Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, avacan23 είπε

μπαινεισ στο paypal επιλέγεισ ενεργείς συνδρομές και ακυρώνεις την πληρωμή.αν και προτιμώ το Kaspersky είναι πολύ καλό πρόγραμμα και ελαφρύ για windows.

To vpn αν δεν έχει πολλούς σέρβερ δεν αξίζει οπότε μακριά απο τα συνοδευτικά vpn προγραμμάτων antivirus

https://www.skroutz.gr/s/27198820/BitDefender-Total-Security-για-1-Συσκευή-και-2-Έτη-Χρήσης-Ηλεκτρονική-Άδεια.html

spacer.png

δεν αγοραστηκε μεσω πευπαλ,αλλα μεσω καρτας.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη πληρωμη απο το bitdefender?Η συνδρομη πλησιαζει στο τελος της και δε θελω να μου τραβηξει χρηματα...

Λοιπόν μπήκα στη σελίδα του bitdefender από pc και συνδέθηκα. Κάπου αριστερά γράφει ο λογαριασμός μου (κάτι τέτοιο). Πάτησα εκεί και μετά βρήκα τις συνδρομές μου. Πατώντας βλέπεις αν είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη χρέωση και την απενεργοποιείς. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε pc για να στα πω ακριβώς. Αν έχεις πάλι θέμα και δεν το βρίσκεις γράψε να στα πω ακριβώς τα βήματα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, staman007 είπε

Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με τον τίτλο ότι πρόκειται για συνδρομή δύο ημερών με ΜΟΝΟ 14,99€; :D

Κ γώ έτσι όπως το έλεγε, αλλά μετά σκέφτηκα  «δυο μέρες μόνοοοοοο;;;» Που λέει κ το τραγούδι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Πιο βαρύ και από μπετονιέρα. Καλύτερα KAS η NOD. Γνώμη μου φυσικά...

Πιο ελαφρυ πεθαίνει. Το έχω σε i5-420 χωρίς κανένα κολλημα

Εκεί που γονατίζει είναι αν ανοίξεις virtual machine, όπου το Bitdefender host server, χρησιμοποιεί Στα κόκκινα τη cpu και τη μνημη

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Πιο ελαφρυ πεθαίνει. Το έχω σε i5-420 χωρίς κανένα κολλημα

Εκεί που γονατίζει είναι αν ανοίξεις virtual machine, όπου το Bitdefender host server, χρησιμοποιεί Στα κόκκινα τη cpu και τη μνημη

Ούτε καν... άλλο antivirus έχεις κάνει install 😄

Δημοσ.
15 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη πληρωμη απο το bitdefender?Η συνδρομη πλησιαζει στο τελος της και δε θελω να μου τραβηξει χρηματα...

https://central.bitdefender.com/home Κανεις login και πατάς πάνω αριστερά στις 3 γραμμές. Μετά πατάς συνδρομές.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

https://central.bitdefender.com/home Κανεις login και πατάς πάνω αριστερά στις 3 γραμμές. Μετά πατάς συνδρομές.

Εκανα Login,αλλα δε βλεπω πουθενα γραμμες πανω αριστερα...

10 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Λοιπόν μπήκα στη σελίδα του bitdefender από pc και συνδέθηκα. Κάπου αριστερά γράφει ο λογαριασμός μου (κάτι τέτοιο). Πάτησα εκεί και μετά βρήκα τις συνδρομές μου. Πατώντας βλέπεις αν είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη χρέωση και την απενεργοποιείς. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε pc για να στα πω ακριβώς. Αν έχεις πάλι θέμα και δεν το βρίσκεις γράψε να στα πω ακριβώς τα βήματα. 

Ναι εξακολουθω να εχω θεμα,αν μπορεις να βοηθησεις θα το εκτιμουσα.Εχω win 8.1.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Ούτε καν... άλλο antivirus έχεις κάνει install 😄

Το χρησιμοποιώ από το 2010.

Επισης ο επεξεργαστής που σου είπα είναι 8 χρόνων επεξεργαστής. 

Με ssd και πάνω από 8gb μνήμη, βάζεις το Bitdefender άνετα. 

Αν έχεις δεδομένα αντίθετα, στείλε ένα screenshot από τους πόρους που τραβάει να μας δειξεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Το χρησιμοποιώ από το 2010.

Επισης ο επεξεργαστής που σου είπα είναι 8 χρόνων επεξεργαστής. 

Με ssd και πάνω από 8gb μνήμη, βάζεις το Bitdefender άνετα. 

Αν έχεις δεδομένα αντίθετα, στείλε ένα screenshot από τους πόρους που τραβάει να μας δειξεις

Είναι πολύ ελαφρύ antivirus όντως. Το δουλέυω σε acer 9 χρονών με i5 3230m, ssd & 4gb ram και δεν έχω κανένα θέμα τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και άλλος φίλος παραπάνω, είχα την εντύπψση ότι ο Defender πλέον αρκεί και περισσεύει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι που μου διαφεύγει, ας το πει. Sorry για το Off Topic.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, george1994 είπε

Εγώ προτιμώ Malwarebytes  Anti-malware Premium μαζί με το Defender. Υπάρχει lifetime κλειδί με 8.45€.

Υπαρχει και με 7.50 εως 9 ευρω για 2 lifetime κλειδια Malwarebytes, αλλα ολα αυτα τα κλειδια ειναι παρανομα (απο key generators που αν ψαξεις προσεκτικα χωρις να καλλησεις ιο πχ σε κανα virtual machine, μπορεις και εσυ να παραγεις "απεριοριστα" τετοια κλειδια) και αργα η γρηγορα καποια στιγμη τα εντοπιζουν και τα μπλοκαρουν και σου λενε στειλε αποδειξη αγορας αν αμφιβαλλεις κλπ κλπ

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...