Προς το περιεχόμενο

Deadpool 3 (MCU, 2024)

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και το gotg 3 ήταν τιμιοτατο αλλά και το homecoming το τρίτο Spiderman. Οι υπόλοιπες ψηλό χάλια με το κινέζικο να βλέπετε ευχάριστα στο δεύτερο μισό τουλάχιστον. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ειχε παρα πολλη wokιλα, cringe ατακες, και πολυ προβλεψιμο.

Τα 2 πρωτα τα λατρεψα, αλλα στο endgame ειπα τελος η marvel για μενα.

Το μόνο αρνητικό που είχε ήταν ότι υποχρεώθηκαν σε time travel για να καταλήξουν σε happy ending.

• Like 2
  • Thanks 1

Γενικά το time travel, τα παράλληλα σύμπαντα κτλ χαλάνε οτιδήποτε "δραματικό" συμβαίνει καθώς εύκολα μπορεί να αναιρεθεί την επόμενη στιγμη. Εξαίρεση για εμένα ήταν το τελευταίο Spiderman καθώς ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε και τους 3 Spiderman μαζί, ενώ παράλληλα δόθηκε και η ευκαιρία στον Andrew να "εξιλεωθεί" σώζοντας την MJ.

Anyway το Deadpool θα το δω περισσότερο για τον χαβαλέ καθώς δεν περιμένω κάτι παραπάνω και φυσικά για τον Jackman αν και φοβάμαι πως όσο και αν μου αρέσει θα τον δούμε ξανά και ξανά στους επόμενους Avengers να κουβαλάει την Marvel.

• Like 4

Δεν ξέρω αν το Deadpool 3 θα είναι αξιοπρεπές, αλλά σίγουρα δεν θα έχει το χάλι και τον τόνο των άλλων πρόσφατων  παραγωγών της Disney. Είναι ένα project που έδωσε έγκριση και οριοθέτησε ο Bob Chapek, ο προσωρινός πρώην πρόεδρος της Disney, ο οποίος προσπάθησε να στρίψει την Disney πίσω στις επιτυχίες του 2008-2017. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε πράσινο φως στα Andor και Inside Out 2, δηλαδή από τα λίγα μη woke project της Disney τα τελευταία χρόνια.

Απολαύστε το, γιατί μετά τον διωγμό του Chapek, δεν υπάρχουν πλέον άλλα project της Disney σε στυλ της περασμένης δεκαετίας με υπερήρωες στον ορίζοντα.

• Like 2
  • Confused 1

Το ειδα χτες βραδυ.

Μπορω να πω χωρις υπερβολες πως ειναι μακραν η καλυτερη superhero movie ολων των εποχων.

Σε ενα village dolby atmos γεματο μεχρι και την τερμα μπροστα δεξια θεση, δε σταματαγαμε να γελαμε.

Ατακες, καφριλες, χιουμορ απο αλλο πλανητη. Ειχα χρονια να γελασω τοσο σε ταινια.

Σωστο fan service, καμια σχεση με την αποτυχια της τελευταιας τριλογιας star wars.

Εκραζε ασταματητα Wokίλα και πολιτικη ορθοτητα.

Τα cameo μας αφησαν με το στομα ανοιχτο. (Προσοχη μη δειτε κανα σποιλερ).

Γενικα τρομερο tribute που προσπαθησε να αναστησει την Marvel και το καταφερε με τρομερη επιτυχια.

Απο εμενα 9/10.

Ειχα να ευχαριστηθω ταινια στο σινεμα τοσο πολυ απο top gun maverick.

• Like 9
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τίποτα δε μας είχε προετοιμάσει για όσα έγιναν !!!!!!! Απίστευτη ταινία που δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς με τα τόσα cameo, ήρωες τις Marvel που συμμετέχουν, ατάκες, ακόμα και σκηνές που απλά ο ήρωας κάνει μία κίνηση και σε στέλνει με εγκεφαλικό(όταν περιμένεις χρόνια ολόκληρα για αυτό το παθαίνεις!!!!!)  . Δεν υπάρχει αυτή η ταινία !!!!!!!!!!! 😀

Επεξ/σία από IcemanGr71

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω δει στο metacritic ενα "ωραιοτατο" 55αρι και ειχα απογητευτει....με "βριζουν" και απο που ειμαι μικρος και αθωος...λεω αστο δεν ξαναμιλαω στο τοπικ, μην μου λετε τωρα πως ειναι καλο...δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, panagiotis54 said:

παιδια εχω δει στο metacritic ενα "ωραιοτατο" 55αρι και ειχα απογητευτει....με "βριζουν" και απο που ειμαι μικρος και αθωος...λεω αστο δεν ξαναμιλαω στο τοπικ, μην μου λετε τωρα πως ειναι καλο...δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον

Σου λέω απλά ότι θα σου έρθει εγκεφαλικό γιατί πολύ απλά ΔΕΝ περιμένεις καν, δεν το φανταζόσουν καν τι γίνεται. 

Ευτυχώς που στο imdb δεν αναφέρουν τους ηθοποιούς που παίζουν!!!!! Αυτό θα ήταν MEGA spoiler !!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Thanks 1

8.3 στο IMDB απο 11 χιλιαδες ατομα βλεπω να μενει καπου στο 7.5 μολις σταματησουν τα 10αρια απο τους φανατικους. Και 55 στο metacritic που ειναι πολυ λιγο. 

Το endgame παραδειγμα εχει 8.3 στο imdb απο 1.3 εκατομμυρια ατομα και 78 στο metacritic. Με λιγα λογια fun το deadpool αλλα χωρις ουσια με αυτα που βλεπω. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Arkin said:

8.3 στο IMDB απο 11 χιλιαδες ατομα βλεπω να μενει καπου στο 7.5 μολις σταματησουν τα 10αρια απο τους φανατικους. Και 55 στο metacritic που ειναι πολυ λιγο. 

Το endgame παραδειγμα εχει 8.3 στο imdb απο 1.3 εκατομμυρια ατομα και 78 στο metacritic. Με λιγα λογια fun το deadpool αλλα χωρις ουσια με αυτα που βλεπω. 

Φίλε μου μόνο αν είσαι fun της Marvel μπορείς στη ουσία να καταλάβεις και να νοιώσεις τι πραγματικά γίνεται. Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες γεγονότα στη ταινία που ένας απλός θεατής δεν θα καταλάβει, αλλά για ένα Μαρβελάκια θα ήταν εγκεφαλικό!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...