spysoumi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το go box 100 και το σετάρισα. Όλα καλά... Βέβαια το λείπαμε το fon c6 γιατί λείπουν σχεδόν όλες οι λειτουργίες του αλλά τι να κάνουμε... Άμα το πουλήσω θα το χαρεί κάποιος με φριτζμποξ και θα πάρω κι εγώ το αντίστοιχο gigaset.... Ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω το εξής πρόβλημα: Είχα voip γραμμή μέσω nova με έξτρα χρέωση αλλά καταργήθηκε λόγω μεταβολής σε ΕΟΝ. Η σύνδεση ήταν με κανονική τηλεφωνική συσκευή πάνω στη θύρα phone του modem. Μπορώ πλέον να πάρω ένα νούμερο voip από τις εταιρίες που υπάρχουν πχ intertelecom ή χρειάζεται κάτι επιπλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το VoIP νουμερο μπορεις να το παρεις ουτως ή αλλως και να το βαλεις όπου θέλεις. Τώρα δηλαδη δεν έχεις VoIP από Nova; Στις VDSL, VoIP τηλεφωνο δινουν και χωρις καμια εξτρα χρεωση. Επισης, δεν εχω καταλαβει ποιο είναι το πρόβλημα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μήπως εννοεί ότι είχε επιπλέον αριθμό VoIP και λογικά έξτρα χρέωση; Ρωτώ διότι αν είχε έναν αριθμό (άσχετα αν είναι TDM ή VoIP) δεν μπορεί να τον κάνει φορητότητα διότι αυτομάτως σταματά η σύνδεση, είτε αυτή είναι DSL είτε GPON (FTTH). Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι είχε και τι ακριβώς θέλει να κάνει. Χρειάζονται αναλυτικές πληροφορίες. Υπόψη το αν μπορεί να ρυθμισθεί ένας VoIP αριθμός (π.χ. Intertelecom που αναφέρθηκε) σε συσκευή παρόχου, εξαρτάται αν οι ρυθμίσεις σε αυτήν είναι κλειδωμένες ή όχι (συνήθως είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Μήπως εννοεί ότι είχε επιπλέον αριθμό VoIP και λογικά έξτρα χρέωση; Ρωτώ διότι αν είχε έναν αριθμό (άσχετα αν είναι TDM ή VoIP) δεν μπορεί να τον κάνει φορητότητα διότι αυτομάτως σταματά η σύνδεση, είτε αυτή είναι DSL είτε GPON (FTTH). Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι είχε και τι ακριβώς θέλει να κάνει. Χρειάζονται αναλυτικές πληροφορίες. Υπόψη το αν μπορεί να ρυθμισθεί ένας VoIP αριθμός (π.χ. Intertelecom που αναφέρθηκε) σε συσκευή παρόχου, εξαρτάται αν οι ρυθμίσεις σε αυτήν είναι κλειδωμένες ή όχι (συνήθως είναι). Ναι, είχα 2ο αριθμό ο οποίος ήταν voip με έξτρα χρέωση. Δε με νοιάζει να κάνω φορητότητα το νούμερο που μου είχε δώσει η nova απλά θέλω να έχω πάλι 2η γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα