sdragon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ πάλι μια χαρά βρίσκω την τιμή. Η τιμή της εδώ που βρίσκομαι είναι φυσιολογική αρκεί να έχει καλούς drivers. Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να κυκλοφορήσει όποτε φοβάμαι ότι ειδικά σε dx12 δεν θα δουλεύει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 XeSStike η Intel αν θα αγοράσει ο Μήτσος και ο Τάκης την Arc A770. Θα την βάζει σε έτοιμα build μέσω των συνεργασιών που έχει με Dell, Lenovo, HP κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βλεπω πολλους που κανουν συγκρισεις με τη 3060 και λενε οτι για 50€ παραπανω θα προτιμουσαν τη 3060 λογω drivers και αξιοπιστιας. Για δειτε το λιγο αλλιως,κατεβειτε 1 σκαλοπατι και δειτε ποσο εχει η 3050 (330€). Αυτος που ειχε σκοπο να παρει 3050 γιατι δεν του εφταναν να παρει 3060 μηπως τωρα θα "ρισκαρει" για μια A770; Εγω τουλαχιστον αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε 3050 και A770 θα προτιμουσα την Α770. Tωρα για τους drivers ναι ειναι ακομα νωρις ,μπορει να μην ειναι τελειοι αλλα θεματα με τους drivers εχουν και οι AMD και δεν βλεπω να πτοουνται καποιοι. Ειναι αστειο να εχεις AMD GPU και να κουνας το δαχτυλο για τους drivers για μια σειρα gpu που κανει τη πρωτη της προσπαθεια με τη 1η γενια. Ειναι ικανοι να παρουν το εκτρωμα 6500xt για να "παινέψουν το σπιτι μη πεσει και τους πλακωσει". Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Βλεπω πολλους που κανουν συγκρισεις με τη 3060 και λενε οτι για 50€ παραπανω θα προτιμουσαν τη 3060 λογω drivers και αξιοπιστιας. Για δειτε το λιγο αλλιως,κατεβειτε 1 σκαλοπατι και δειτε ποσο εχει η 3050 (330€). Αυτος που ειχε σκοπο να παρει 3050 γιατι δεν του εφταναν να παρει 3060 μηπως τωρα θα "ρισκαρει" για μια A770; Εγω τουλαχιστον αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε 3050 και A770 θα προτιμουσα την Α770. Tωρα για τους drivers ναι ειναι ακομα νωρις ,μπορει να μην ειναι τελειοι αλλα θεματα με τους drivers εχουν και οι AMD και δεν βλεπω να πτοουνται καποιοι. Ειναι αστειο να εχεις AMD GPU και να κουνας το δαχτυλο για τους drivers για μια σειρα gpu που κανει τη πρωτη της προσπαθεια με τη 1η γενια. Ειναι ικανοι να παρουν το εκτρωμα 6500xt για να "παινέψουν το σπιτι μη πεσει και τους πλακωσει". Αυτό ακριβώς όσον αφορά τους drivers. Ολόκληρη AMD που είναι χρόνια στο χώρο και ακόμα δεν ξέρει να βγάζει σωστούς drivers. Εκεί όμως δεν ανοίγει ρουθούνι γιατί AMD και μας τρέχουν τα σάλια. Τώρα όσον αφορά την κάρτα, μια χαρά είναι η τιμή της αλλά και εγώ με την σειρά δεν θα την προτιμούσα όχι λόγω drivers αλλά επειδή είναι η πρώτη απόπειρα της Intel σε GPUs προτιμώ να περιμένω 2-3 γενιές να δω πως θα πάει σε υποστήριξη από developers κ.τ.λ. και εφόσον βεβάια συνεχίσει να βγάζει GPUs και να τις υποστηρίζει. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από maniacos93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στα 250 € το συζηταμε, 350 οχι με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bringmevictims Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, hammerd είπε Μακάρι να είναι κάτι σοβαρό να σπάσει το δίπολο... Κάτι είναι και αυτό για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Painmaker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Θα την αγοράσω για το νέο PC μου. Πάμε για Intel, βαρέθηκα AMD κι Nvidia με τις ακριβές τιμές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katanalwtis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 τρεχει crysis ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά επειδή σκέφτομαι να πάρω πισι αυτό το καιρό στα 400 ευρώ πιστεύω η επιλογή vfm είναι η radeon 6700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μακάρι να βγεί κάτι καλό και επιτέλους να ταρακουνήσει την αγορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Α580 λογικά θα κάνει γύρω στα 230 και αν κρίνουμε από τα σπεκς θα είναι κοντά στη 6600 .το θέμα είναι ότι στην Αμερική η 6600 έχει φτάσει στα 250. η τίμη στην ευρωπαϊκή αγορά δεν είναι πρόβλημα της κάθε ιντελ ή amd και δε το βλέπω να πέφτει το δολλάριο λογικά οι κάρτες της ιντελ θα έχουν σημαντικό ,πραγματικό price drop σε 6 μήνες. δεδομένου ότι τα πραγματικά next gen παιχνίδια είναι ελάχιστα , και ότι οι περισσότεροι έχουν τεράστιο backlog μια κάρτα σαν την Α580 μαζί με μια CPU τύπου 12100 θα είναι ότι πρέπει για budget gaming με πολύ καλές επιδόσεις σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmpYristis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Team Blue ftw. Άργησε να μπει στην αγορά και να αρμέξει χρήμα τότε που οι τιμές ήταν στον Θεό, την έβγαλε τώρα που οι τιμές άρχισαν να πέφτουν και οι μοναδικοί 2 ανταγωνιστές ετοιμάζουν νέα προιόντα. Λόγω νοοτροπίας Ιντέλας δεν νομίζω να ρίξουν εύκολα τις τιμές, ασχέτως ανταγωνισμού και reviews. Θα υποσχεθούν νέους drivers με +20% απόδοση κλπ κλπ στο Χ, Ψ δημοφιλές παιχνίδι, ίσως να αρχίσουν να δίνουν και μερικά παιχνίδια δώρο κι όλα καλά. Είναι Εβραίοι μεταφορικά και κυριολεκτικά στην τιμολόγηση (εργοστάσια στο Ισραήλ) και μόνο μετά από γερή σφαλιάρα θα ρίξουν τον αμανέ. Χειρότεροι κι από τον πέτσινο της πράσινης εταιρείας. Το καλό είναι ότι από πείσμα και λόγω της μεγάλης αναγνωριστιμότητας που έχει η Intel σαν brand δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω και οι εμπειρίες/τεχνολογίες που θα αναπτύξουν θα μεταφερθούν και στα cpu ώστε να δούμε αξιοπρεπή APU με καλά γραφικά έτσι ώστε και η AMD να πιεστεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις στα ενσωματωμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cre3p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Η intel έχει καταλάβει καλά το αγοραστικό κοινό της! Η κάρτα έχει RGB!!! Tέλος!! Που την αγοράζω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Βλεπω πολλους που κανουν συγκρισεις με τη 3060 και λενε οτι για 50€ παραπανω θα προτιμουσαν τη 3060 λογω drivers και αξιοπιστιας. Για δειτε το λιγο αλλιως,κατεβειτε 1 σκαλοπατι και δειτε ποσο εχει η 3050 (330€). Αυτος που ειχε σκοπο να παρει 3050 γιατι δεν του εφταναν να παρει 3060 μηπως τωρα θα "ρισκαρει" για μια A770; Εγω τουλαχιστον αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε 3050 και A770 θα προτιμουσα την Α770. Tωρα για τους drivers ναι ειναι ακομα νωρις ,μπορει να μην ειναι τελειοι αλλα θεματα με τους drivers εχουν και οι AMD και δεν βλεπω να πτοουνται καποιοι. Ειναι αστειο να εχεις AMD GPU και να κουνας το δαχτυλο για τους drivers για μια σειρα gpu που κανει τη πρωτη της προσπαθεια με τη 1η γενια. Ειναι ικανοι να παρουν το εκτρωμα 6500xt για να "παινέψουν το σπιτι μη πεσει και τους πλακωσει". Αν κάποιος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 3050 και αυτήν εν έτη 2022 τότε η καλύτερη επιλογή είναι η υπομονή ή μεταχειρισμένη 3060 ή να κόψει απο αλλού για καλύτερη gpu. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με 3050.Οπότε φαντάζομαι δεν είναι το πιο περιζήτητο “σκαλί” Εξάλλου εσύ πριν 3 βδομάδες μου έλεγες πως η 4070 θα έρθει στα 600 οπότε θεωρητικά η 4060 στα 450 οπότε πρέπει να είναι παντελώς άσχετος κάποιος να πάρει στα 400 arc. Σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Chocobo είπε Αν κάποιος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 3050 και αυτήν εν έτη 2022 τότε η καλύτερη επιλογή είναι η υπομονή ή μεταχειρισμένη 3060 ή να κόψει απο αλλού για καλύτερη gpu. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με 3050.Οπότε φαντάζομαι δεν είναι το πιο περιζήτητο “σκαλί” Εξάλλου εσύ πριν 3 βδομάδες μου έλεγες πως η 4070 θα έρθει στα 600 οπότε θεωρητικά η 4060 στα 450 οπότε πρέπει να είναι παντελώς άσχετος κάποιος να πάρει στα 400 arc. Σωστά ; Ουτε εγω ξερω καποιον γνωστο μου να θελει 3050, αλλα αν ψαξεις να δεις σε forums,skroutz Q/A υπαρχει πολυ κοσμος που θελει να φτιαξει ενα pc με 700ε. Σε αυτους απευθυνεται η 3050, σε αυτους που ειναι στα ορια για το αν θα παιξουν με την Intel UHD 770 η θα αγορασουν μια GPU που θα παιζει 1080p 50-60fps. Tα μεταχειρισμενα cpu/m/b,gpu για εμενα προσωπικα ειναι σαν να μην υπαρχουν. Εκτος αν τα εχει αγορασει καποιος δικο σου ανθρωπος και ξερεις τι χρηση εχει γινει, εχουν αποδειξη/εγγυηση και η τιμη τους ειναι τοσο δελεαστικη που φτανει το 50% της αξιας ως καινουριο. Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να κανει υπομονη και να περιμενει τις 4060 η να πεσουν κιαλο οι 3060. Δεν εχουν ομως ολοι υπομονη,υπαρχει κοσμος που λεει "τωρα εχω τα λεφτα τωρα θα τα παρω" και δεν τον νοιαζει αν σε 1-2 μηνες θα βγει ο 13700κ η 4060. Οσοι φιλοι με εχουν ρωτησει ποια gpu να παρουν τωρα που οι τιμες εχουν φτασει σε λογικα επιπεδα του εχω πει να περιμενουν 4060 4070 αναλογα με το αν θελουν να παιζουν 1080 2κ 4κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα