nikossof Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κανεις τι φορτιστη χρειάζομαι γι αυτό το κινητό. Είναι παλιο, του 2009 , αλλά δε ξέρω τι βισμα χρειάζεται.
GATE123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανό κλπ) και θα σου πουν. Αν και το κόβω για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/10553504/Cablexpert-USB-2-0-to-micro-USB-Cable-Μαύρο-0-5m-CCP-AMBM-0-5M.html
nikossof Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Όχι δεν είναι ούτε το micro usb ούτε το type c. Τα δοκίμασα αλλά δεν
GATE123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά type c δεν είναι σίγουρα. Usb A ή Β αλλά υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Γι'αυτό σου είπα να πας κάπου
BadBoy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μήπως έχει κάποιο αυτοκόλλητο κάτω από τη μπαταρία για να δούμε ποιο μοντέλο είναι;
nikossof Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, BadBoy είπε Μήπως έχει κάποιο αυτοκόλλητο κάτω από τη μπαταρία για να δούμε ποιο μοντέλο είναι;
BadBoy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, nikossof είπε Δικό μου το σφάλμα, έπρεπε να κάνω καλύτερη διατύπωση, εννοούσα κάτω από τη μπαταρία επάνω στο τηλέφωνο. Αν είναι όντως Vertu πάντως, που ήταν το luxury brand της Nokia, δύσκολα τα πράγματα, μιας και μόνο μεταχειρισμένο μπορείς να βρεις και αυτό με μεγάλο κόστος. Έχω ισχυρή υποψία όμως ότι αυτό δεν είναι αυθεντικό Vertu, αλλά απομίμηση. Πρώτον είναι σε κακή κατάσταση και ξεβαμμένο, ενώ τα αυθεντικά ήταν από πραγματικό χρυσό, δέρμα και διαμάντια (εξού και η τιμή τους που ήταν πολλά χιλιάρικα). Δεύτερον έχει κινέζικα επάνω στη μπαταρία και τρίτον δε μπορώ να βρω μοντέλο mini. Αν είναι όντως κάποια μαϊμού, ακόμη και συμβατό να είναι με τον αυθεντικό φορτιστή, δε νομίζω ότι αξίζει.
nikossof Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Απομίμηση είναι σίγουρα. Τα vertu ήταν πανάκριβα! Το βισμα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.!!
chios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikossof είπε Απομίμηση είναι σίγουρα. Τα vertu ήταν πανάκριβα! Το βισμα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.!! https://www.ebay.co.uk/itm/253686754177 παίρνεις κάτι τέτοιο, κάποιο θα ταιριάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα