Evangelos_GR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα, συνηθίζω να κάνω συχνά τεστ στο σύστημά μου και ένα από αυτά είναι η σελίδα της benchmark ( https://www.userbenchmark.com/ ). Μετά από καιρό καθώς γύρισα από σεζόν, έκανα ένα τεστ και η κάρτα μου είχε πολύ χαμηλό σκορ, των 134% ( Asus PRIME X570-P Performance Results - UserBenchmark ) ενώ κανονικά πρέπει να έχει 168%. Η δικιά μου την τελευταία φορά είχε 180%. Δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς με αυτά τα τεστ αλλά εγώ κάνω συχνά , τουλάχιστον για να ελέγχω το σύστημά μου. Το θέμα είναι ότι η κάρτα είναι νέα καθώς αλλάχτηκε από εγγύηση με λίγο παραπάνω κόστος από 2060. Και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθώς έλειπα σε σεζόν. Ξέρετε τί μπορεί να φταίει; Και είναι ακριβές αυτά τα τεστ; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Evangelos_GR
SabotazNic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 User benchmark. Μμμμαλιστα Τρέξε κάνα timespy από 3dmark 3
Evangelos_GR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε User benchmark. Μμμμαλιστα Τρέξε κάνα timespy από 3dmark Ααα κατάλαβα , εντάξει θα κάνω τεστ εκεί. Και θα επανέλθω μόλις ολοκληρωθεί.
Evangelos_GR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε User benchmark. Μμμμαλιστα Τρέξε κάνα timespy από 3dmark Να ρωτήσω είναι μόνο επι πληρωμή; Η υπάρχει και demo έκδοση; Μου λέει έχει στο steam αλλά όταν πάω έχει μόνο την έκδοση με πληρωμή. https://benchmarks.ul.com/3dmark#windows Αν είναι ένα σημαντικό εργαλείο οκ , να το βάλω στο πρόγραμμα , αλλά ρωτάω αν έχει δωρεάν να μπορώ να κάνω για τώρα την δουλειά μ
dsi44 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 βαλε καποια παιχνιδια με build in benchmark για να εισαι βεβαιος
Evangelos_GR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dsi44 είπε βαλε καποια παιχνιδια με build in benchmark για να εισαι βεβαιος Δλδ να τρέξω benchmark σε παιχνίδι έτσι; οκ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Evangelos_GR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα