pinakas0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Πιο βαρύ και από μπετονιέρα. Καλύτερα KAS η NOD. Γνώμη μου φυσικά...
phoenix67 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, avacan23 είπε μπαινεισ στο paypal επιλέγεισ ενεργείς συνδρομές και ακυρώνεις την πληρωμή.αν και προτιμώ το Kaspersky είναι πολύ καλό πρόγραμμα και ελαφρύ για windows. To vpn αν δεν έχει πολλούς σέρβερ δεν αξίζει οπότε μακριά απο τα συνοδευτικά vpn προγραμμάτων antivirus https://www.skroutz.gr/s/27198820/BitDefender-Total-Security-για-1-Συσκευή-και-2-Έτη-Χρήσης-Ηλεκτρονική-Άδεια.html δεν αγοραστηκε μεσω πευπαλ,αλλα μεσω καρτας.
Tigio13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, phoenix67 είπε Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη πληρωμη απο το bitdefender?Η συνδρομη πλησιαζει στο τελος της και δε θελω να μου τραβηξει χρηματα... Λοιπόν μπήκα στη σελίδα του bitdefender από pc και συνδέθηκα. Κάπου αριστερά γράφει ο λογαριασμός μου (κάτι τέτοιο). Πάτησα εκεί και μετά βρήκα τις συνδρομές μου. Πατώντας βλέπεις αν είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη χρέωση και την απενεργοποιείς. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε pc για να στα πω ακριβώς. Αν έχεις πάλι θέμα και δεν το βρίσκεις γράψε να στα πω ακριβώς τα βήματα.
xippotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, staman007 είπε Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με τον τίτλο ότι πρόκειται για συνδρομή δύο ημερών με ΜΟΝΟ 14,99€; Κ γώ έτσι όπως το έλεγε, αλλά μετά σκέφτηκα «δυο μέρες μόνοοοοοο;;;» Που λέει κ το τραγούδι
Rattlehead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, pinakas0 είπε Πιο βαρύ και από μπετονιέρα. Καλύτερα KAS η NOD. Γνώμη μου φυσικά... Πιο ελαφρυ πεθαίνει. Το έχω σε i5-420 χωρίς κανένα κολλημα Εκεί που γονατίζει είναι αν ανοίξεις virtual machine, όπου το Bitdefender host server, χρησιμοποιεί Στα κόκκινα τη cpu και τη μνημη 2
pinakas0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Rattlehead είπε Πιο ελαφρυ πεθαίνει. Το έχω σε i5-420 χωρίς κανένα κολλημα Εκεί που γονατίζει είναι αν ανοίξεις virtual machine, όπου το Bitdefender host server, χρησιμοποιεί Στα κόκκινα τη cpu και τη μνημη Ούτε καν... άλλο antivirus έχεις κάνει install 😄
lsk1977 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, phoenix67 είπε Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη πληρωμη απο το bitdefender?Η συνδρομη πλησιαζει στο τελος της και δε θελω να μου τραβηξει χρηματα... https://central.bitdefender.com/home Κανεις login και πατάς πάνω αριστερά στις 3 γραμμές. Μετά πατάς συνδρομές.
phoenix67 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, lsk1977 είπε https://central.bitdefender.com/home Κανεις login και πατάς πάνω αριστερά στις 3 γραμμές. Μετά πατάς συνδρομές. Εκανα Login,αλλα δε βλεπω πουθενα γραμμες πανω αριστερα... 10 ώρες πριν, Tigio13 είπε Λοιπόν μπήκα στη σελίδα του bitdefender από pc και συνδέθηκα. Κάπου αριστερά γράφει ο λογαριασμός μου (κάτι τέτοιο). Πάτησα εκεί και μετά βρήκα τις συνδρομές μου. Πατώντας βλέπεις αν είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη χρέωση και την απενεργοποιείς. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε pc για να στα πω ακριβώς. Αν έχεις πάλι θέμα και δεν το βρίσκεις γράψε να στα πω ακριβώς τα βήματα. Ναι εξακολουθω να εχω θεμα,αν μπορεις να βοηθησεις θα το εκτιμουσα.Εχω win 8.1.
Rattlehead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, pinakas0 είπε Ούτε καν... άλλο antivirus έχεις κάνει install 😄 Το χρησιμοποιώ από το 2010. Επισης ο επεξεργαστής που σου είπα είναι 8 χρόνων επεξεργαστής. Με ssd και πάνω από 8gb μνήμη, βάζεις το Bitdefender άνετα. Αν έχεις δεδομένα αντίθετα, στείλε ένα screenshot από τους πόρους που τραβάει να μας δειξεις
MasterX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Ξερουμε πότε ακριβώς λήγει; Δεν νομίζω να είμαι σπίτι πριν τις 12:00.. θα το προλάβω;
greekn1c Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Το χρησιμοποιώ από το 2010. Επισης ο επεξεργαστής που σου είπα είναι 8 χρόνων επεξεργαστής. Με ssd και πάνω από 8gb μνήμη, βάζεις το Bitdefender άνετα. Αν έχεις δεδομένα αντίθετα, στείλε ένα screenshot από τους πόρους που τραβάει να μας δειξεις Είναι πολύ ελαφρύ antivirus όντως. Το δουλέυω σε acer 9 χρονών με i5 3230m, ssd & 4gb ram και δεν έχω κανένα θέμα τόσα χρόνια. 1
iparou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Όπως είπε και άλλος φίλος παραπάνω, είχα την εντύπψση ότι ο Defender πλέον αρκεί και περισσεύει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι που μου διαφεύγει, ας το πει. Sorry για το Off Topic. 1
george1994 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ προτιμώ Malwarebytes Anti-malware Premium μαζί με το Defender. Υπάρχει lifetime κλειδί με 8.45€.
nek4d Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, george1994 είπε Εγώ προτιμώ Malwarebytes Anti-malware Premium μαζί με το Defender. Υπάρχει lifetime κλειδί με 8.45€. Υπαρχει και με 7.50 εως 9 ευρω για 2 lifetime κλειδια Malwarebytes, αλλα ολα αυτα τα κλειδια ειναι παρανομα (απο key generators που αν ψαξεις προσεκτικα χωρις να καλλησεις ιο πχ σε κανα virtual machine, μπορεις και εσυ να παραγεις "απεριοριστα" τετοια κλειδια) και αργα η γρηγορα καποια στιγμη τα εντοπιζουν και τα μπλοκαρουν και σου λενε στειλε αποδειξη αγορας αν αμφιβαλλεις κλπ κλπ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από nek4d
gorg45 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω τι κανω ειναι φτιαχνω ανα 90 ημερες εδω ενα νεο account https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-90-day-trial-opt/index.html και παιρνεις για 90 μερες το total security αλλα χωρις vpn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα