mtifosi Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Την ειδα χθες. Σεναριακες ευκολιες σιγουρα ειχε αλλα στο τελος εφυγα με ενα μικρο χαμογελο απο το σινεμα. Ο jackman που ποιο πολυ για αυτον ηθελα να το δω ταιριαξε καλα μπορω να πω με τον deadpool και ηταν σαφως ανωτερη απο τα τελυταια της marvel οπως το thor για παραδειγμα που ουτε καν μπηκα στον κοπο να την δω. 7/10 απο μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σενάριο και ''λογική ροή'' με το multiverse δεν μπορεί να υπάρξει. Έτσι όπως τα έχουν κάνει, είναι όλα ή σχεδόν όλα reversible και θα πράττουν ανάλογα με την όρεξή τους και τα κέρδη τους. Κατά τα άλλα, αυτό που είπαν όλοι, ήταν ένα πολύ καλό fan service και πέρασαν ευχάριστα οι 2 ώρες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Spoiler Avengerss ... Fire καπως ετσι,μ πέθαναν στο γέλιο εκεί 😄 Ηταν απ τους fantastic 4 ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Not bad. Και σε HDR για αυτο η αχρωμη εικονα. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 ώρες πριν, panosno1com είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Avengerss ... Fire καπως ετσι,μ πέθαναν στο γέλιο εκεί 😄 Ηταν απ τους fantastic 4 ή οχι? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Εγω τη βρήκα κατώτερη των προηγούμενων 2 ταινιών σε όλα. Καλώς ή κακώς η ταινία πήγε πολυ καλα εισπρακτικά,, οπότε ι κατήφορος για τη marvel θα συνεχιστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Ειδα 1 ωρα και 10 λεπτα και αφησα την αλλη ωρα για αυριο. Βαρεθηκα τη ζωη μου τωρα αυτο ειναι ταινια? Εχει καποια λογικη ολο αυτο? Γιατι πρεπει να ειναι αστειο να μαλωνουν wolverine και deadpool σφαζοντας ο ενας στον αλλο αφου κανεις δεν πεθαινει. Πολυ κακο το mad max theme στα θετικα η αδερφη του Χαβιερ και ειμαι εκει που μπαινει ηλεκτρα blade κτλ. Δεν ειχα προσδοκιες οταν ακουγα οτι αρεσει σε ολη τη νεολαια ηξερα οτι θα ειναι κατω του μετριου αλλα αυτο το πραγμα δεν το περιμενα. Απολαυσα τις 2 πρωτες deadpool ταινιες αλλα αυτη μεχρι στιγμης ειναι τραγικη. Τωρα αν αλλαξει η αποψη μου με την τελευταια ωρα που εμεινε θα φανει αλλα το καλαθι ειναι οσο πιο μικρο γινεται. Βαρετη χαζες ατακες μηδεν νοημα με τιμια χορογραφια μηδεν σεναριο και τα παντα αναλωσιμα και ταυτοχρονα τα παντα γυριζουν πισω μετα το Loki και το τριτο spiderman η καταντια του multiverse δεν εχει τελειωμο. Κριμα. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Arkin είπε Γιατι πρεπει να ειναι αστειο να μαλωνουν wolverine και deadpool σφαζοντας ο ενας στον αλλο αφου κανεις δεν πεθαινει. Γιατί αυτή είναι η συνηθισμένη "σχέση" τους, από το ProjectX και μετά. Μια ζωή (πολλές ζωές) σφάζονται, βρίσκονται συνήθως αντιμέτωποι (αφού ο DP δεν έχει ιερό-όσιο-αρχές-συνείδηση ενίοτε), ακριβώς επειδή ο ένας είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να ακυρώσει τα πλεονεκτήματα του άλλου. Βάλε στο menu και ολίγη από Sabertooth και κάποιους άλλους κατά περιόδους και βλέπεις ακριβώς αυτό το τουρλουμπούκι σε ατελείωτες παραλλαγές. Το να μην σου αρέσει αυτό που βλέπεις, δεκτό, άλλη συζήτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Γιατί αυτή είναι η συνηθισμένη "σχέση" τους, από το ProjectX και μετά. Μια ζωή (πολλές ζωές) σφάζονται, βρίσκονται συνήθως αντιμέτωποι (αφού ο DP δεν έχει ιερό-όσιο-αρχές-συνείδηση ενίοτε), ακριβώς επειδή ο ένας είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να ακυρώσει τα πλεονεκτήματα του άλλου. Βάλε στο menu και ολίγη από Sabertooth και κάποιους άλλους κατά περιόδους και βλέπεις ακριβώς αυτό το τουρλουμπούκι σε ατελείωτες παραλλαγές. Το να μην σου αρέσει αυτό που βλέπεις, δεκτό, άλλη συζήτηση. Δεν γνωριζω απο κομικς απλα στις ταινιες που εχω δει. Logan το αγαπησα πχ deadpool 1 επισης και γενικα τα xmen με wolverine. Τωρα εδω απλα προσπαθω να βρω μια λογικη τι βλεπω και δεν μπορω. Δεν ξερω αν ειναι διασκεδαση αυτο η εχω μεγαλωσει αλλα δεν. Πιο μετα θα τελειωσω την ωρα που αφησα απο χθες να γραψω ενα μια πιο εκτενης κριτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν γνωριζω απο κομικς απλα στις ταινιες που εχω δει. Logan το αγαπησα πχ deadpool 1 επισης και γενικα τα xmen με wolverine. Τωρα εδω απλα προσπαθω να βρω μια λογικη τι βλεπω και δεν μπορω. Δεν ξερω αν ειναι διασκεδαση αυτο η εχω μεγαλωσει αλλα δεν. Πιο μετα θα τελειωσω την ωρα που αφησα απο χθες να γραψω ενα μια πιο εκτενης κριτικη. Ξαναλέω, σε θέματα "μου άρεσε/δεν μου άρεσε", δεν μπαίνω, ο καθένα ξεκάθαρα όπως τη βρίσκει. Έχω απολαύσει ξανά και ξανά σκουπίδια, για να κρίνω άλλους. Το θέμα με τα comics είναι ακριβώς η 1η σου πρόταση. Κινούνται (ειδικά στις διάφορες περιόδους τους, μιλάμε για πάνω από μισό αιώνα) από σαχλές ιστορίες καθημερινής σαπίλας σε δράματα και υπέροχες (μέχρι ένα σημείο, βέβαια) στιγμές. Ε, εδώ βάλανε διάφορα από τα core στοιχεία του DP, ειδικά στη σχέση του με τον Wolvie. Η ταινία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά μεγάλο μέρος (κι εγώ, ξεκάθαρα), την απόλαυσε, πέρασε πολύ καλά. Κάπου στο βάθος ίσως υπάρχει μια μικρή ελπίδα για κάτι καλύτερο στο MCU (με βάση όσα έδειξε/υπονόησε/άλλαξε), αλλά μικρό, πολύ μικρό, απειροστά μικρό καλάθι. Ίσως χάνει πάρα πολύ στην τηλεόραση που την είδες. Το πρώτο το είδα σινεμά, ήταν κι αυτό απόλαυση εννοείται, το δεύτερο να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου (αλλά αυτό το είδα σπίτι). Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι να πεις ότι θα γραφτεί στα χρονικά με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα, αλλά σίγουρα κάνει την επιτυχία της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Ισως παραειχα μεγαλες προσδοκιες για μια νεκρανασταση στο ολο συμπαν της Marvel και ισως ηξερα μεσα μου οτι οταν βλεπεις ολη τη νεολαια να τρεχει να δει μια νεα ταινια στο cinema τοτε σιγουρα δεν περιμενεις μια ταινια με κορυφαιες ερμηνειες η δυνατο σεναριο μιας και τετοιες ταινιες συνηθως πατωνουν στον κινηματογραφο. Το τριτο deadpool λοιπον προσπαθησε να αναστησει ενα σχεδον τελειωμενο franchise το οποιο μετα τη φαση τρια εχει βγαλει ελαχιστες ταινιες που αξιζει να δει κανεις και εχουν να σου δωσουν κατι. Σε συνδυασμο με το multiverse κατι που μονο η σειρα Loki καταφερε να αξιοποιησει σωστα ο ολος ρυθμος και το σεναριο αγγιξαν τον πατο του βαρελιου και δικαιολογημενα. Με το τριτο deadpool ανεστησαν χαρακτηρες και προσθεσαν και μερικους ακομα που θα δουμε σε νεες ταινιες του συμπαντος. Πως το εκαναν αυτο? Με ενα τελειως κακο σεναριο το οποιο απο που να το πρωτοπιασεις. Δεν υπαρχει συνοχη δεν υπαρχει νοημα στα περισσοτερα που συμβαινουν στην οθονη γινονται απλα για να γινουν και να περασει η ωρα και οπως ειναι φυσικο δεν λειπουν οι ατελειωτες ατακες του deadpool οπου ναι σιγουρα σε 3-4 θα γελασετε αυτος ειναι και ο σκοπος τους αλλα το να βλεπεις σκηνες δρασης που δεν αποσκοπουν καπου τοτε καταλαβαινετε οτι κατι εχει παει πολυ στραβα και οι ιδιοι σεναριογραφοι χαθηκαν στη μεταφραση. Ναι γουσταρα την αδερφη του Χαβιε την Κασσανδρα ενιωθες τη δυναμη της και οτι κατι ειχε να πει με τον Wolverine απλα ηθελα να ειχε μεινει πεθαμενος στο εξαιρετικο Logan και οπως ειπε και στο αστειο ο Reynolds θα σε εχουν να παιζεις μεχρι τα 90. Νισαφι εκει στη Marvel μαθετε ποτε να αφηνετε πισω αγαπημενους χαρακτηρες. Με το να τους επαναφερετε στη ζωη κατανταει τερμα βαρετο και καθετι που βλεπουμε δεν εχει νοημα μιας και οτι κακος βρεθει στο δρομο τους αφου ειναι αθανατοι θα τον σκοτωσουν και παμε στον επομενο. Το τελος οκ μαζι και με το ωραιο soundtrack κατι πηγε να βγαλει για συναισθημα λεω με τους 2 χαρακτηρες να βρισκουν το σκοπο τους και να τελειωνει η ταινια. Βεβαια οι θεατες απο την αλλη καταλαβαν οτι το συμπαν της Marvel καπου εδω εχει τελειωσει και αυτη η ταινια ηταν μια προσπαθεια τελευταιας ελπιδας νεκραναστασης η οποια για μενα καταντησε κουραστικη και λεω οτι, οτι αρμεξαν αρμεξαν καπου πρεπει να μπει ενα τελος. Πανε να βαλουν μεσα X-Men Fantastic Four Blade Ilektra καπου σταματηστε εχουμε βαρεθει προσωπικα προτιμω να δω 100 φορες ξανα το Logan η τα Infinity War/Endgame τις 2-3 ταινιαρες X-Men το πρωτο Deadpool η το Winter Soldier και το τριτο GOTG η το εξαιρετικο πρωτο Iron Man παρα να συνεχισω να βλεπω αυτη την κωμωδια. Ξεκινησαμε το 2008 και 16 χρονια μετα ακομα θελουν να συνεχισουν να αρμεγουν παρολο τις φολες που εχουν βγαλει. Ο Wolverine για μενα τελειωσε στο Logan οι Avengers στο Endgame Ο Spiderman στο No Way Home που εκλεισε υπεροχα και για τους 3 Spiderman που αγαπησαμε και το GOTG στεκεται ακομα γιατι εχει υπεροχους χαρακτηρες ο καθενας ξεχωριστος με το background του. Αυτα. 6/10 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ξαναλέω, σε θέματα "μου άρεσε/δεν μου άρεσε", δεν μπαίνω, ο καθένα ξεκάθαρα όπως τη βρίσκει. Έχω απολαύσει ξανά και ξανά σκουπίδια, για να κρίνω άλλους. Το θέμα με τα comics είναι ακριβώς η 1η σου πρόταση. Κινούνται (ειδικά στις διάφορες περιόδους τους, μιλάμε για πάνω από μισό αιώνα) από σαχλές ιστορίες καθημερινής σαπίλας σε δράματα και υπέροχες (μέχρι ένα σημείο, βέβαια) στιγμές. Ε, εδώ βάλανε διάφορα από τα core στοιχεία του DP, ειδικά στη σχέση του με τον Wolvie. Η ταινία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά μεγάλο μέρος (κι εγώ, ξεκάθαρα), την απόλαυσε, πέρασε πολύ καλά. Κάπου στο βάθος ίσως υπάρχει μια μικρή ελπίδα για κάτι καλύτερο στο MCU (με βάση όσα έδειξε/υπονόησε/άλλαξε), αλλά μικρό, πολύ μικρό, απειροστά μικρό καλάθι. Ίσως χάνει πάρα πολύ στην τηλεόραση που την είδες. Το πρώτο το είδα σινεμά, ήταν κι αυτό απόλαυση εννοείται, το δεύτερο να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου (αλλά αυτό το είδα σπίτι). Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι να πεις ότι θα γραφτεί στα χρονικά με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα, αλλά σίγουρα κάνει την επιτυχία της. Κοιτα διαβασε και την κριτικη μου αλλα θα πω οτι δυστυχως οταν επιλεγεις το δρομο των ατερμονων καυστικων αστειων για να συνεχισεις και να αναστησεις ενα franchise τοτε κατι παει πραγματικα πολυ στραβα. Δειχνει οτι παιζεις το τελευταιο σου χαρτι την τελευταια σου ελπιδα που για μενα ουτε καν πετυχε. Ανεφερα πολλες εξαιρετικες ταινιες πανω στο συμπαν της marvel που οσες φορες και αν τις ξανα δω ειτε κινηματογραφο ειτε σε κινητο 6 ιντσων θα περασω το ιδιο υπεροχα. Δεν παιζει ρολο που βλεπεις την καθε ταινια εχω νιωσει απιστευτα σε ταινιες που εχω δει στην 34αρα μου μαζι με τα ακουστικα και εχω βαρεθει τη ζωη μου σε κινηματογραφο με 300 ιντσες οθονη. Το καλυτερο MCU το ειδαμε απο το 2008 με το εξαιρετικο iron man μεχρι το end game που εκει επρεπε να ειχε μπει τελος οπως και για τον wolverine με το logan ειχε κλεισει υπεροχα και συγκινητικα η ιστορια του. Τωρα που τον ξανα ειδα απλα δεν μου εβγαλε τιποτα λεω οκ τον εχω δει σε αλλες 10 ταινιες πεθανε και τον ξανα εφεραν αθανατος δηλαδη ωραια και? Να κλαψω? Να γελασω? Απλα δεν μου εβγαλε τιποτα. Εχω δει 5 φορες iron man 1 4 φορες winter soldier τα 2 εξαιρετικα xmen first class Days of Future Past αλλες 3-4 εχουν βγαλει διαμαντια και μπραβο τους απλα καπου πρεπει να μπαινει ενα τελος. Οπως θαυμασα και ανεβασα εκεινες τις ταινιες ετσι θα αναφερω και τα αρνητικα στις κακες τους ταινιες που ειτε βγαινουν για αρμεγμα ειτε για νεκρανασταση ενος πεθαμενου franchise. Καλως κακως αυτη ειναι η αποψη μου σεβαστες ολες οι αποψεις ο καθενας οπως βλεπει την καθε ταινια και ο καθενας εχει και τις αναλογες προοπτικες και ελπιδες. Με το deadpool 3 οι δικες μου καπου εξανεμιστηκαν και χαθηκαν καπου στο συμπαν 9999 μαζι με ολες τις αλλες εναλλακτικες εκδοσεις των ηρωων που αγαπησαμε ολα τα χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου χωρίς να διαφωνώ κάπου στην κριτική από τους προλαλήσαντες, αλλά εν τέλει έχει σημασία που δίνει βαρύτητα ο καθένας μπορώ να πω -Σενάριο 3/10 -Ηθοποιοί 8/10, ( Ρέινολντς, Τζάκμαν,την Κασάνδρα Νόβα θα ήθελα να την ξαναδώ) -Fan service 10/10 Spoiler Μόνο που ειδα blade εφτανε -Την απόλαυσα ; ναι (8/10) -Είναι στην πρώτη δεκάδα ταινιών της MCU ; Οχι -Είναι άραγε ο επιτάφιος της 20-ετιας MCU ; Πιθανόν -Ανοίγει παράθυρο ελπίδας για το μέλλον ; Ποιος ξέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σενάριο ιδιαίτερο δεν υπήρχε απλα ενας υποτυπώδης κακός αλλα προσωπικά ειχα να διασκεδάσω τοσο απο το endgame , άπειρο γέλιο deadpool και μαζι με wolverine πολύ ξύλο και splatter με τους κουβάδες , έσκασαν και τα cameos και ολοκληρώθηκε με άπειρη ικανοποίηση μια απορία χρόνων γιατι δεν ηταν ο συγκεκριμένος ( no spoiler ) στο xmen universe. Δεν του βάζω βαθμό γιατι δεν εχει σημασία, οταν πας και βλέπεις deadpool vs wolverine κτλπ εισαι προετοιμασμένος για διασκέδαση και τιποτα αλλο Edit : Το opening ΟΛΑ τα λεφτά Επεξ/σία 8 Αυγούστου από SPANK 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Όχι ότι περίμενα να έβλεπα κανένα αριστούργημα, αλλά αυτό που ήθελα το έκανε και με το παραπάνω, και συμφώνησε μαζί μου και η υπόλοιπη αίθουσα που επίσης γελούσε. Spoiler Ένα αντίο στον Wolverine της καρδιάς μας, που δεν θέλω να πιστέψω ότι θα είναι παντοτινό. Ένας Deadpool που έκανε καρναβάλι τις μεγαλοεταιρείες που δεν έχουν ιδέα από σινεμά, το woke culture με τα αδιέξοδά του, τον εαυτό του και τον Wolverine. Που ξαναείδαμε Blade, τον original, αυτόν που 26 χρόνια πριν μας έδωσε μια από τις καλύτερες ταινίες με υπερήρωες και την ασύλληπτα καυλωτική εισαγωγή. Την Ηλέκτρα που άξιζε σίγουρα κάτι καλύτερο από το να φύγει άδοξα. Την Dr Xavier που όποτε εμφανιζόταν στο πανί, μαγνήτιζε με την παρουσία της. Την πιθανότητα να δούμε στο μέλλον Gambit, F4 crossover, Juggernaut, Sabertooth. Δεν αξίζει να τη δείτε σπίτι, δεν θα καταλάβετε πόσο ωραία θα αισθανθείτε στο τέλος αν πάτε σινεμά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα