύγχρονη βιομηχανία. Μέχρι εκεί βέβαια, κάποια σχόλια που διάβασα για το ότι είναι η καλύτερη super hero ταινία κτλ. Δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά. Πολύ καλή ταινία γενικά, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με superhero ταινίες που μείνανε στην ιστορία. Σε αυτό το σημείο να πω, μπορούμε να έχουμε παρακαλώ περισσότερες PG-R Superhero ταινίες; Ήταν μια ωραία αλλαγή ότι είδαμε επιτέλους και μια ταινία που δεν νιώθεις ότι την έφτιαξαν καθαρά για πιτσιρίκια όπως οι περισσότερες αν όχι όλες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Τέλος, έχει αρχίσει να με χαλάει η όλη φάση με το Multiverse. Οκ ωραίο ήταν στην αρχή αλλά τώρα έχω βαρεθεί να το βλέπω συνέχεια μπροστά μου και νιώθω ότι είναι απλά μια δικαιολογία για να ταΐζουν με το φτυάρι fan service. Προσωπική άποψη βέβαια, στην τελική περί ορέξεως... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 8/8/2024 στις 1:27 ΠΜ, Arkin είπε Ισως παραειχα μεγαλες προσδοκιες για μια νεκρανασταση στο ολο συμπαν της Marvel και ισως ηξερα μεσα μου οτι οταν βλεπεις ολη τη νεολαια να τρεχει να δει μια νεα ταινια στο cinema τοτε σιγουρα δεν περιμενεις μια ταινια με κορυφαιες ερμηνειες η δυνατο σεναριο μιας και τετοιες ταινιες συνηθως πατωνουν στον κινηματογραφο. Το τριτο deadpool λοιπον προσπαθησε να αναστησει ενα σχεδον τελειωμενο franchise το οποιο μετα τη φαση τρια εχει βγαλει ελαχιστες ταινιες που αξιζει να δει κανεις και εχουν να σου δωσουν κατι. Σε συνδυασμο με το multiverse κατι που μονο η σειρα Loki καταφερε να αξιοποιησει σωστα ο ολος ρυθμος και το σεναριο αγγιξαν τον πατο του βαρελιου και δικαιολογημενα. Με το τριτο deadpool ανεστησαν χαρακτηρες και προσθεσαν και μερικους ακομα που θα δουμε σε νεες ταινιες του συμπαντος. Πως το εκαναν αυτο? Με ενα τελειως κακο σεναριο το οποιο απο που να το πρωτοπιασεις. Δεν υπαρχει συνοχη δεν υπαρχει νοημα στα περισσοτερα που συμβαινουν στην οθονη γινονται απλα για να γινουν και να περασει η ωρα και οπως ειναι φυσικο δεν λειπουν οι ατελειωτες ατακες του deadpool οπου ναι σιγουρα σε 3-4 θα γελασετε αυτος ειναι και ο σκοπος τους αλλα το να βλεπεις σκηνες δρασης που δεν αποσκοπουν καπου τοτε καταλαβαινετε οτι κατι εχει παει πολυ στραβα και οι ιδιοι σεναριογραφοι χαθηκαν στη μεταφραση. Ναι γουσταρα την αδερφη του Χαβιε την Κασσανδρα ενιωθες τη δυναμη της και οτι κατι ειχε να πει με τον Wolverine απλα ηθελα να ειχε μεινει πεθαμενος στο εξαιρετικο Logan και οπως ειπε και στο αστειο ο Reynolds θα σε εχουν να παιζεις μεχρι τα 90. Νισαφι εκει στη Marvel μαθετε ποτε να αφηνετε πισω αγαπημενους χαρακτηρες. Με το να τους επαναφερετε στη ζωη κατανταει τερμα βαρετο και καθετι που βλεπουμε δεν εχει νοημα μιας και οτι κακος βρεθει στο δρομο τους αφου ειναι αθανατοι θα τον σκοτωσουν και παμε στον επομενο. Το τελος οκ μαζι και με το ωραιο soundtrack κατι πηγε να βγαλει για συναισθημα λεω με τους 2 χαρακτηρες να βρισκουν το σκοπο τους και να τελειωνει η ταινια. Βεβαια οι θεατες απο την αλλη καταλαβαν οτι το συμπαν της Marvel καπου εδω εχει τελειωσει και αυτη η ταινια ηταν μια προσπαθεια τελευταιας ελπιδας νεκραναστασης η οποια για μενα καταντησε κουραστικη και λεω οτι, οτι αρμεξαν αρμεξαν καπου πρεπει να μπει ενα τελος. Πανε να βαλουν μεσα X-Men Fantastic Four Blade Ilektra καπου σταματηστε εχουμε βαρεθει προσωπικα προτιμω να δω 100 φορες ξανα το Logan η τα Infinity War/Endgame τις 2-3 ταινιαρες X-Men το πρωτο Deadpool η το Winter Soldier και το τριτο GOTG η το εξαιρετικο πρωτο Iron Man παρα να συνεχισω να βλεπω αυτη την κωμωδια. Ξεκινησαμε το 2008 και 16 χρονια μετα ακομα θελουν να συνεχισουν να αρμεγουν παρολο τις φολες που εχουν βγαλει. Ο Wolverine για μενα τελειωσε στο Logan οι Avengers στο Endgame Ο Spiderman στο No Way Home που εκλεισε υπεροχα και για τους 3 Spiderman που αγαπησαμε και το GOTG στεκεται ακομα γιατι εχει υπεροχους χαρακτηρες ο καθενας ξεχωριστος με το background του. Αυτα. 6/10 Κοιτα διαβασε και την κριτικη μου αλλα θα πω οτι δυστυχως οταν επιλεγεις το δρομο των ατερμονων καυστικων αστειων για να συνεχισεις και να αναστησεις ενα franchise τοτε κατι παει πραγματικα πολυ στραβα. Δειχνει οτι παιζεις το τελευταιο σου χαρτι την τελευταια σου ελπιδα που για μενα ουτε καν πετυχε. Ανεφερα πολλες εξαιρετικες ταινιες πανω στο συμπαν της marvel που οσες φορες και αν τις ξανα δω ειτε κινηματογραφο ειτε σε κινητο 6 ιντσων θα περασω το ιδιο υπεροχα. Δεν παιζει ρολο που βλεπεις την καθε ταινια εχω νιωσει απιστευτα σε ταινιες που εχω δει στην 34αρα μου μαζι με τα ακουστικα και εχω βαρεθει τη ζωη μου σε κινηματογραφο με 300 ιντσες οθονη. Το καλυτερο MCU το ειδαμε απο το 2008 με το εξαιρετικο iron man μεχρι το end game που εκει επρεπε να ειχε μπει τελος οπως και για τον wolverine με το logan ειχε κλεισει υπεροχα και συγκινητικα η ιστορια του. Τωρα που τον ξανα ειδα απλα δεν μου εβγαλε τιποτα λεω οκ τον εχω δει σε αλλες 10 ταινιες πεθανε και τον ξανα εφεραν αθανατος δηλαδη ωραια και? Να κλαψω? Να γελασω? Απλα δεν μου εβγαλε τιποτα. Εχω δει 5 φορες iron man 1 4 φορες winter soldier τα 2 εξαιρετικα xmen first class Days of Future Past αλλες 3-4 εχουν βγαλει διαμαντια και μπραβο τους απλα καπου πρεπει να μπαινει ενα τελος. Οπως θαυμασα και ανεβασα εκεινες τις ταινιες ετσι θα αναφερω και τα αρνητικα στις κακες τους ταινιες που ειτε βγαινουν για αρμεγμα ειτε για νεκρανασταση ενος πεθαμενου franchise. Καλως κακως αυτη ειναι η αποψη μου σεβαστες ολες οι αποψεις ο καθενας οπως βλεπει την καθε ταινια και ο καθενας εχει και τις αναλογες προοπτικες και ελπιδες. Με το deadpool 3 οι δικες μου καπου εξανεμιστηκαν και χαθηκαν καπου στο συμπαν 9999 μαζι με ολες τις αλλες εναλλακτικες εκδοσεις των ηρωων που αγαπησαμε ολα τα χρονια. Χωρίς να έχω δει ακόμα το deadpool επειδή διακοπάρω και με αφορμή το σχόλιο σου, αυτό που συμβαίνει καμιά φορά με τις super hero ταινίες είναι ότι τις κρίνουμε από διαφορετική σκοπιά. Για παράδειγμα, εγώ που διάβαζα παλιότερα τα comic, το first class που εσύ το βρήκες εξαιρετικό εγώ δεν θέλω καν να ακούω για αυτό, γιατί πηδήξανε πατόκορφα τους original χαρακτήρες και φτιάξανε μια ιστορία δική τους. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν τεχνικά εντυπωσιακό, δεν με ενδιαφέρει γιατί ξενέρωσα. Και αυτό ισχύει για τις περισσότερες ταινίες x-men. Πχ για μένα δεν γίνεται να έχεις μειώσει και στην πορεία εξαφανίσει τον cyclops, που είναι για τους x-men ότι είναι ο captain america για τους avengers. Από την άλλη, για τα καυστικά αστεία του deadpool που ανέφερες, δεν ξέρω αν είναι η στρατηγική της marvel για να σώσει το τομάρι της, αλλά αν διαβάσεις 3-4 comic θα δεις ότι έτσι είναι. Εκνευριστικά πολυλογάς και ατακαδόρος, μπορεί να έχει 4-5 συννεφάκια σε ένα μόνο panel. Και ο Ryan Reynolds έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά να φέρει έναν κανονικό deadpool στην μεγάλη οθόνη. Με τόσο τρέξιμο που έριξε πριν χρόνια για να πείσει την fox να φτιάξουν την πρώτη ταινία deadpool, θα ήταν πραγματικά πολύ κρίμα να μην έχει έστω και ένα περασματάκι ο wolverine σε κάποιο sequel και να μέναμε σε εκείνο το ΑΘΛΙΟ πράγμα που είδαμε στο x-men origins: wolverine. Και τι καλύτερο από το να τον υποδυθεί ο Jackman που έχουν και πολύ καλές σχέσεις και χημεία. Κατά τα άλλα νομίζω συμφωνούμε οι περισσότεροι εδώ ότι γενικά το έχουν κουράσει, αλλά η ταινία έπρεπε να γίνει ακόμα κι αν ο wolverine έπαιζε για 5 λεπτά. Αυτά από την σκοπιά του τύπου που διάβαζε κάποια comic και το πρώτο πράγμα που θέλω σε αυτές τις ταινίες (τουλάχιστον για τους αγαπημένους μου χαρακτήρες) είναι να μην μπασταρδεύουν την ιστορία τους 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 17 Αυγούστου από Musclemar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου umm...actually... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 6:38 ΜΜ, gianniz_k είπε Για παράδειγμα, εγώ που διάβαζα παλιότερα τα comic, το first class που εσύ το βρήκες εξαιρετικό εγώ δεν θέλω καν να ακούω για αυτό, γιατί πηδήξανε πατόκορφα τους original χαρακτήρες και φτιάξανε μια ιστορία δική τους. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν τεχνικά εντυπωσιακό, δεν με ενδιαφέρει γιατί ξενέρωσα. Και αυτό ισχύει για τις περισσότερες ταινίες x-men. Πχ για μένα δεν γίνεται να έχεις μειώσει και στην πορεία εξαφανίσει τον cyclops, που είναι για τους x-men ότι είναι ο captain america για τους avengers. Aναφορικά με αυτο το σχόλιο και επειδη έχω διαβάσει (νομιζω πάλι σε αυτο το θρεντ) και για τον wolverine, οτι δεν ανταποκρινεται στην εικονα του στο κομιξ. Όπως ισχυει και με τις ταινίες που ειναι βασισμένες σε βιβλία, θεατρικά έργα, βιντεοπαιχνίδια κτλ, έτσι και σε αυτές που ειναι βασισμένες σε κομιξ, οι φανατικοί αποτελούν μειοψηφία. Ειναι οι πιο απαιτητικοί οπως ειναι λογικό, αλλά αποτελούν ένα 10% του συνολικου κινηματογραφικου/τηλεοπτικού κοινού στη καλυτερη των περιπτώσεων. Μπορει ας πουμε να έχουν εξαφανισει οπως αναφέρεις σωστά τον κυκλωπα, ωστόσο έχουν ανάγει τον wolverine στο πρότυπο των xmen και όχι μονο πλέον. Eναν wolverine που στα κομιξ ειναι ένας κακομουτσουνος και κοντός τυπος, αντικοινωνικός, μοναχικός, λιγομιλητος και απιστευτα βιαιος, ενω στις ταινίες ειναι ένας ψηλός ωραίος, περισσότερο κοινωνικός, χιουμοριστας και αρκετά "ανθρωπινος". Ισως στο logan να βλέπουμε μια τάση αυτοκαταστροφής που υπάρχει στα κομιξ αλλά και αυτο λογω του επερχομενου τελους. O Woverine αυτη τη στιγμη ειναι ο αγαπημένος ηρωας εκατομμυρίων ανθρώπων, έτσι οπως έχει παρουσιαστει στη μεγάλη οθόνη. Θα ηταν αν τον παρουσίαζαν έτσι οπως ηταν στο κομιξ? Ισως οχι. Και κοιτα εδω τωρα το ωραίο της υπόθεσης. Οτι οι κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές μεταφορές, ειδικά οταν έχουν εισπρακτική επιτυχία, ανεβάζουν και τις πωλήσεις των πηγών τους (κομιξ, βιντεοπαιχνιδια, βιβλία). Χαρακτηριστiκο παράδειγμα το last of us που οι πωλησεις του παιχνιδιου εκτοξευθηκαν μετά τη προβολη του 1ου επεισοδίου https://www.gamereactor.eu/the-last-of-us-games-see-huge-boost-in-sales-thanks-to-tv-show-1234893/ ενω και κομιξ xmen εννοειται οτι ανέβασαν πωλησεις https://gocollect.com/blog/phoenix-rising-whats-driving-sales-of-x-men-101 Yπάρχουν δεκάδες αρθρα που αναφέρουν αυξηση πωλησεων ακομα και σε σειρές που κατά την άποψη των φανατικων δεν ειναι καλές (πχ witcher). Δε συζητάμε για GoT ή παλαιότερο LotR που οι πωλησεις των βιβλιων εκτοξευθηκαν μετά τη τηλεοπτικη μεταφορά. Καταλήγω πως όλα γινονται για τη θεαματικότητα και τη κονόμα. Πολλές φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία. Στη περιπτωση του wolverine πηγε πολύ καλά, άσχετα αν απογοητευσαν τους φανατικους των κομιξ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Θα ηταν αν τον παρουσίαζαν έτσι οπως ηταν στο κομιξ? Ισως οχι. Semi off-topic: Στο X-Men '97 cartoon που είναι η συνέχεια του κλασσικού, εκεί τον έχουν σχεδόν συνέχεια edgy one liner και να βγάζει τα claws. Σε. Κάθε. Μία. Σκηνή του. Λες και δεν έχει κάτι άλλο ο χαρακτήρας του (εκτός του ότι γουστάρει την Jean, που στα comics δεν θυμάμαι να είχε γίνει αυτό; ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 17/8/2024 στις 11:01 ΜΜ, Musclemar είπε Απόκρυψη περιεχομένων χαχα βαλανε το μιμ στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 19/8/2024 στις 11:27 ΠΜ, pontez2 είπε Aναφορικά με αυτο το σχόλιο και επειδη έχω διαβάσει (νομιζω πάλι σε αυτο το θρεντ) και για τον wolverine, οτι δεν ανταποκρινεται στην εικονα του στο κομιξ. Όπως ισχυει και με τις ταινίες που ειναι βασισμένες σε βιβλία, θεατρικά έργα, βιντεοπαιχνίδια κτλ, έτσι και σε αυτές που ειναι βασισμένες σε κομιξ, οι φανατικοί αποτελούν μειοψηφία. Ειναι οι πιο απαιτητικοί οπως ειναι λογικό, αλλά αποτελούν ένα 10% του συνολικου κινηματογραφικου/τηλεοπτικού κοινού στη καλυτερη των περιπτώσεων. Μπορει ας πουμε να έχουν εξαφανισει οπως αναφέρεις σωστά τον κυκλωπα, ωστόσο έχουν ανάγει τον wolverine στο πρότυπο των xmen και όχι μονο πλέον. Eναν wolverine που στα κομιξ ειναι ένας κακομουτσουνος και κοντός τυπος, αντικοινωνικός, μοναχικός, λιγομιλητος και απιστευτα βιαιος, ενω στις ταινίες ειναι ένας ψηλός ωραίος, περισσότερο κοινωνικός, χιουμοριστας και αρκετά "ανθρωπινος". Ισως στο logan να βλέπουμε μια τάση αυτοκαταστροφής που υπάρχει στα κομιξ αλλά και αυτο λογω του επερχομενου τελους. O Woverine αυτη τη στιγμη ειναι ο αγαπημένος ηρωας εκατομμυρίων ανθρώπων, έτσι οπως έχει παρουσιαστει στη μεγάλη οθόνη. Θα ηταν αν τον παρουσίαζαν έτσι οπως ηταν στο κομιξ? Ισως οχι. Και κοιτα εδω τωρα το ωραίο της υπόθεσης. Οτι οι κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές μεταφορές, ειδικά οταν έχουν εισπρακτική επιτυχία, ανεβάζουν και τις πωλήσεις των πηγών τους (κομιξ, βιντεοπαιχνιδια, βιβλία). Χαρακτηριστiκο παράδειγμα το last of us που οι πωλησεις του παιχνιδιου εκτοξευθηκαν μετά τη προβολη του 1ου επεισοδίου https://www.gamereactor.eu/the-last-of-us-games-see-huge-boost-in-sales-thanks-to-tv-show-1234893/ ενω και κομιξ xmen εννοειται οτι ανέβασαν πωλησεις https://gocollect.com/blog/phoenix-rising-whats-driving-sales-of-x-men-101 Yπάρχουν δεκάδες αρθρα που αναφέρουν αυξηση πωλησεων ακομα και σε σειρές που κατά την άποψη των φανατικων δεν ειναι καλές (πχ witcher). Δε συζητάμε για GoT ή παλαιότερο LotR που οι πωλησεις των βιβλιων εκτοξευθηκαν μετά τη τηλεοπτικη μεταφορά. Καταλήγω πως όλα γινονται για τη θεαματικότητα και τη κονόμα. Πολλές φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία. Στη περιπτωση του wolverine πηγε πολύ καλά, άσχετα αν απογοητευσαν τους φανατικους των κομιξ. Η περίπτωση wolverine είναι η καλώς εννούμενη αλλαγή ενός χαρακτήρα. Δεν θεωρώ ότι έγινε και υπερβολικά κοινωνικός... ο hugh jackman μου θυμίζει ένα συνδυασμό wolverine με dirty harry ή clint eastwood εποχής western. Σε αντίθεση με τον Θωρ για παράδειγμα που κατάντησε σχεδόν από την αρχή μια γελοία φιγούρα. Ενας κούκλος σέξι γκομενάκιας με χιούμορ και gay friendly, ενώ στο κόμικ δεν έχει καθόλου χιούμορ και έχει περισσότερο σοβαρό προφίλ ως ημίθεος. Για την μη αξιοποίηση του Κύκλωπα συμφωνώ και εγώ ότι ήταν λάθος. Πραγματικά δεν θυμάμαι καν ποιος ηθοποιός τον παίζει, ήταν πολύ αναξιοποίητος σε όλες τις ταινίες με πολύ λίγες ατάκες. Έλλειπε και η δυναμική που είχε με τις διαμάχες με τον wolverine καθώς και η σχέση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Ενταξει, φτασαμε να θεωρουμε αυτην την φαρσοκωμοδια μια καλη ταινια marvel. Οχι, δεν ηταν μια καλη ταινια μαρβελ, γιατι μπορουσε να ειναι μια καλη ταινια αλλα δεν ηθελε. Ενταξει, ειχε ατακες, ενδιαφερον οσον αφορα τα cameo, καποιο σεναριο στο τελος. αλλα επι της ουσιας ηταν αλλη μια ταινια disney. Λειπει η σοβαροτητα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, qspock said: Λειπει η σοβαροτητα... Γενικά για τις ταινίες της marvel από το phase 4 θα συμφωνήσω. Γίνονται όλο και περισσότερο κάτι κοντινότερο σε παράσταση του Σεφερλή παρά ταινία με υπερήρωες. Η συγκεκριμένη αυτό τον σκοπό είχε όμως. Να μην είναι σοβαρή γιατί αυτό είναι ο Deadpool, ένας αυτόσαρκασμός της marvel. (Η ταινία πάντως όταν ήθελε να γίνει σοβαρή, τα κατάφερνε καλύτερα από τις άλλες "σοβαρές" ταινίες της Disney") 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Πάντα η Disney ήταν λιγότερο σοβαρή από την DC γενικά. Μπορούν όμως να τα κάνουν πολύ σοβαρά αν θέλουν, για παράδειγμα τα Punisher, Daredevil κλπ του Νέτφλιξ. R-rated καταστάσεις, αν είναι PG-13 άστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα