Προς το περιεχόμενο

Η Arc A770 GPU της Intel, κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου με τιμή $329 για να χτυπήσει την RTX 3060

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Mακάρι να πάει καλά.

Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός για την αγορά.

δεν υπάρχει ανταγωνισμός . Δε θα υπάρξει ουτε με την ιντελ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Arc A770 GPU της Intel, κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου με τιμή $329 για να χτυπήσει την RTX 3060 "

καλά, η ιντελ ας μην την χτυπήσει και πολύ και την τρέχουν στα αυτόφωρα και κρατητήρια, που να μπλέκεις τώρα.

να, τώρα που η ιντελ έβγαλε GPU έτσι θα πέφτουν οι τιμές:

57 minutes ago, makis269 said:

linus-linus-drop.gif

Επεξ/σία από eyw
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τότε η ισοτιμία €/$ θα έχει πάει στο 0,85 βάλε και +24% ΦΠΑ + 10% πληθωρισμό +15% φέσι, πάμε στα 548€ 🥶

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 6

59 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Μακάρι να βγούμε λάθος βέβαια γιατί Nvidia και AMD έχουν καβαλήσει το καλάμι, αλλά δε το βλέπω.

Η nvidia και η Amd εχουν καβαλήσει το καλάμι, αλλά η Intel που day one πουλάει στην ιδια την τιμή με τους άλλους που το έχουν καβαλήσει, οχι.....

Ειναι κατα τα άλλα που ο ανταγωνισμος(εδώ γελάμε)κανει καλό στην αγορά, γιαυτο και οι τιμές παντού εχουν πάρει την πάνω βόλτα.

• Like 5

18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η nvidia και η Amd εχουν καβαλήσει το καλάμι, αλλά η Intel που day one πουλάει στην ιδια την τιμή με τους άλλους που το έχουν καβαλήσει, οχι.....

Ειναι κατα τα άλλα που ο ανταγωνισμος(εδώ γελάμε)κανει καλό στην αγορά, γιαυτο και οι τιμές παντού εχουν πάρει την πάνω βόλτα.

Ναι, το μόνο που έλειπε από τον χώρο των GPU ήταν μία εταιρία που είναι 'εβραίος' γνωστή για το οτι ΔΕΝ έχει καβαλήσει το καλάμι!

Ιντελάρα οέ οέ

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στις τιμές και δε νομίζω να υπάρξει ποτέ.

Η Nvidia ορίζει την έναρξη των τιμών με msrp 1600$ στην top 4090 και θα ακολουθήσει η AMD με κάτι 

λιγότερο για την top 79xxXT, π.χ. 1500$. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχα οι μικρότερες κάρτες με κοντινές μεταξύ τους τιμές.

Η συγκεκριμένη κάρτα από την Intel δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτή την τιμή αλλά επιμένει να τιμολογήσει ισάξια με τους "συναγωνιστές" της.

Έχουν βολευτεί όλοι τους πουλώντας ακριβά hardware γιατί υπάρχει κοινό που μπορεί και το αγοράζει. 

Είπαμε καλό θα κάνει ο ανταγωνισμός αλλά όταν κυκλοφορήσει στην καλύτερη 400 ευρώ ποιο θα ανταγωνιστεί ακριβώς;Τις 3060 που είναι ήδη στα 400 ή τις 6600 που είναι στα 310;Αν έφτανε στα καταστήματα με το ψυχολογικό boost του 2 μπροστά θα βρισκόντουσαν πολλοί τολμηροί που θα την επέλεγαν.

Έπρεπε να είχε χαμηλοτερο MSRP.

Είπαμε ανταγωνισμός αλλά χρειάζεται και η σωστή τιμολόγηση (και το σωστό προϊόν) για να τον υποστηρίξεις.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, ακούω για τις ARC εδω και κάμποσο καιρό και μου ακούγεται λες και είσαι στις εποχές που είχες να διαλεξεις μεταξύ Matrox και ATI και εκει που ψάχνεσαι ξαφνικά σκάει είδηση ότι βγάζει νέα κάρτα η Cirrus Logic ! 🤣

"Όπως και οι ανταγωνιστές, έτσι και η Intel υπολογίζει τόσο στην τεχνητή νοημοσύνη όσο και στην υπολογιστική ισχύ. Η Arc A770 GPU υποστηρίζει το Xe Super Sampling (XeSS) "

XeSS ...όπως λέμε : XeSSε μέσα ? 🤣🤣

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Οκ μου μοιάζει κάπως απίθανο η εταιρία να έκανε έρευνα , να ρώτησαν Χ άτομα και απο τα αποτελέσματα να κατέληξαν πως η τιμή αυτή είναι ανταγωνιστική.

Ένα μικρό δείγμα είμαστε και εμείς εδώ και δεν βλέπω έστω έναν να είναι διατεθειμένος να αγοράσει.

Μάλλον για κάποιο λόγο θεωρούν πως έχουν το απίστευτο brand name και αυτό απο μόνο του θα μπουστάρει τις πωλήσεις.

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, Axelq είπε

Υπάρχει επίσης και η 6600 XT στα 350€ και η 6650 XT στα 400€ με επιδόσεις που πλησιάζουν την 3060ti.

Η Intel αν ήθελε να είναι ανταγωνιστική θα έπρεπε να παρουσιάσει την κάρτα κάτω από 300€.

Κυριολεκτικά αυτό γράφω στο σχόλιο μου... " Κάτω από 300 ευρώ "

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Toper Harley είπε

Κυριολεκτικά αυτό γράφω στο σχόλιο μου... " Κάτω από 300 ευρώ "

Πράγματι, φαίνεται ότι συμφωνείτε. Και εγώ επίσης.

Επεξ/σία από whoever81

Θα έλεγα Nvidia, κατά πολύ ανώτερη και με πείρα στο χώρο. Όποιος πάρει τώρα Intel θα XeSSTei στα bugs, ωχ όχι θα ευχαριστηθεί ήθελα να πω.

Μέχρι να ωριμάσει η ιντελ στις κάρτες θα περάσει αρκετός καιρός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...