Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας για νέο κινητό με βάση τις παρακάτω ανάγκες/περιορισμούς.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 1.000€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): web browsing, φωτογραφίες, εφαρμογές GPS μονοπατιών.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.9 - 6.7 αν είναι δυνατον flat και με την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια σε περιβάλλον με δυνατό ήλιο

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαβροχοποίηση, βέλτιστος λόγος οθόνης/σώμα, βέλτιστη λήψη σήματος wifi/4g

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Βασικό κριτήριο επιλογής είναι η καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας και συγκεκριμένα ύπαρξη βασικής/ultrawide/telephoto. Αδιάφορη η selfie και δευτερεύουσας σημασίας η ποιότητα video

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, αποκλειστικά. Διαφορετικά αν υπάρχει δυνατότητα 1 sim + 1 e-sim

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο το SD tray

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιάφορη η SD. Επιθυμητή εσωτερική χωρητικότητα 256GB ή παραπάνω

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αποκλειστικά android.

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Εννοείται αλλά προφανώς όχι σαν απόλυτο μέγεθος χωρητικότητας αλλά σαν αντοχή/διάρκεια

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα 2

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από xionias
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GATE123 είπε

7 ώρες πριν, MrRush είπε

S21-S22 Ultra

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρατηρώ οτι υπάρχει ομοφωνία προς S22 Ultra και το καταλαβαίνω.

Θέλω να ρωτήσω αν θα άξιζε  να βάλουμε και το Pixel 6 Pro στις προτάσεις ή αν έχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα έναντι των Samsung. Κυρίως στην κάμερα και  στην αυτονομία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xionias είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρατηρώ οτι υπάρχει ομοφωνία προς S22 Ultra και το καταλαβαίνω.

Θέλω να ρωτήσω αν θα άξιζε  να βάλουμε και το Pixel 6 Pro στις προτάσεις ή αν έχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα έναντι των Samsung. Κυρίως στην κάμερα και  στην αυτονομία.

Δεν θα άξιζε το pixel (και είμαι pixel owner και pixelάκιας γενικά) γιατί δεν έχει εγγύηση και 5G στην Ελλάδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xionias είπε

Εάν δεν σε ενδιαφέρει το 5g ,volte,wifi calling, εγγύηση και ανταλλακτικά τότε τη να πω.....

4 ώρες πριν, laserjesus είπε

Ζητάει αδιάβροχο οπότε τo OP φεύγει. Επίσημα P68 έχει μόνο στη TMobile.

Όλα έχουν μια σχετική πιστοποίηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όλα έχουν μια σχετική πιστοποίηση

Επίσημα δεν έχουν τίποτα και ούτε σε καλύπτει η εγγύηση. Δεν υπάρχει σχετική , τα OP ποτέ δεν είχαν IPXX 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, laserjesus είπε

Επίσημα δεν έχουν τίποτα και ούτε σε καλύπτει η εγγύηση. Δεν υπάρχει σχετική , τα OP ποτέ δεν είχαν IPXX 

Έχουν απλά όπως είπες επίσημη δεν έχουν.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Έχουν απλά όπως είπες επίσημη δεν έχουν.

Άμα είχαν θα το έγραψαν όπως γράφει της TMobile. Όποιος αισθάνεται άνετα τα βουτάει.. εγώ όχι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, laserjesus είπε

Άμα είχαν θα το έγραψαν όπως γράφει της TMobile. Όποιος αισθάνεται άνετα τα βουτάει.. εγώ όχι.

Δεν το γράφουν γιατί δεν είναι πιστοποιημένα.

Σε βαθμό να πέσει λίγο νερό η σε κάποια ψιλή βροχή δεν υπάρχει θέμα.

Τώρα εάν κάποιος θέλει να το βουτάει επειδή νομίζει ότι είναι αδιάβροχο εεε τότε τη να πω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...