tutuyo Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 48 minutes ago, AtiX said: Ο άνθρωπος δεν ξέρει να σχεδιάζει καν… Αλήθεια είναι αυτό Παρόλαυτα μαγκιά του που με ένα Spiderman knock off , βγάζει εκατομμύρια. Τι σου κάνει μια καλή ιδέα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Voodooman είπε Μας έμεινε, ο αυτοσαρκασμός. Το αρχικό, λίγο διστακτικό πείραμα του Deadpool πέτυχε, το Deadpool 2 ακόμη περισσότερο, οπότε ας το πάμε στα άκρα. Ας φέρουμε ξανά στην οθόνη τον πιο αγαπητό ήρωα του κοινού (και πιο επιτυχημένη ενσάρκωση υπερήρωα, σε ολα τα επίπεδα) παρέα με τον Deadpool, ας αυτοσαρκαστούμε πραγματικά και σκληρά, ας μην πάρουμε τίποτα στα σοβαρά, ας γεμίσουμε αναφορές στη σύγχρονη pop κουλτούρα περισσότερες από όσες μπορούν να ανιχνεύσουν και οι πιο ενημερωμένοι pop εγκέφαλοι και ας δούμε τι θα γίνει. Απίθανο αποτέλεσμα. Πολύχρωμο, πολύβουο, αστείο, έξυπνο. Αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ, προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορεί να πάει ούτε καν για άλλες δύο παρόμοιες ταινίες. Και όπως λένε και τα ψαράκια στο τέλος του Finding Nemo "Yeah, we made it!!!!!! Now what?" Συμφωνω αγαπητε σε οτι γραφεις και το εθεσες πολυ επιτυχημενα στο διπλανο θρεντ της ενοτητας, "η ταινια ειναι ο τελευταιος ασσος στο μανικι της μαρβελ και μολις τον επαιξε" 3 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε Και το μέλλον δεν είναι σίγουρα ευοίωνο γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο και έχει χτίσει έναν αχταρμά με ασαφές continuity που δεν φαίνεται που το πάει τελικά, γιατί οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες πέφτουν σαν τις μύγες και τα μεγαλόπνοα projects όπως το Blade φαντάζουν σίγουρες αποτυχίες και στην τελική κανείς δε νοιάζεται πλέον για τους χαρακτήρες που φέρνει στην οθόνη (ενδιαφέρει κανέναν ο αδιάφορος Captain America-Falcon, ή Captain Marvel ή ο κινέζος υπερήρωας?). Κατι ακουγεται για Galactus και Dr. Doom. Ιδωμεν. Ι Επεξ/σία 27 Ιουλίου από hexenlord 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Waiss είπε Από τον Tarantino το έφαγε το κράξιμο; γενικα δεν ξερει να σχεδιαζει, δεν ειναι μονο τα ποδια.. 5 ώρες πριν, tutuyo είπε Αλήθεια είναι αυτό Παρόλαυτα μαγκιά του που με ένα Spiderman knock off , βγάζει εκατομμύρια. Τι σου κάνει μια καλή ιδέα... δεν ειναι μονο ο DP, o oποιος αν θυμαμαι καλα, δεν ξεκινησε καν ως αντιγραφη του SM, καποιον αλλο ηρωα ειχε κοπιαρει. Yπαρχει η ιστορια της προελευσης του ονλινε. το κωμικοτραγικο ειναι οτι ηταν το golden boy της κομικ βιομηχανιας στην περιοδο του 90. Αυτο επειδη εφερε κατι καινουργιο με το στυλ και την αισθητικη του τοτε, και το κοπαδι ετρεχε σαν τρελο να αγορασει τα κομιξ του (speculative επενδυση κανανε). Δηλαδη και χωρις το DP, ηταν ηδη μεγαλο ονομα στον χωρο, μαλιστα ειχε ιδρυσει και το δικο του ανεξαρτητο κομικ στουντιο. Απλα τωρα η τεχνη του χλευαζεται, οχι οτι δεν εχει ταλεντο, αλλα ηταν αυτοδιδακτος και δεν εχει καλη τεχνικη. συν οτι ειναι τεμπελης. αν δεις κατι βιντεος που ανεβαζε στα σοσιαλ, σχεδιαζε ενω οδηγουσε για να προλαβει την καθυστερημενη παραδοση του κομικ. γενικα στην ζωη αν εισαι μετριοτητα αλλα σταθεις τυχερος, γινεσαι επιτυχημενος. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, KilliK είπε δεν ειναι μονο ο DP, o oποιος αν θυμαμαι καλα, δεν ξεκινησε καν ως αντιγραφη του SM, καποιον αλλο ηρωα ειχε κοπιαρει. Yπαρχει η ιστορια της προελευσης του ονλινε. τον deathstroke δεν εχει "κοπιαρει"? Επεξ/σία 28 Ιουλίου από omghi2u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 9 ώρες πριν, omghi2u είπε τον deathstroke δεν εχει "κοπιαρει"? ναι μπραβο τον Deathstroke, ο οποιος ομως ηταν αντιγραφη του Taskmaster της Μarvel. Ο κλεψας του κλεψαντος ηταν τοτε στα κομιξ, αρκει φυσικα να μην ησουν καποιο μικρο ανεξαρτητο στουντιο, αλλιως οι δυο μεγαλοι εκδοτικοι οικοι θα σε ξεσχιζαν στις μηνυσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ok, κατά τη γνώμη μου είναι η χειρότερη από τις τρεις ταινίες, με την πρώτη κλασικά ως την καλύτερη. Ο Ryan συνεχίζει να παίζει τον ρόλο που μάλλον γεννήθηκε να παίζει και ο Hugh εννοείται ότι τα σπάει σαν Wolverine. Άμα εξαιρέσεις αυτά τα δύο, που για κάποιους μάλλον είναι αρκετά, η ποιότητα του γραψίματος είναι κάτω του μετρίου. Μέχρι και τα αστεία, ζήτημα να γέλασα δυνατά δύο φορές και μιλάμε για τον merc with the mouth. Γενικά το story ήταν κακό. Όσο για τα cameos, ειλικρινά μόνο ένα μου είπε κάτι. Τα ρέστα όμως για το κράξιμο που έριξε στην Disney για την ξεφτίλα τους. Δεν νομίζω ότι θα την ξαναέβλεπα ποτέ. ps. Ο Deadpool ήταν από πάντα στο top 3 για μένα από comics. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από {TDi}Dj2k..infc 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Την είδα και εγώ εχθές. Εγώ και η παρέα μου γελούσαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Η ιστορία είναι ένα ατελείωτο fan service, με μπόλικη καφρίλα και κράξιμο. Κατά τα άλλα σοβαρότης 0 Θέλω και συνέχεια. 😂 Επεξ/σία 28 Ιουλίου από panther_512 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Τι είδαμε πάλι χθες!!!!!!! Τι ταινιάρα ήταν αυτή? Πόσο απολαυστική? Και μιλάμε για τη πρωτη ταινία που βλέπω με τοσο ρηχό σενάριο που τη βαθμολογώ άνετα με πάνω απο 9. Γιατι απλά δεν ειχε καμια σημασία το σενάριο και αυτη ειναι η επιτυχία της. Ο σκοπός ειναι να διασκεδάσει ο κόσμος με το απιστευτο χιούμορ του Deadpool και τη γνωστή άγρια παρουσία του Wolverine, οι οποίοι φαινεται οτι το διασκεδάζουν και οι ίδιοι. Συνεχόμενες μάχες, ταχύτητα, ατάκες δεν άφηναν τον κόσμο να ησυχάσει. Δεν υπήρχε περιπτωση να αγγιξει καποιος κινητό έστω και για ένα δεπτερόλεπτο. Εννοείται πολλές αναφορές στους xmen, πολλές παρουσίες, εκπλήξεις. Σενάριο μηδέν, ταινία του 10. Θα τη βλέπω και θα τη ξαναβλέπω για πάντα γιατι απλά οι άνθρωποι ηξεραν τι έκαναν. Εννοειται πως η ταινία απευθήνεται σε φαν όχι τοσο των κομιξ οσο των ταινιών που έχουν βγει ως τωρα. Μπράβο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου ‘Deadpool & Wolverine’: All The Box Office Records Broken 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Lotof είπε ‘Deadpool & Wolverine’: All The Box Office Records Broken Καλά το marketing/promotion ήταν τρελό, καμια σχέση με τις προηγούμενες ταινίες. Δεν νομίζω να έχω δει τόσα πολλά teasers/trailers για ταινία. Το καλο είναι ότι παίζει να δούμε περισσότερες R ταινίες, αλλα tbh, λίγο με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σκοπό να βγάλει η Disney. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: λίγο με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σκοπό να βγάλει η Disney. Deadpool 4? a.k.a Deadpool and Wolverine 2? Άντε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, το ξέρεις ότι μας παρακολουθεί όλος ο κόσμος, Disney execs included. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από panther_512 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 4 hours ago, pontez2 said: Σενάριο μηδέν Κακά τα ψέματα, χώραγε σενάριο της "προκοπής" σε μια ταινία με τόση καφρίλα/cameos/κτλπ? Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να το υλοποιήσει κάποιος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, Thresh είπε Κακά τα ψέματα, χώραγε σενάριο της "προκοπής" σε μια ταινία με τόση καφρίλα/cameos/κτλπ? Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να το υλοποιήσει κάποιος. Ειτε χωραγε είτε οχι, δε με ενοχλει καθόλου οπως έγραψα. Η ταινία σπέρνει χωρις να έχει καν σενάριο. Απλά μου κάνει εντυπωση που απαντάς σε εμένα και οχι στον πιο πάνω που θεωρει τη ταινία χειροτερη απο τις 3, ακριβως λογω του σεναρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 hour ago, pontez2 said: Απλά μου κάνει εντυπωση που απαντάς σε εμένα και οχι στον πιο πάνω που θεωρει τη ταινία χειροτερη απο τις 3, ακριβως λογω του σεναρίου. Παίρνω assist με αφορμή το post σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Συμφωνώ απόλυτα με τις βαθμολογίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα