spysoumi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Κατά πάσα πιθανότητα πάω στο Gigaset.... Καλή συνέχεια....
spysoumi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 @jkoukos @chios Καλημέρα, υπάρχει κάποια βάση dect που να παίρνει και rj11(για την σταθερή τηλεφωνία) και να παίρνει και ip τηλεφωνία αλλά και να δέχεται το fritz!fon c6(που είναι κι αυτό dect);;
jkoukos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 To Gigaset A690IP δέχεται PSTN τηλεφωνία (όπως ήδη έχω αναφέρει) και ταυτόχρονα SIP τηλεφωνία από κάποιον πάροχο. Δηλαδή μπορεί να συνδεθεί σε μία θύρα ΡΗΟΝΕ του ΖΤΕ χρησιμοποιώντας την τηλεφωνία αυτού και παράλληλα να ρυθμίσεις έναν VoIP αριθμό (π.χ. Intertelecom). To Fritz@Fon C6 μπορεί να συνδεθεί στην DECT βάση του A690IP κάνοντας χρήση ότι τηλεφωνία δουλεύει σε αυτή, αλλά με περιορισμούς.
laserjesus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Εγω εχω Yealink W76P , κανει register μέχρι 10 sip accounts , παίζει και openvpn. Μπαταρία άπειρες μερες και στη βάση του κανεις οσα θες register.
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, laserjesus είπε Εγω εχω Yealink W76P , κανει register μέχρι 10 sip accounts , παίζει και openvpn. Μπαταρία άπειρες μερες και στη βάση του κανεις οσα θες register. Πολύ καλό αλλά μόνο για VoIP, δεν κάνει για τον φίλο που θέλει και την pstn
laserjesus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, chios είπε Πολύ καλό αλλά μόνο για VoIP, δεν κάνει για τον φίλο που θέλει και την pstn Εάν εχει/βρει κωδικούς voip της nova δεν θα εχει θέμα , τωρα εαν θέλει οπωσδήποτε rj11 ναι Gigaset
spysoumi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Π.χ. με το Grandstream HT802 VoIP μπορώ να έχω και τον "σταθερό nova" και τον ip αριθμό(εννοείται με το fritz!fon c6 αφού τελικά κουμπώνει σε όλα τα bases με dect-gap λειτουργεία);;;
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, spysoumi είπε Π.χ. με το Grandstream HT802 VoIP μπορώ να έχω και τον "σταθερό nova" και τον ip αριθμό(εννοείται με το fritz!fon c6 αφού τελικά κουμπώνει σε όλα τα bases με dect-gap λειτουργεία);;; όχι
jkoukos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, spysoumi είπε Π.χ. με το Grandstream HT802 VoIP μπορώ να έχω και τον "σταθερό nova" και τον ip αριθμό(εννοείται με το fritz!fon c6 αφού τελικά κουμπώνει σε όλα τα bases με dect-gap λειτουργεία);;; Δεν έχει DECT το Grandstream, άρα η απάντηση είναι όχι. Τι κόλλημα έχεις φάει και παρόλο που σου λέμε ότι κάνει δουλειά το A690IP ρωτάς για άλλες συσκευές; Αν υπήρχε άλλη συσκευή θα σου την είχαμε αναφέρει (πέραν των Fritz, που ωστόσο το δικό σου 7581 δεν υποστηρίζει αναλογική τηλεφωνία).
spysoumi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Έχετε δίκαιο αλλά ψάχνω λύση ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το fon c6 το γιατί άμα το πω θα με πάρετε με τις πέτρες... Επειδή είναι άσπρο και με έπρηξε η γυναίκα ότι άμα βάλουμε το μαύρο θα χαλάσει το ντεκόρ. Θα μου πείτε μα το fon c6 κουμπώνει στο base του a690, ναι αλλά θα δώσω άδικα κάποια λεφτά(γιατι δεν θα χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο από το gigaset). Ναι εννοείται πως εάν δεν βρω άλλη λύση θα πάρω το a690 απλά θέλω να εξαντλήσω τις επιλογές μου. Εάν κουράζω(που κουράζω η αλήθεια είναι) απλά βρίστε με 🤐!!!
Λύση chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/27236637/Gigaset-Go-Box-100-DECT-Βάση-S30852-H2835-B101.html?from=catspan Αν αυτό είναι το πρόβλημα πάρε μόνο την βάση
spysoumi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/27236637/Gigaset-Go-Box-100-DECT-Βάση-S30852-H2835-B101.html?from=catspan Αν αυτό είναι το πρόβλημα πάρε μόνο την βάση Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Παρήγγειλα το Go Box 100 που μου πρότεινες. Ευχαριστώ και πάλι.
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, spysoumi είπε Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Παρήγγειλα το Go Box 100 που μου πρότεινες. Ευχαριστώ και πάλι. Για μένα καλύτερα να έπαιρνες το άλλο που έχει και τηλέφωνο μαζί, μπορεί κάποιος να θέλει να μιλήσει στη δεύτερη γραμμή, με ένα τηλέφωνο δεν θα μπορεί να γίνει αυτό.
spysoumi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, chios είπε Για μένα καλύτερα να έπαιρνες το άλλο που έχει και τηλέφωνο μαζί, μπορεί κάποιος να θέλει να μιλήσει στη δεύτερη γραμμή, με ένα τηλέφωνο δεν θα μπορεί να γίνει αυτό. Ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω..... Ποτέ δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα απλά επειδή έχει απεριόριστα προς όλους ίσος χρειαστεί καμιά φορά. Τον IP αριθμό μου γνωρίζουν όλοι. Τον πήρα επειδή είναι εύκολος και έχει πολύ καλές χρεώσεις εάν δεν έχεις απεριόριστα. Τώρα με τα απεριόριστα από τον ένα θα παίρνω στον άλλο θα με παίρνουν(δεν ακούστηκε ωραίο αυτό🤣)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα