Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυκατοικία 5 διαμερισμάτων, που πάθαμε "χοντρη" ζημιά στο κεντρικό φρεάτιο. Βούλωσε, και όλο το σβκ έτρεχα με αποφράξεις, Ε.ΥΔ.Α.Π., χαμός έγινε.
Τέλος πάντων, τώρα όλα είναι καλά. Η πολύτιμη βοήθεια που ήθελα από εσάς έχει ως εξής.

Τα διαμερίσματα:
Ισόγειο: 2 (στο ένα διαμένω + στο διπλανό, εσωτερικά, βρίσκεται το κεντρικό φρεάτιο που οδηγεί στο πεζοδρόμιο στο φρεάτιο της Ε.ΥΔ.Α.Π)
1ος: 1
2ος: 2

Τόσο ο άνθρωπος της εταιρείας που έκανε την απόφραξη-καθαρισμο, όσο και 4!!!! τεχνικοί τής Ε.ΥΔ.Α.Π. , είπαν ότι τη ζημιά την έκαναν μωρομαντηλα. Και όντως, το τί μωρομαντηλο έβγαλε ο άνθρωπος της εταιρείας, είναι απίστευτο!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου, Που τα πετάνε στη λεκάνη, και καταλήγουν σε φραγμούς.

Εν πάση περιπτώσει, στο ισόγειο εγώ, και στον 1ο οι γονείς μου. Η πολύτιμη βοήθεια που ήθελα από εσάς είναι κάποιος τρόπος να στήσω μυστική παγίδα για τα άλλα τρία διαμερίσματα, ώστε, την επόμενη φορά που κάποιος χρησιμοποιήσει το μωρομαντηλο στο καζανάκι, να έχω την απόδειξη.

Καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο είναι από δύσκολο έως αδύνατο, αλλά είπα να ανεβάσω ένα θέμα, διότι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, johnyb98 είπε

Πολυκατοικία 5 διαμερισμάτων, που πάθαμε "χοντρη" ζημιά στο κεντρικό φρεάτιο. Βούλωσε, και όλο το σβκ έτρεχα με αποφράξεις, Ε.ΥΔ.Α.Π., χαμός έγινε.
Τέλος πάντων, τώρα όλα είναι καλά. Η πολύτιμη βοήθεια που ήθελα από εσάς έχει ως εξής.

Τα διαμερίσματα:
Ισόγειο: 2 (στο ένα διαμένω + στο διπλανό, εσωτερικά, βρίσκεται το κεντρικό φρεάτιο που οδηγεί στο πεζοδρόμιο στο φρεάτιο της Ε.ΥΔ.Α.Π)
1ος: 1
2ος: 2

Τόσο ο άνθρωπος της εταιρείας που έκανε την απόφραξη-καθαρισμο, όσο και 4!!!! τεχνικοί τής Ε.ΥΔ.Α.Π. , είπαν ότι τη ζημιά την έκαναν μωρομαντηλα. Και όντως, το τί μωρομαντηλο έβγαλε ο άνθρωπος της εταιρείας, είναι απίστευτο!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου, Που τα πετάνε στη λεκάνη, και καταλήγουν σε φραγμούς.

Εν πάση περιπτώσει, στο ισόγειο εγώ, και στον 1ο οι γονείς μου. Η πολύτιμη βοήθεια που ήθελα από εσάς είναι κάποιος τρόπος να στήσω μυστική παγίδα για τα άλλα τρία διαμερίσματα, ώστε, την επόμενη φορά που κάποιος χρησιμοποιήσει το μωρομαντηλο στο καζανάκι, να έχω την απόδειξη.

Καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο είναι από δύσκολο έως αδύνατο, αλλά είπα να ανεβάσω ένα θέμα, διότι τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Σας ευχαριστώ!!

την αποφραξη, πόιος την πληρωσε ?

Δημοσ.

Όχι, ορθά και ξεκάθαρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το εν λόγω θέμα. 

Τρόπος απόδειξης επίσης δεν υπάρχει, ακομα και τρανταχτό παράδειγμα του στυλ να είστε 2 διαμερίσματα μόνο και εσεις να μην πετάτε οπότε σημαίνει ότι το κάνουν οι άλλοι, κάλλιστα μπορούν να αρνηθούν ότι πέταξαν και να πουν μέχρι και ότι τα πετάς εσύ και τους δουλεύεις. 

Την δαπάνη θα την πληρώσετε όλοι σύμφωνα με το καταστατικό. 

Μου έχει πει και υδραυλικός ότι τα μωρομαντιλα είναι από τα ελάχιστα που δεν διαλύονται σχεδόν καθόλου και προκαλούν εμφραξεις.

Συμβουλές. 

Αγοράστε κάποια υγρά συντήρησης αποχέτευσης τα οποία τα ρίχνετε στο κεντρικο φρεάτιο ανά τακτά διαστήματα και προκαλούν διάβρωση του οργανικου φορτίου. Περιέχουν θειικό οξύ, αν έχουν καλούς αναστολείς διάβρωσης θα γλιτώσετε ζημιές εκτός αν έχετε κάτι κεραμικές αποχετευσεις του 1900 που έμπαιναν σε κτίρια ακόμα και του 80. 

Η άλλη επιλογή σας είναι ειδικά υγρά με βακτήρια που επίσης διαλύουν κυρίως το λίπος αλλά από ότι λένε και τα υπόλοιπα κατάλοιπα, τρίχες χαρτί κτλ. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι πρέπει να βρείτε προϊόν για αποχετευση και όχι για βόθρο που συνήθως το γράφουν επάνω. Επίσης τα προϊόντα είναι πολύ λιγότερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...